Safet Sušić - Pape

Burundi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Burundi » 08 nov 2014, 09:17

Sabinho je napisao/la:Monolog sve je to za ljude. Ova tema je u 80% trollanje sa teladima, suskavcima i kasetama. Valjda i mi sa druge strane mozemo nekad uzvratiti.
Hmm kad se spominju telad tu ste najglasniji, a kada vam covjek napise ovako nesto nema vas, nema odgovora, zanimljivo.
plavipatriota je napisao/la:Prvi koji mi objasni:
-kojom logikom su Tino i Hadžić pozvani na SP,
-koji mi objasni kojom logikom Štilić ne može biti ni u 21 (samo kod papeta ovaj broj) pozvanih igrača, a troši pozive na igrače iz naše lige na koje frajer realno ne računa ( haj da zove normalan broj igrača, al zove malo, i medju njih malo zove par njih koje ne bi ubacio nikad),
-prvi koji mi objasni kojom logikom je krenuo protiv nigerije u utakmicu (ljudi napadali na našu lijevu stranu cijelu utakmicu, a mi lijevog beka nismo imali),
-prvi koji mi objasni sve ove njegove nebulozne izjave da lulić može držati cijelu lijevu stranu, da je tino zadnji vezni, da je gledao anela hadzica, nije mu se svidio, al da su mu rekli za njega, da su hajrović, ibričić i višća NAPADAČI, da ne želi da brine šta ako se džeko povrijedi,
-prvi koji mi objasni kojom logikom imaju veze klipovi njegovi iz osamdesetih iz igračkih dana sa današnjicom, jer da se time vodimo, maradona i pele bi bili najbolji treneri, a murinjo qrac od ovce,
- prvi koji mi objasni kojom logikom nije vodio ni kondicionog trenera ni psihologa na svjetsko prvenstvo,
- prvi koji mi objasni kojom logikom su ga nigerijci iznenadili brzinom i okretnošću, a radi se o crncima,
-koji mi objasni kako se smjelo krenuti na kipar sa konstatacijom "ne interesuju nas oni, nismo ih ni pogledali",
- koji mi objasni logiku izjave: ma tino je dobar igrač, al ja sam malo subjektivan što se tiče njega",
-prvi koji mi objasni kojom logikom se priča da je češka loša liga, te da se zato ne zove mahmutović, a zove se vranješ iz iste lige, a slabijeg kluba GDJE NE IGRA,
- kad mi objasni kojom logikom jedna ozbiljna ekipa može u svojoj prvoj postavi imati dva igrača iz hajduka,
- prvi koji mi objasni logiku izjava poslije meča da nema koga ubaciti, a on sklapa SKRAĆENI spisak,
- koji mi objasni kako je normalno da u kvalifikacionoj utakmici ostanemo bez stopera, pa nam stopera mora igrati igrač koji je centralni vezni, te nas to hvala bogu ne kosta previse,
-prvi koji mi objasni kako je hasagic mogao braniti ispred begovica protiv francuske, a frajer je povrijedjen dosao, pa smo izgubili izmjenu bezveze,
-prvi koji mi objasni kako se to nigdje osim kod nas nije zadržao, ma ni približno,
- onaj koji mi objasni kako nam to ne treba treći napadač,
- kako to da imamo više pozvanih golmana nego napadača,
-kako na pitanje zasto kolasinac nije igrao, za odbrambenog igrača može izjaviti: nije igrač od golova i asistencija..
-prvi koji mi objasni kako bod u izraelu može biti dobar, ako uzmemo u obzir da onda poslije nemamo više pravo na kiks nikakav, već sve moramo dobiti
-prvi koji mi objasni kako može kao selektor reprezentacije da ne prati naše igrače, već kaže da je neka utakmica bila bolja pa je on gledao tu
-prvi koji mi objasni kako može sebi dozvoljavati prepucavanja po medijima (spahic, dzeko, zukanovic, lulic, prcic, misimovic)
PRVI KOJI MI OVO SVE OBJASNI, PRUŽAM MU RUKU I ZAKLINJEM SE BEZREZERVNOJ PODRŠCI TELETU NA KLUPI!
do tad mu sve jbm!

