Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Je li neko gledao start Spahica?
Ono je po meni bio cist penal.Markus Merk upravo govori da nije,ali ja se ne bih slozio.Cisto povlacenje rukom.
Ono je po meni bio cist penal.Markus Merk upravo govori da nije,ali ja se ne bih slozio.Cisto povlacenje rukom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Salke isti ****, i to bez Kellera. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sumnjiva situacija, Merk je rekao da nije jedanaesterac, tako da ću mu vjerovati, ipak se radi uglednom bivšem sucu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
moze 5 Markusa govoriti da nije penal,ocigledno je da ga drzi rukom.Jos Spahic lezi na podu a na protivnika ide centarsut.Pa sta vise treba?
Nije bilo dovoljno elemenata,
Vjeruj mi da me briga, sudija je vidio sve, što nije svira neka se pravda dfb-u.
Šta sve Bayer promašuje,
Schalke u rangu trećeligaša.
Šta sve Bayer promašuje,
Schalke u rangu trećeligaša.
- samo_lijevo
- Kontakt:
koji su to elementi nedostajali?
Augsburg
Augsburg
Zvižduk suca,
20-2 šutevi i 10-0 korneri Bayer-Mainz i 0:0. kakva reakcija Aoga kod drugog gola za Freiburg, ono ne bi uradio neki početnik na rekreativnom terminu.
20-2 šutevi i 10-0 korneri Bayer-Mainz i 0:0. kakva reakcija Aoga kod drugog gola za Freiburg, ono ne bi uradio neki početnik na rekreativnom terminu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Belarabi da ima zavrsnicu bio bi vrhunski igrac.
Schalke je trenutno u rangu Bremen-a, HSV-a i Stuttgart-a, očajni.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Ovo se jednostavno moralo zabiljeziti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
HaosOmerbavarac je napisao/la:
Ovo se jednostavno moralo zabiljeziti.![]()
![]()
![]()
Kad vec ne mozemo biti prvi s gornje strane,onda bar s ove druge 
Sutra jednostavno moraju dobiti M'gladbach ili mogu pakovati kofere za cvajtu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ma ako ne dobiju,izborit' ce oni ostanak u Bundesligi,ali puno se gubi sto nece izboriti Ligu prvaka.Ni jedan drugi tim ih ne moze dostojno zamijeniti i taman su dobili neki kontinuitet.Saurman je napisao/la:Sutra jednostavno moraju dobiti M'gladbach ili mogu pakovati kofere za cvajtu.
#miasanmia
Još malo pa prvaciOmerbavarac je napisao/la:
Ovo se jednostavno moralo zabiljeziti.![]()
![]()
![]()
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Schalke i BvB bi mogli ostati bez Lige prvaka.
Dortmund ovo nije zasluzio, ne volim ih ali ovo nije njihovo mjesto.
Kad su zadnji put bili zadnji na tabeli nakon ovog kola, zna li neko?
Kad su zadnji put bili zadnji na tabeli nakon ovog kola, zna li neko?
- Consigliere
- Kontakt:
Znate kako se na zapadu moze dobiti koeficijent na sta god hoces da se kladis? I zamisli da si na pocetku sezone dosao i rekao dajte mi da ce BVB u Bundesligi biti posljednoplasirani tim nakon 11 kola? Ja b mu dao koef 50 000 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Schalke i Hertha su za sada najveća razočarenja sezone. Pa i BVB naravno.BVB sam stavio iza ova dva prva, jer oni bar igraju sjajno LP i otišli su do osmine finala kupa. A Schalke i Hertha su u kupu ispali, a Schalke je mogao svakako i bolje nastupe ubilježiti, iako im je pogled na tabelu u grupi i ok...
Kod Herthe je sve više promjena trenera moguća i realna, jer ekipa ima dovoljan potencijal da bude među prvih 8.
