Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
E nek si nam rek'o svaka ti čast. Fakat nismo skontali. Bravo na prosvjetljenjuRezervniGolman je napisao/la:Brato golemo ne mozes skontat da ti se u taj prosjek Slobode na strani ubrajaju Travnicani,Vitezani,Zvornicani i drugi gdje ste gostovali a ne fukare![]()
druže trebao bi s vremena na vrijeme ugrijat maslinovog ulja na krpi i stavit na mali mozak
![]()
![]()
Bolan sta se primas ko junac. Kulturno sam sugerirao momkuTuzlak04 je napisao/la:E nek si nam rek'o svaka ti čast. Fakat nismo skontali. Bravo na prosvjetljenjuRezervniGolman je napisao/la:Brato golemo ne mozes skontat da ti se u taj prosjek Slobode na strani ubrajaju Travnicani,Vitezani,Zvornicani i drugi gdje ste gostovali a ne fukare![]()
druže trebao bi s vremena na vrijeme ugrijat maslinovog ulja na krpi i stavit na mali mozak
![]()
![]()
Ebote, pa ti visiš na forumu. Banovan si X puta i opet imaš više postova od mene. Guziš li ti šta, gledaš li trebe, imaš li ti život izvan foruma. Daj brato, popusti malo. Svuda te ima !!!!
Bitno je da je u Simin Hanu veca posjeta domacina nego u Vrapcicima. I ne zovi me brato, jer to nisam niti bih ikada pristao na to.RezervniGolman je napisao/la:Brato golemo ne mozes skontat da ti se u taj prosjek Slobode na strani ubrajaju Travnicani,Vitezani,Zvornicani i drugi gdje ste gostovali a ne fukare![]()
![]()
![]()
Velež, RAja, škobalj i čaršija.. ovim redoslijedom nekako sve kreće u Mostaru. Šta reći, Bog, institucijaRezervniGolman je napisao/la:Bolan sta se primas ko junac. Kulturno sam sugerirao momkuTuzlak04 je napisao/la:E nek si nam rek'o svaka ti čast. Fakat nismo skontali. Bravo na prosvjetljenjuRezervniGolman je napisao/la:Brato golemo ne mozes skontat da ti se u taj prosjek Slobode na strani ubrajaju Travnicani,Vitezani,Zvornicani i drugi gdje ste gostovali a ne fukare![]()
![]()
![]()
Ebote, pa ti visiš na forumu. Banovan si X puta i opet imaš više postova od mene. Guziš li ti šta, gledaš li trebe, imaš li ti život izvan foruma. Daj brato, popusti malo. Svuda te ima !!!!
i da zimgu brato ko Ron Jeremy yebote. Samo sto se kod nas izlazi u 00h kad se kod vas spava pa ne upratis da nisam na forumu
![]()
nista brato
te i odoh na tekmu. Zurim. Caooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.