O advokati svi Safetovi, ujedinite se.
Pobijte ove teze.
Calcio, virtual, emir79, harishp, henderson, juventisimo, harisxyz, fkv2563, maxus_baksuz, ibrahim, storm_raider, adriano_leite, sabinho, elegant...
DD

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 nov 2014, 09:22

Sabinho je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ne moze Susic grijesiti kad nista ni ne radi. Jednom sastavio taktiku i samo je ponavlja a i isti spisak kopira za svako okupljanje.
Jbg druze stedljiv covjek, nece da trosi na printanje i uvijek isti spisak. Zamisli belaj da neki igrac nadje novi klub pa da mora prepravljati i ponovo printati. :thumbdown:
Pa treba dati 10kf za papir a i zamisli koliko internet prometa oni iz saveza potrose dok uploadaju novi spisak na stranicu :crazy:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 nov 2014, 09:30

plavipatriota je napisao/la:Prvi koji mi objasni:
-kojom logikom su Tino i Hadžić pozvani na SP,
-koji mi objasni kojom logikom Štilić ne može biti ni u 21 (samo kod papeta ovaj broj) pozvanih igrača, a troši pozive na igrače iz naše lige na koje frajer realno ne računa ( haj da zove normalan broj igrača, al zove malo, i medju njih malo zove par njih koje ne bi ubacio nikad),
-prvi koji mi objasni kojom logikom je krenuo protiv nigerije u utakmicu (ljudi napadali na našu lijevu stranu cijelu utakmicu, a mi lijevog beka nismo imali),
-prvi koji mi objasni sve ove njegove nebulozne izjave da lulić može držati cijelu lijevu stranu, da je tino zadnji vezni, da je gledao anela hadzica, nije mu se svidio, al da su mu rekli za njega, da su hajrović, ibričić i višća NAPADAČI, da ne želi da brine šta ako se džeko povrijedi,
-prvi koji mi objasni kojom logikom imaju veze klipovi njegovi iz osamdesetih iz igračkih dana sa današnjicom, jer da se time vodimo, maradona i pele bi bili najbolji treneri, a murinjo qrac od ovce,
- prvi koji mi objasni kojom logikom nije vodio ni kondicionog trenera ni psihologa na svjetsko prvenstvo,
- prvi koji mi objasni kojom logikom su ga nigerijci iznenadili brzinom i okretnošću, a radi se o crncima,
-koji mi objasni kako se smjelo krenuti na kipar sa konstatacijom "ne interesuju nas oni, nismo ih ni pogledali",
- koji mi objasni logiku izjave: ma tino je dobar igrač, al ja sam malo subjektivan što se tiče njega",
-prvi koji mi objasni kojom logikom se priča da je češka loša liga, te da se zato ne zove mahmutović, a zove se vranješ iz iste lige, a slabijeg kluba GDJE NE IGRA,
- kad mi objasni kojom logikom jedna ozbiljna ekipa može u svojoj prvoj postavi imati dva igrača iz hajduka,
- prvi koji mi objasni logiku izjava poslije meča da nema koga ubaciti, a on sklapa SKRAĆENI spisak,
- koji mi objasni kako je normalno da u kvalifikacionoj utakmici ostanemo bez stopera, pa nam stopera mora igrati igrač koji je centralni vezni, te nas to hvala bogu ne kosta previse,
-prvi koji mi objasni kako je hasagic mogao braniti ispred begovica protiv francuske, a frajer je povrijedjen dosao, pa smo izgubili izmjenu bezveze,
-prvi koji mi objasni kako se to nigdje osim kod nas nije zadržao, ma ni približno,
- onaj koji mi objasni kako nam to ne treba treći napadač,
- kako to da imamo više pozvanih golmana nego napadača,
-kako na pitanje zasto kolasinac nije igrao, za odbrambenog igrača može izjaviti: nije igrač od golova i asistencija..
-prvi koji mi objasni kako bod u izraelu može biti dobar, ako uzmemo u obzir da onda poslije nemamo više pravo na kiks nikakav, već sve moramo dobiti
-prvi koji mi objasni kako može kao selektor reprezentacije da ne prati naše igrače, već kaže da je neka utakmica bila bolja pa je on gledao tu
-prvi koji mi objasni kako može sebi dozvoljavati prepucavanja po medijima (spahic, dzeko, zukanovic, lulic, prcic, misimovic)
PRVI KOJI MI OVO SVE OBJASNI, PRUŽAM MU RUKU I ZAKLINJEM SE BEZREZERVNOJ PODRŠCI TELETU NA KLUPI!
do tad mu sve jbm!
Tek sad vidim ovo, svaka cast!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 nov 2014, 09:33

Ogadili ste mi rijec spin. :problem:

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 08 nov 2014, 10:19

Na svakoj temi je riječ spin :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 nov 2014, 11:04

Je li i dalje ponekad izmigolje na forum neprijatelji repke koji daju podrsku onome ko urusava sve dobro oko nje!

