NK Zvijezda Gradačac

necko_gradacac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la necko_gradacac » 08 nov 2014, 15:21

theboss_RD07 je napisao/la:3-2 jesam reko....
odradise PRELAz a da nismo ni uplatili hehe
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 08 nov 2014, 15:23

Šegrt prelaz Gradaščević :lol:
x

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 08 nov 2014, 15:24

e jbg,šta smo mi prosuli bodova u zadnjim min.cccc

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 08 nov 2014, 15:29

Nema veze idemo dalje. Obavezno pobijediti zadnju tekmu... da ne docekamo prelazni rok u opasnoj zoni :facepalm:

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 08 nov 2014, 15:46

Šteta što nismo uzeli barem bod, al nema veze vidan je napredak idemo dalje dobit Mladost i docekat mirnije zimu ....

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 08 nov 2014, 15:52

čuj na BH-radiu kažu da je Petar odbio da se rukuje sa trenerom Veleža :hmmmmm: (Petar nije od tih likova)da nije bilo kakve otimačine...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 nov 2014, 15:58

Najgori mogući scenarij je imati pa nemati.Nekako manje bi boljelo da smo stizali rezultat,ali preokret bas tesko pada.Al hajde,realno je izgubiti od boljeg u gostima.Ne moze Segrt čudo napraviti.Imamo priliku za tri boda u zadnjem kolu protiv ravnopravnog protivnika.Mada,Jevrić je dobar stručnjak,biće to gutavo,teze nego sa Borcem.Za senzacije na proljeće neće biti dovoljana trenereva taktika nego nekoliko iskusnih igrača.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 08 nov 2014, 16:15

Navodno je 3 gol veleza bio iz ofsajda....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 nov 2014, 16:29

Obzirom na reakcije Segrta vjerovatno je i bilo nekih nepravilnosti.Sačekajmo info.Moras biti ili baksuz toliki ili idiotski odigrat da u zadnjih pet min.izgubis utakmicu.Opet,sve je moguće...Malo je onih koji su očekivali u Mostaru senzaciju.Ipak,Velež je Velež.Ma koliko mi zeljeli da nam Zvijezda sa ovim iz gornjeg dijela odigra nesto vise,realnost je nesto drugo.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 08 nov 2014, 16:31

Dobri ste bili...prvo poluvrijeme nakon naseg gola kernuli ste napadat..1 gol dobro izradjena akcija i lijep gol..2 gol vise sretno nego spretno...opali vas igrac loptu odbi se od drugog igraca i lopta pogodi precku i pade na liniju i vas igrac naleti i zakuca je...drugo poluvrijeme mi dominirali...nekoliko dobrih suteva...stativa..i onda nakon svih tih propustenih prilika 2 gola..
http://www.bljesak.net/Thumb/121x82/velez-zvijezda8.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ovim momcima svaka cast sto su dosli :clap: :clap: :clap:

P.S onom seljaku Colicu se naj.ebem ..... seljacina naso pljuvat navijace mamu je.bo

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 08 nov 2014, 16:36

RezervniGolman je napisao/la:
klma je napisao/la:Zvijezda zasjala nad Mostarom, veliki naslov u sportskoj rubrici sutrasnjeg avaza...U podnaslovu ubjedljiva pobjeda tima iz Gradačca, Domaćini šokirani...
Brato zvijezda sija nad Mostarom 92 godine. Za dva mjeseca 93
J... izgleda da ipak plus sija, zvijezda je odselila na sjever...

lile
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la lile » 08 nov 2014, 17:02

klma je napisao/la:
klma je napisao/la:Zvijezda zasjala nad Mostarom, veliki naslov u sportskoj rubrici sutrasnjeg avaza...U podnaslovu ubjedljiva pobjeda tima iz Gradačca, Domaćini šokirani...
. Dabogda ti kuća sijala maloumnice

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 08 nov 2014, 17:09

klma je napisao/la:
I ti pises neki dan da ti je 58 godina :urnebes: :urnebes: a brato sta bi ja sad trebao odgovarati na tvoje postove. Mozda hoces sija kapija i ti fazoni. Necu brato imam postovanja mnogo vise od tebe ali me sjeb sto dijelis samnom ovaj komad nase drzave za koju mi se i dan danas pomjera 15-ak gelera na promjeni vremena. Nek ti je bog na pomoci a meni dragoj Zvijezdi puno srece u nastavku sezone i uvjek ste dobrodosli u Mostar. Morat cu i ja kod vas na kutiju u kulu kad me put nanese. Pozdrav zmajevi :wave:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 08 nov 2014, 17:57

“Sretna pobjeda Veleža. Bilo je teško, imali smo euforiju dobrim dijelom utakmice, zasluženo smo vodili, ali smo na kraju nažalost doživjeli poraz. Kod izjednačujućeg pogotka Veleža naš igrač je ležao na travi, a domaći igrači nisu ispoštovali fair play već su nastavili igrati. Publika je moje igrače gađala kamenicama i upaljačima. Tim stvarima se mora stati u kraj. Mi hoćemo da igramo fudbal. Tužan sam, igrači su se borili i dali su sve od sebe danas. Sudija mi je rekao da je vidio sve te propuste domaćina. Oni će dobiti kaznu od Nogometnog saveza, ali kakva je to nama satisfakcija. Mi smo izgubili bod koji smo zaslužili”, rezimirao je Petar Šegrt.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 08 nov 2014, 18:58

RezervniGolman je napisao/la: I ti pises neki dan da ti je 58 godina :urnebes: :urnebes: a brato sta bi ja sad trebao odgovarati na tvoje postove. Mozda hoces sija kapija i ti fazoni. Necu brato imam postovanja mnogo vise od tebe ali me sjeb sto dijelis samnom ovaj komad nase drzave za koju mi se i dan danas pomjera 15-ak gelera na promjeni vremena. Nek ti je bog na pomoci a meni dragoj Zvijezdi puno srece u nastavku sezone i uvjek ste dobrodosli u Mostar. Morat cu i ja kod vas na kutiju u kulu kad me put nanese. Pozdrav zmajevi :wave:
Vidimo se za 15 kola :P

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2014, 19:03

gdje je sad onaj navijač Veleža koji nešto priča o ponašanju navijača Slobode :urnebes:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 08 nov 2014, 20:14

Ma ovo su bezveze price Segrta. Svaka mu cast, ali ovako nije bilo. Chinaglia, u kojoj to ligi, igrac ima pravo okrenut se i pljunut nekoga u publici? E to je bilo, stoji deda na ogradi i uleti ostro bivsi igrac Veleza Colic (koji je svasta pricao na Velez kad je otiso) na naseg igraca i ovaj mu nesto opsova, on se okrenu i pljunu dedu u facu. I tad je raja skocila, i gadjala ISKLJUCIVO njega. A Segrt poslije utakmice, kad mu je Jusufbegovic pruzao ruku, samo prosao i nesto psovao, i tada je nastao incident kad su navijaci posli upasti. Niko Red Dragonse nije dirao, a usli su kraj svih ostalih. Pozz za Zvijezdu, i sretno u nastavku prvenstva.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 08 nov 2014, 20:15

Cestitke momcima na pruzenoj partiji danas iako smo ostali bez bodova, pa mi sad jos vise zao sto ih onda ne izbacismo iz lige.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2014, 20:17

moranjak je napisao/la:“Sretna pobjeda Veleža. Bilo je teško, imali smo euforiju dobrim dijelom utakmice, zasluženo smo vodili, ali smo na kraju nažalost doživjeli poraz. Kod izjednačujućeg pogotka Veleža naš igrač je ležao na travi, a domaći igrači nisu ispoštovali fair play već su nastavili igrati. Publika je moje igrače gađala kamenicama i upaljačima. Tim stvarima se mora stati u kraj. Mi hoćemo da igramo fudbal. Tužan sam, igrači su se borili i dali su sve od sebe danas. Sudija mi je rekao da je vidio sve te propuste domaćina. Oni će dobiti kaznu od Nogometnog saveza, ali kakva je to nama satisfakcija. Mi smo izgubili bod koji smo zaslužili”, rezimirao je Petar Šegrt.
meni nije jasno sta ste ocekivali od bijelih carapa iz vrapcica...fair paly :? :? ....mogu mislit sabanluka i krkanluka na 1 2....evropski velez :urnebes: :urnebes: ....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 nov 2014, 20:22

zmajevac je napisao/la:Cestitke momcima na pruzenoj partiji danas iako smo ostali bez bodova, pa mi sad jos vise zao sto ih onda ne izbacismo iz lige.
Zvijezda je u prvom poluvremenu odigrala organizovano i borbeno na terenu koji je više bio oranica nego fudbalski teren.Drugo poluvrijeme ste odigrali kukavički, valjali se stalno po terenu i izležavali se više nego igrali, niste skoro prešli centar.Vjeruj care da je pobjeda čista ko suza, Velež je po katastrofalnom terenu nizao šanse i dominirao, pogodio još 2 puta stativu i imao još šansi za gol.
Ja razumijem da je nezgodno voditi i na kraju zijaniti ali to je sport, a vazda su se poraženi ljutili.
Golovi su pali u 84-toj i 91-oj minuti, čisti kao suza!
Pozdrav svim pravim sportistima!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.