FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Brato golemo ne mozes skontat da ti se u taj prosjek Slobode na strani ubrajaju Travnicani,Vitezani,Zvornicani i drugi gdje ste gostovali a ne fukare
druže trebao bi s vremena na vrijeme ugrijat maslinovog ulja na krpi i stavit na mali mozak

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
E nek si nam rek'o svaka ti čast. Fakat nismo skontali. Bravo na prosvjetljenjuRezervniGolman je napisao/la:Brato golemo ne mozes skontat da ti se u taj prosjek Slobode na strani ubrajaju Travnicani,Vitezani,Zvornicani i drugi gdje ste gostovali a ne fukare![]()
druže trebao bi s vremena na vrijeme ugrijat maslinovog ulja na krpi i stavit na mali mozak
![]()
![]()
Ebote, pa ti visiš na forumu. Banovan si X puta i opet imaš više postova od mene. Guziš li ti šta, gledaš li trebe, imaš li ti život izvan foruma. Daj brato
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bolan sta se primas ko junac. Kulturno sam sugerirao momkuTuzlak04 je napisao/la:E nek si nam rek'o svaka ti čast. Fakat nismo skontali. Bravo na prosvjetljenjuRezervniGolman je napisao/la:Brato golemo ne mozes skontat da ti se u taj prosjek Slobode na strani ubrajaju Travnicani,Vitezani,Zvornicani i drugi gdje ste gostovali a ne fukare![]()
![]()
![]()
Ebote, pa ti visiš na forumu. Banovan si X puta i opet imaš više postova od mene. Guziš li ti šta, gledaš li trebe, imaš li ti život izvan foruma. Daj brato, popusti malo. Svuda te ima !!!!
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Bitno je da je u Simin Hanu veca posjeta domacina nego u Vrapcicima. I ne zovi me brato, jer to nisam niti bih ikada pristao na to.RezervniGolman je napisao/la:Brato golemo ne mozes skontat da ti se u taj prosjek Slobode na strani ubrajaju Travnicani,Vitezani,Zvornicani i drugi gdje ste gostovali a ne fukare![]()
![]()
![]()
I da, probat cu to sa maslinovim uljem. A obzirom da ti i nemas te sive materije, ne mogu te ni posavjetovati. Izvini
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Velež, RAja, škobalj i čaršija.. ovim redoslijedom nekako sve kreće u Mostaru. Šta reći, Bog, institucijaRezervniGolman je napisao/la:Bolan sta se primas ko junac. Kulturno sam sugerirao momkuTuzlak04 je napisao/la:E nek si nam rek'o svaka ti čast. Fakat nismo skontali. Bravo na prosvjetljenjuRezervniGolman je napisao/la:Brato golemo ne mozes skontat da ti se u taj prosjek Slobode na strani ubrajaju Travnicani,Vitezani,Zvornicani i drugi gdje ste gostovali a ne fukare![]()
![]()
![]()
Ebote, pa ti visiš na forumu. Banovan si X puta i opet imaš više postova od mene. Guziš li ti šta, gledaš li trebe, imaš li ti život izvan foruma. Daj brato, popusti malo. Svuda te ima !!!!
i da zimgu brato ko Ron Jeremy yebote. Samo sto se kod nas izlazi u 00h kad se kod vas spava pa ne upratis da nisam na forumu
![]()
nista brato
te i odoh na tekmu. Zurim. Caooooo
075
-
tinaslafkr
- Kontakt:
2,75 kvota na Slobodu poklon moglo bi se to odigrat
Steta sto smo uskraceni za radio prenos gostujucih utakmica Slobode, kao sto je bilo prosle polusezone. Cini mi se RTV7 su radili uzivo, a ulaskom u PL kao da je sve stalo, iako smo odlicno krenuli gostujucom pobjedom i domacom protiv Celika. **** kratkotrajna euforija.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Kad prije
Ima li gdje sastava, vidim pise da Piric brani?
Ima li gdje sastava, vidim pise da Piric brani?
Jedan grad, jedna ljubav!
Drugi minut... Alal vam ćufte 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji odroni 
-
tinaslafkr
- Kontakt:
nema odron odrona smo...
Ja sam se poceo smijati naglas, ne mogu ni zamisliti nase ''igrace'' sad, sta li im prolazi kroz glavu, mozda FK Sarajevo i suze zbog nemoci?
I Buducnost iz Banovica bi poslali u jos nizi rang.
I Buducnost iz Banovica bi poslali u jos nizi rang.
ma sad će ba preokret
tek je počelo 
Da ne možemo dati gol nije nista novo, ali da ga prime u 2 minuti..Ne prestaju da me negativno iznenađuju.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Bolje da registruju 0:3 za Sarajevo, nego da nas brukaju invalidi 
-
tinaslafkr
- Kontakt:
ma prelaz ahhaha 1/2 haahahhaa
Jesmo majstori za vraćanje klubova s dna iz mrtvih 
Vitez,Radnik,donekle i Zvijezda,evo sad i Mladost
Vitez,Radnik,donekle i Zvijezda,evo sad i Mladost
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.