Barem se deklarisite da kroz podrsku Zapetu Kur.čiću zapravo ispoljavate svoj negativni pristup repci, i napustite temu gdje istinski navijaci pisu protiv anomalije.

Zapet=Munib=Elvedin=Germanija

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 nov 2014, 11:47

@plavipatriota :clap: . Text je odlican. Meni recimo, je dovoljno da pročitam samo prvu rečenicu i ne moram dalje, sve je jasno.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 nov 2014, 12:05

Consigliere je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Pape nije popusio obadvije od Portugala kao Ciro ;)
6-2 se zahvali Lulicu, a to je isto i Dzeko rekao, ah ja mi smo velesila, pa se mozemo sa 10 nositi sa 11 Portugalaca.
2:6 bolje od 0:2 uz 3 precke... Papetovačka logika! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Papetova repka je bar odigrala dostojanstveno set do kraja, a nije predala ko Cirina. :lol: :lol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 nov 2014, 12:56

calcio je napisao/la:Zanimljivi su mi i Haris Duljević iz Sarajeva, ali i Kerim Memija iz Želje. Duljevića se ne treba previše kritikovati za promašene šanse u derbiju, isto kao što se ne smije igrač kritikovati kada promaši penal ili golman kada primi jeftin gol, jer je to sastavni dio fudbala. U posljednje vrijeme malo nam je “presušilo” inostranstvo pa nema više novih Mujdži, Lulića, Kolašinaca… Potencira se da zovem igrače iz Poljske ili Češke lige, ali oni bi tamo morali briljirati da dobiju poziv. Kod nas nažalost čim neko odigra jednu dobru utakmicu mediji pišu kako briljira u svom klubu. Pratim sve, ali između sličnih igrača, ako nisu iz najjačih liga petice, prioritet ću prije dati igraču domaćeg prvenstva, nego češkog ili poljskog.

Ispravno razmisljanje po meni. Ove navedene lige nisu toliko dobre da bi im par dobrih utakmica garantovalo poziv, bolje pozvati nekog slicnog igraca iz domace lige.
Susic,Vrsajevic,Hadzic i Vranjes :crazy:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 nov 2014, 13:03

I kojom logikom se daje prioritet iz domaceg prvenstva? Da li on slucajno zna da je nase domace prvenstvo jedno od najgorih na svijetu? Sta je cilj reprezentacije?

I onda se cudi kad kaze nemam koga ubaciti. Pa pozoves Mahmutovica i imas Mahmutovica za ubacit. Pozoves Djurica imas Djurica za ubacit. Ne pozoves nikog, NEMAS NIKOG za ubacit.

Safet je glup covjek. Njegove izjave su preglupe.
Celik!3,2,2.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 nov 2014, 13:24

Mahmutovic godinama odlican,Stilic odlican u svim utakmicama sto se tice Wisle...Safet nonsense :roll: :kafa:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 08 nov 2014, 14:00

Pape, Hadžić, Tino, Avdija, SP, taktika, srneća leđa, kola, premije, pljuske, kasete, ugovor do Katara, šuškavci, spisak, Nigerija, Kipar...i opet Pape, Hadžić, Tino, Avdija, SP, taktika, srneća leđa, kola, premije, pljuske, kasete, ugovor do Katara, šuškavci, spisak, Nigerija, Kipar....i sve tako ukrug...pa ljudi dragi, samo se vrti jedno te isto... :roll:
Sve već 100 puta prožvakano, ispričano, rečeno...šta god ko više rekao, niti će promijeniti mišljenje onih koji mu konstantno drže stranu, niti onih koji ga konstantno napadaju, barem dok se ne desi nešto novo... ;)

