AhmoNY je napisao/la:
http://videa.hu/videok/sport/wal-bos-sp ... rt=110.927" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ga Besic ruzi

Genijalno

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
AhmoNY je napisao/la:
Uvrštavanje Hadžića na spisak putnika za Mundijal, te njegovo pozivanje za kvalifikacijske utakmice izazvalo je mnogo bure u bh. sportskoj javnosti. Svjestan je toga i sam Hadžić, no kako kaže, vjerovao je u sebe i čekao je priliku da pokaže koliko može i zna.
"Nije mi bilo lako u tim trenucima, no uvijek sam vjerovao u sebe i svoje kvalitete. Znao sam da ću dobiti priliku, koju moram iskoristiti. Nadam se da nisam razočarao u prethodnim utakmicama. Za mene je dres reprezentacije svetinja i velika je čast, te odgovornost nositi isti. Imamo najbolje navijače na svijetu i zbog njih se moramo boriti kao lavovi, do zadnjeg daha ako je potrebno. Kada čujem njihovo navijanje sa tribina doista se osjećam fenomenalno", istakao je Hadžić.
U proteklim susretima našeg nacionalnog tima Hadžić je igrao na stoperskoj poziciji i opšte je ocjena da nije razočarao, odnosno da je svoje zadatke obavio dosta dobro, a na račun njegovih igara stigla je i pohvala od legendarnog kapitena našeg nacionalnog tima Mirsada Hibića.
"Mnogo mi to znači. Hibić je legenda bh. fudbala, igrač koji nikog nije ostavljao ravnodušnim. Njegove pohvale natjerat će me da radim još više, a ako dobijem priliku da igram u narednim susretima, siguran sam da neću razočarati. Svaki minut proveden na terenu pokušat ću iskoristiti na najbolji način", ističe Hadžić, koji danas sa svojim Sturmom igra prvenstvenu utakmicu protiv Wolfsbergera.
ako nastavi igrati kao što je igrao protiv Velsa i Belgije, ne znam zašto nije kalibar za repke (odlično igrao na štoperu, bolji je od Vranješa na toj poziciji) a dotični Ogi Daca je taj "kalibar" za repkeDonnie Darko je napisao/la:Može on svetac bit, može onaj krug iznad glave imat i sve, džaba mu kad nije kvalitet za reprezentacije.
Drastična je razlika između odličnog i podnošljivog.Kaunas je napisao/la:ako nastavi igrati kao što je igrao protiv Velsa i Belgije, ne znam zašto nije kalibar za repke (odlično igrao na štoperu, bolji je od Vranješa na toj poziciji) a dotični Ogi Daca je taj "kalibar" za repkeDonnie Darko je napisao/la:Može on svetac bit, može onaj krug iznad glave imat i sve, džaba mu kad nije kvalitet za reprezentacije.
Ma legenda lik nema sta, samo ima ponekad napade amnezije, pa zaboravi ko je Sead. Ali momak je legenda, inace na Anela mislim.svaler je napisao/la:anel je izgleda dobar tip.vidim mu po rjecima.nije ko ostali.uvjek ista prica poput "bice tesko znamo da oni imaju dobru ekipu".cojk se bori ko lav haha
Gdje to pise dokazi to sto si ovdje napisao vec DESET PUTA. Leovac je bio standardan igrac Austrije Bec i njegov gol je izbacio DInamo iz lige prvaka. Znaci igrao ligu prvaka covjek. Onda je presao u drugi najjaci klub HNL-a Rijeku gdje opet igra standarrdno. I opet njegov gol protiv Sheriffa u zadnjim minutama je pomogao Rijeci da igra grupe europa league. I ove sezone igra tako dobro da je bio zanimljiv i Niki Kovacu (kada vec nije Safetu iako je znao da Seo nece igrati skoro godinu dana i da je Salihovic sklon povredama ) i sada ce nastupati za Hrvatsku. Mozda cak i zaigra protiv Argentine. Njegov tadasnji klub je bio i tada i sada ispred Sturma po svemu. Koji dio od ovoga ti nije jasan ??emir79 je napisao/la:Zanimljivo, je to da smo "izgubili" Leovca, karinasa koji je sutnut iz lige u kojoj je Anel nezamjenjiv, ili prizivanje jos jednog karinasa Dilavera, koji je isto kao i Leovac sutnut, ili prizivanje svakojakih "fudbalercina" iz ceske i poljske lige koje nisu ni blizu austrijskoj ligi. Ne valja Anel, drugi su bolji, inace ovo je bosanska logika![]()
Ko je bio standardan u Beckoj Austriji? Leovac? Je li se ti zayebavas ili sta?Ajax je napisao/la:Gdje to pise dokazi to sto si ovdje napisao vec DESET PUTA. Leovac je bio standardan igrac Austrije Bec i njegov gol je izbacio DInamo iz lige prvaka. Znaci igrao ligu prvaka covjek. Onda je presao u drugi najjaci klub HNL-a Rijeku gdje opet igra standarrdno. I opet njegov gol protiv Sheriffa u zadnjim minutama je pomogao Rijeci da igra grupe europa league. I ove sezone igra tako dobro da je bio zanimljiv i Niki Kovacu (kada vec nije Safetu iako je znao da Seo nece igrati skoro godinu dana i da je Salihovic sklon povredama ) i sada ce nastupati za Hrvatsku. Mozda cak i zaigra protiv Argentine. Njegov tadasnji klub je bio i tada i sada ispred Sturma po svemu. Koji dio od ovoga ti nije jasan ??emir79 je napisao/la:Zanimljivo, je to da smo "izgubili" Leovca, karinasa koji je sutnut iz lige u kojoj je Anel nezamjenjiv, ili prizivanje jos jednog karinasa Dilavera, koji je isto kao i Leovac sutnut, ili prizivanje svakojakih "fudbalercina" iz ceske i poljske lige koje nisu ni blizu austrijskoj ligi. Ne valja Anel, drugi su bolji, inace ovo je bosanska logika![]()
Sta je sad, sto zaobilazis, gdje je Leovac bio standardan u Beckoj Austriji? Toliko je Leovac bio kvalitetan da ga ni prosjecan klub nije htio u Austriji. Inace se bjezi iz bolje lige u slabiju, jak ti argument nema sta.Ajax je napisao/la:Becka Austrija je igrala ligu prvaka gdje je i on igrao. Igrao je zadnje pretkolo protiv Dinama itekako uspjesno. Ove sezone igra sve najvaznije utakmice za Rijeku. Debitovat ce sada za Hrvatsku kojoj je taj igrac manje potreban nego nama i koja ima vise kvalitetnih igraca od nas. I ti se sprdas sa tim momkom. Hajde da Hadzic igra u Salzburgu a ne u jednom Sturmu kojega bi Sarajevo razbilo i koji je klub iz sredine tabele jedne lose Austrijske lige. Pa Rijeka je svemirski brod za Sturm. Izbacili momka po tvom misljenu u klub koji je jos uvijek jaci od kluba cijeg igraca hvalis.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, Google Adsense [Bot], sagitarius i 16 gostiju.