Kod Schalkea sam se možda i ja zahebao u procjeni koliko je dobro rješenje Di Mateo. Naime mislio sam da stvarno Schalke s njim može krenutit naprijed, a ekipa sada lošije igra nego pod Kellerom. Iako je Di Mateo krenuo s pobjedama i u BuLi prvu utakmicu, pa onda i u LP, sada se na oba ta polja situacija zakomplikovala. Ipak Di Mateo će još dobiti vremena, a kod Schalkea je sada ključni problem što on želi da uspostavi dosta defanzivnu taktiku, a dosadašnja je ipak bila dosta ofanzivno orijentisana. A ekipa je izgleda dosta zbunjena, jer Schalke je defanzivi nešto više pažnje posvečivao u doba Stevensa, a u zadnje vrijeme su se stvari promjenile. Samo velika je nedoumica, kako ekipa kod koje se radi na defanzivi prima toliki broj golova. Dosta je pitanja kod Schalkea, a Di Matea treba pustit još neko vrijeme, samo ako rezultati i dalje ne budu štimali i njemu se onda smiješi otkaz.
A za Werder sam govorio, da koliko god oni bili slabiji u odnosu na neka prije vremena, opet imaju dovoljno jak kadar s kojim mogu izboriti opstanak. Elia, Junuzović, Proedl, Gebre Selassie, pa i Hajrović (koji i ne igra stalno) su dovoljan materijal da se napravi ekipa koja u najmanju ruku može biti između 10. i 13. mjesta. Tu sam i Di Santo-a zaboravio. Par ostalih je između prosjeka i solidnog i to od prilike može biti dovoljno za neki plasman izvan opasne zone.
Werder se sada sa Skripnikom lagano izvlači i kod njih je promjena trenera imala efekat. Stuttgart je s druge strane u sve većem škripcu, ali nije ni čudo, jer kod njih je sve bez glave i repa...
Ispadanje iz lige bi inače vrlo lako moglo zakačiti jedan renomirani klub, jer Paderborn koji vjerovatno ima najslabiji kadar lige, igra srcem, igra sjajno. Freiburg koji ima isto slabiji kadar od mnogih drugih, ima sjajnog fanatičnog Streicha, koji ih vadi i čupa i 100 % se uklapa u ovaj klub. I njih je krenulo.....
Kod Herthe je sve više promjena trenera moguća i realna, jer ekipa ima dovoljan potencijal da bude među prvih 8.
Kod Schalkea sam se možda i ja zahebao u procjeni koliko je dobro rješenje Di Mateo. Naime mislio sam da stvarno Schalke s njim može krenutit naprijed, a ekipa sada lošije igra nego pod Kellerom. Iako je Di Mateo krenuo s pobjedama i u BuLi prvu utakmicu, pa onda i u LP, sada se na oba ta polja situacija zakomplikovala. Ipak Di Mateo će još dobiti vremena, a kod Schalkea je sada ključni problem što on želi da uspostavi dosta defanzivnu taktiku, a dosadašnja je ipak bila dosta ofanzivno orijentisana. A ekipa je izgleda dosta zbunjena, jer Schalke je defanzivi nešto više pažnje posvečivao u doba Stevensa, a u zadnje vrijeme su se stvari promjenile. Samo velika je nedoumica, kako ekipa kod koje se radi na defanzivi prima toliki broj golova. Dosta je pitanja kod Schalkea, a Di Matea treba pustit još neko vrijeme, samo ako rezultati i dalje ne budu štimali i njemu se onda smiješi otkaz.
A za Werder sam govorio, da koliko god oni bili slabiji u odnosu na neka prije vremena, opet imaju dovoljno jak kadar s kojim mogu izboriti opstanak. Elia, Junuzović, Proedl, Gebre Selassie, pa i Hajrović (koji i ne igra stalno) su dovoljan materijal da se napravi ekipa koja u najmanju ruku može biti između 10. i 13. mjesta. Tu sam i Di Santo-a zaboravio. Par ostalih je između prosjeka i solidnog i to od prilike može biti dovoljno za neki plasman izvan opasne zone.
Werder se sada sa Skripnikom lagano izvlači i kod njih je promjena trenera imala efekat. Stuttgart je s druge strane u sve većem škripcu, ali nije ni čudo, jer kod njih je sve bez glave i repa...
Ispadanje iz lige bi inače vrlo lako moglo zakačiti jedan renomirani klub, jer Paderborn koji vjerovatno ima najslabiji kadar lige, igra srcem, igra sjajno. Freiburg koji ima isto slabiji kadar od mnogih drugih, ima sjajnog fanatičnog Streicha, koji ih vadi i čupa i 100 % se uklapa u ovaj klub. I njih je krenulo.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kakvo drustvo na dnu ljestvice 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.