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 08 nov 2014, 14:17

DragonGirl je napisao/la:Pape, Hadžić, Tino, Avdija, SP, taktika, srneća leđa, kola, premije, pljuske, kasete, ugovor do Katara, šuškavci, spisak, Nigerija, Kipar...i opet Pape, Hadžić, Tino, Avdija, SP, taktika, srneća leđa, kola, premije, pljuske, kasete, ugovor do Katara, šuškavci, spisak, Nigerija, Kipar....i sve tako ukrug...pa ljudi dragi, samo se vrti jedno te isto... :roll:
Sve već 100 puta prožvakano, ispričano, rečeno...šta god ko više rekao, niti će promijeniti mišljenje onih koji mu konstantno drže stranu, niti onih koji ga konstantno napadaju, barem dok se ne desi nešto novo... ;)
:thumbup:
samo se ukrug dokazujemo..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 nov 2014, 14:20

Schwarz je napisao/la:
calcio je napisao/la:Zanimljivi su mi i Haris Duljević iz Sarajeva, ali i Kerim Memija iz Želje. Duljevića se ne treba previše kritikovati za promašene šanse u derbiju, isto kao što se ne smije igrač kritikovati kada promaši penal ili golman kada primi jeftin gol, jer je to sastavni dio fudbala. U posljednje vrijeme malo nam je “presušilo” inostranstvo pa nema više novih Mujdži, Lulića, Kolašinaca… Potencira se da zovem igrače iz Poljske ili Češke lige, ali oni bi tamo morali briljirati da dobiju poziv. Kod nas nažalost čim neko odigra jednu dobru utakmicu mediji pišu kako briljira u svom klubu. Pratim sve, ali između sličnih igrača, ako nisu iz najjačih liga petice, prioritet ću prije dati igraču domaćeg prvenstva, nego češkog ili poljskog.

Ispravno razmisljanje po meni. Ove navedene lige nisu toliko dobre da bi im par dobrih utakmica garantovalo poziv, bolje pozvati nekog slicnog igraca iz domace lige.
Susic,Vrsajevic,Hadzic i Vranjes :crazy:
Jeste a Vranjes ne igra u Ceskoj. U stvari lik tu stvarno ne igra.
Calcio=trol. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 08 nov 2014, 14:22

Ponos Torina je napisao/la:Mahmutovic godinama odlican,Stilic odlican u svim utakmicama sto se tice Wisle...Safet nonsense :roll: :kafa:
Mahmutović godinama u českoj ligi :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2014, 14:25

Zanimljivo kako je uvijek važniji taj jedan igrač u odnosu na ostalih 20.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 nov 2014, 14:28

adisice je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Mahmutovic godinama odlican,Stilic odlican u svim utakmicama sto se tice Wisle...Safet nonsense :roll: :kafa:
Mahmutović godinama u českoj ligi :D
Bolje je bilo ko na klupi samo da se ne riskira to da ne ostanemo bez napadaca. Gdje je logika u tome sto pozoves samo jednog napadaca?

Pozovi 3-4, osiguraj se ba. Nece igrati ali sta znas sta se moze desiti, povrede se desavaju

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 nov 2014, 15:48

Iz kluba me niko nije kontaktirao. Dvojica menadžera nudila su mi angažman u Galatasarayu", - See more at: http://freshpress.info/index.php/sport/ ... Y4NtI.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
:facepalm: zovu ga menadzeri sa svih strana :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 08 nov 2014, 15:52

Sale i njegove veze sa menadžerima :lol:

Ocekivao sam izjavu tipa: Ko je taj Galatasaray, nikad nisam cuo za njega, ne znam nista o Galatasarayu.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 08 nov 2014, 16:11

harixs je napisao/la: Tino briljira i veoma je vazan igrac svog kluba, kao I Avdija, plus sto je Avdija prosao sve reprezentativne selekcije, a tako I Vranjes.
Hadzic je briljirao u starom klubu I igra solidno u novom kao i u reprezentaciji.
Sad bi selektor trebao zamjeniti sve ove igrace sa nekim novim, mozda malo boljim I pokusat ih uigravat pred veoma vazne utakmice.
Da je tako radio, sada nebi imali Sunjica, Medunjanina, Besica.. jer je svaki od njih imao svoje epizode.
opravda covjek u jednom kratkom postu pozivanje svih Safetovih pulena :clap: :clap:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []