Ima u bet 365, kvota je 21benzz je napisao/la:Zadnje tri utakmice ovih klubova, kada je Haifa bila domaćin završeno je prelazom iz 2 u 1... preofirno bi bilo da završi i četvrta, bar ja tako mislimzlatniljiljan je napisao/la:citav svijet bruji o toj tekmi,na nasim kladama nema nigdje za odigrat,vecina svjetskih je blokirala il smanjila kvotu na 5-6,jedino u paddy poweru ima po kvoti 20EmirGz je napisao/la:Ne znam je li neko vec postavio, ja u Premieru ne mogu odigrati, ako neko u nekoj kladionici moze nek pokusa za sutra.. Sretno
16:00 M. Haifa - H. Acre 2/1
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ima li neko da razmislja o boks mecu Catica, sjecam se nedavno da mu je mec zavrsio nerijeseno, 21 kvota, vrijedi probati na 2 markice 

što se ovoga tiče, info iz Srbije je:zgmiky je napisao/la:ko ima iz Srbije da prati malo više vašu ligu neka mi se hitno javi na pp, treba mi provjera jedne informacije, hvala
OGROMNA VEROVATNOCA ZA NAMESTEN MEC: (POSSIBLE FIXED MATCH): 13:30h Napredak - Vozdovac - 1 Q: 1,95 Ulog: 5.000 Mozzart (ukratko prosle godine 100% je bio namesten mec na pobedu Vozdovca 2-1 uz prelaz. Ove godine dogovor je da se vracaju bodovi)
ima li šta tu ili ne vidjet ćemo, singlirana jedinica jače, a prelaz lagano ispraćen
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Augsburg - Paderborn X 3.5 kvota
augsburg u prvih 10 kola nema nerjesenog rezulatata,da li je bas danas vrijeme za prvi x u sezoni,dolazi im idealan protivnik da odigraju prvu nulu u ovoj sezoni,ovo ide na malo jacu uplatu
augsburg u prvih 10 kola nema nerjesenog rezulatata,da li je bas danas vrijeme za prvi x u sezoni,dolazi im idealan protivnik da odigraju prvu nulu u ovoj sezoni,ovo ide na malo jacu uplatu
znal ko šta ovu našu ligu? imal kakav fin par btw. počinje za 40 min
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
nek bude 2:2 i svi zadovoljnizlatniljiljan je napisao/la:Augsburg - Paderborn X 3.5 kvota

Po meni Čelik i Velezkokuz je napisao/la:znal ko šta ovu našu ligu? imal kakav fin par btw. počinje za 40 min
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Ljiljani87
- Kontakt:
Liverpool-Chelsea 2 (2.55)
Travnik-Željezničar 2 (2.00)
Travnik-Željezničar 2 (2.00)
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
hmm... solidne kvote, moglo bi se ispratit.. hvalatm8782 je napisao/la:
Po meni Čelik i Velez
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Zgmiky,ova uplata 5000 koja je brate valuta u pitanju, ako su srpski dinari nije ulog ni 100km.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Sarajevo,Velez,Celik,Siroki sve jedinice,a Zeljo x2tm8782 je napisao/la:Po meni Čelik i Velezkokuz je napisao/la:znal ko šta ovu našu ligu? imal kakav fin par btw. počinje za 40 min

Šta mislite za ovaj FA CUP neki sistem spucati ps1 ili 3+ i lagano da se prati, ako ko ima nekih parova iz tog takmičenja na golove neka rado preporuči da ispratimo.
@zgmiky
Od tebe se očekuje jedan tiket FA, ali nemoj mi samo ono tvoje oba daju u I ili neke prelaze da moram do Singapura tiket uplatiti.

Jedan BiH tiket uz zalutalog Švabu pa da oprobamo sreću.

@zgmiky
Od tebe se očekuje jedan tiket FA, ali nemoj mi samo ono tvoje oba daju u I ili neke prelaze da moram do Singapura tiket uplatiti.

Imamo sličan tiketJanez je napisao/la:Šta mislite za ovaj FA CUP neki sistem spucati ps1 ili 3+ i lagano da se prati, ako ko ima nekih parova iz tog takmičenja na golove neka rado preporuči da ispratimo.![]()
@zgmiky

Chemnitzer-Regensburg gost daje 1.60, oba daju 1.85, oba daju i 3+ 2.45
Liverpool-Chelsea 2 2.40, 1.pol. 2 2.95, 2/2 3.85, oba daju i 3+ 2.05, 4+ 2.75, gost daje u oba pol 3.25 i h2 4.20
birajte sve prolazi
birajte sve prolazi

zgmiky je napisao/la:Liverpool-Chelsea 2 2.40, 1.pol. 2 2.95, 2/2 3.85, oba daju i 3+ 2.05, 4+ 2.75, gost daje u oba pol 3.25 i h2 4.20
birajte sve prolazi
oba ne daju
Janez prijatelju evo ti FA cup šta bih ja igrao
Peterborough-Carlisle gost daje 1.55, oba daju 1.70, oba daju i 3+ 2.15
mislim da će gost čak i povesti i probati 2/1
Dag & Red-Southport gost daje 1.55, oba daju 1.75, oba daju i 3+ 2.20
gost povede i odigraju 2/1 i svi sretni i zadovoljni
Peterborough-Carlisle gost daje 1.55, oba daju 1.70, oba daju i 3+ 2.15
mislim da će gost čak i povesti i probati 2/1
Dag & Red-Southport gost daje 1.55, oba daju 1.75, oba daju i 3+ 2.20
gost povede i odigraju 2/1 i svi sretni i zadovoljni

Peterborough-Carlisle 2/1
probajte mislim da ide ovo, kod nas lutrija nema u ponudi prelaz, obično kad ne stave tako prolazi, da li će i ovaj puta vidjeti ćemo
kod nas u Hrv ima samo u PSK po 6 i Favoritu 7, ali imate u WWinu po kvoti 21, tko hoće neka proba, jbg ja nemam na wwinu ništa
probajte mislim da ide ovo, kod nas lutrija nema u ponudi prelaz, obično kad ne stave tako prolazi, da li će i ovaj puta vidjeti ćemo
kod nas u Hrv ima samo u PSK po 6 i Favoritu 7, ali imate u WWinu po kvoti 21, tko hoće neka proba, jbg ja nemam na wwinu ništa
- zlatniljiljan
- Kontakt:

drug miky je ovo provjeravao,i tiket je validan
- akisarajevo92
- Kontakt:
BMWspeed je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Liverpool-Chelsea 2 2.40, 1.pol. 2 2.95, 2/2 3.85, oba daju i 3+ 2.05, 4+ 2.75, gost daje u oba pol 3.25 i h2 4.20
birajte sve prolazi
oba ne daju

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.