Dok nije postao sudija bio je skoro svaku utakmicu zelje medju manijacima
Licno ga poznajem
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ti dosao da nam otvoris oci i da nam kazes da smo bili losi.Hvala ti punoHordekatedrala je napisao/la:Mislim generalno ste neozbiljni, nije stvar Travnika, izgledate sve gore iz kola u kolo, i mi smo tanki bili danas da se razumijemo.
A sto dolazis konstantno i samo provociras,Svaka druga ti je "pinki ima li delegacije"?Smisli nesta novo, nego sve na isti kalupHordekatedrala je napisao/la:Bez nervoze kone, ako se slučajno desi kiks i protiv Čelika, potegnite priču oko Šehića ponovo, bok
enis kad je ušao ponovo bez greške, i to na beku. nije puno igrao, ali po dosad prikazanom bi mogao biti naš najbolji odbrambeni igrač. što i nije bogzna kako teško u ovoj konkurenciji.Adviser je napisao/la:Antolović![]()
![]()
Napokon onaj stari Tola! Jedina svijetla tačka u današnjem sivilu.
Igra NO COMMENT!
To ti ja i pinki nešto interno, nemoj mi zamjerit, a i nemoj tako nije mi svaka " pinki ima li delegacije ", poenkad napišem i samo " pinki ? ", ili samo " delegacija ?"Schwarz je napisao/la:A sto dolazis konstantno i samo provociras,Svaka druga ti je "pinki ima li delegacije"?Smisli nesta novo, nego sve na isti kalupHordekatedrala je napisao/la:Bez nervoze kone, ako se slučajno desi kiks i protiv Čelika, potegnite priču oko Šehića ponovo, bok
Imaš ti neki prijedlog za novi, možda Pare od Šehića, ili khaj piče ?lisander je napisao/la:Hordekatedrala, joj ti nika hahahahahahahhahahahahahaah, djesi srce Isusovo nisam te prepozno
Ovo danas je odron bio, da smo ponovili borbenost s derbija dobili, pod hitno u svaku liniju po dobrog igraca dovest i pojedincima se zahvalit
Imam lolaIbraka, napadjenajboljaubleha, sarajevocekatitulu i slicnoHordekatedrala je napisao/la:Imaš ti neki prijedlog za novi, možda Pare od Šehića, ili khaj piče ?
Trenutno korisnika/ca: antibot, DnevnaDozaPklata, ELDIABLO20, Ferroviere1987, nindza, sassari i 30 gostiju.