Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
GDS: Allegri favours the 4-3-1-2 and is considering Tevez as TQ.
Apparently there is no signs of reverting back to a back 5. Allegri wants to keep the 4-3-1-2 with the playmaker between the lines and is considering Tevez and Coman as attacking options for that position behind Morata and llorente. It also reports that the formation change against the greeks was applied a number of times before in the training and was not a result of circumstances.
The report says 2 main factors have convinced allegri to keep this: 1) the chance creation got significently better. 2) the goals conceded came from set pieces, something that has nothing to do with the formation change.
Nadam se da je 3-5-2 istorija.
Apparently there is no signs of reverting back to a back 5. Allegri wants to keep the 4-3-1-2 with the playmaker between the lines and is considering Tevez and Coman as attacking options for that position behind Morata and llorente. It also reports that the formation change against the greeks was applied a number of times before in the training and was not a result of circumstances.
The report says 2 main factors have convinced allegri to keep this: 1) the chance creation got significently better. 2) the goals conceded came from set pieces, something that has nothing to do with the formation change.
Nadam se da je 3-5-2 istorija.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
gojzerica
- Kontakt:
to Max institucijo!
Nadam se da je ovo istina
i da je Max skontao da je 3-5-2 izumrla
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juventus F.C.
Pa svima je jasno da svaka druga formacija izuzev 3-5-2 i Capellove 4-4-2 je pun pogodak za ovu ekipu.
Slazem se i bilo bi mocno u nekim tekmama vidjeti Teveza na poluspici sa Nandom i Moratom zajedno u vrhu. Svakako je Tevezova uloga povucenija dolaskom Maxa.
To mozemo igrati vise kuci nego na strani i ne treba nam blesavi italijanski mentalitet i strah da toliko ofanzivnih igraca izvedemo istovremeno. Nema razloga za to. Ima ovim close minded trenerima za koje Maxa ne smatram da je.
Ali je po meni jednako dobro ipak vidjeti veznjaka na toj poluspici, Pogbu u rotaciji s nekim.
Nasa snaga je veza i vidjeti svu cetvoricu nasih veznjaka istovremeno u igri je idealno.
Prvenstveno i zbog defanzive jer cemo se tako bolje braniti.
Inace, kruze clanci o tome kako manje trcimo pod Maxom, ali da smo konkretniji.
Mozda je dijelom tacno.
Meni licno tu fali vise dinamike, brzi protok, brza izmjena pozicija i ubacivanja iz drugog plana. To je nestalo negdje, i kod Contea je to nakon prve sezone splasnulo.
Presing isto tako, u zadnjim tekmama nije toliko jak, ali smo jos u periodu sa puno povreda i lose forme nekih igraca i to ce vjerujem biti puno bolje za nekih mjesec dana.
Slazem se i bilo bi mocno u nekim tekmama vidjeti Teveza na poluspici sa Nandom i Moratom zajedno u vrhu. Svakako je Tevezova uloga povucenija dolaskom Maxa.
To mozemo igrati vise kuci nego na strani i ne treba nam blesavi italijanski mentalitet i strah da toliko ofanzivnih igraca izvedemo istovremeno. Nema razloga za to. Ima ovim close minded trenerima za koje Maxa ne smatram da je.
Ali je po meni jednako dobro ipak vidjeti veznjaka na toj poluspici, Pogbu u rotaciji s nekim.
Nasa snaga je veza i vidjeti svu cetvoricu nasih veznjaka istovremeno u igri je idealno.
Prvenstveno i zbog defanzive jer cemo se tako bolje braniti.
Inace, kruze clanci o tome kako manje trcimo pod Maxom, ali da smo konkretniji.
Mozda je dijelom tacno.
Meni licno tu fali vise dinamike, brzi protok, brza izmjena pozicija i ubacivanja iz drugog plana. To je nestalo negdje, i kod Contea je to nakon prve sezone splasnulo.
Presing isto tako, u zadnjim tekmama nije toliko jak, ali smo jos u periodu sa puno povreda i lose forme nekih igraca i to ce vjerujem biti puno bolje za nekih mjesec dana.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 nov 2014, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja bi rado gledao Moratu, Llorentea i Teveza u napadu, ono krenuti ofanzivno kad igras kod kuce, jer i ovako ekipe tipa Palermo, Cesena kad dodju u Torino nece da predju centar i kad gube sa 1 ili 2 razlike, jbe ih mentalitet gradjen godinama, taj luzerski.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sjecam se da je Alegri izjavio da nikad necemo skupa gledati na terenu Moratu, Ljorentea i Teveza jer bi to bilo neodgovorno i mora misliti i na odbranu...vidjet cemo je li se sta promijenilo
a sto se tice formacije nadam se da su konacno svi progledali, kasno je ali bolje ikad nego nikad
a sto se tice formacije nadam se da su konacno svi progledali, kasno je ali bolje ikad nego nikad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Morata.........Llorente
..........Tevez
Ovo djeluje jako zanimljivo..
Jedva čekam da vidim kako će to izgledati..
Tevez.........Morata/Llorente
........Pogba
Ne toliko ofanzivno kao postava iznad, al' prednost je u tome što u ovoj postavi imamo 4 odlična veznjaka na terenu..
Ko se još može pohvaliti s tim?
Izgleda da Asa propušta meč sa Parmom, da li to znači da se vraćamo nenadjebivoj 3-5-2 sa doinpa lijevo?
Volio bih da Coman dobije nekih 20-ak min.
..........Tevez
Ovo djeluje jako zanimljivo..
Jedva čekam da vidim kako će to izgledati..
Tevez.........Morata/Llorente
........Pogba
Ne toliko ofanzivno kao postava iznad, al' prednost je u tome što u ovoj postavi imamo 4 odlična veznjaka na terenu..
Ko se još može pohvaliti s tim?
Izgleda da Asa propušta meč sa Parmom, da li to znači da se vraćamo nenadjebivoj 3-5-2 sa doinpa lijevo?
Volio bih da Coman dobije nekih 20-ak min.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Takođe sa ovom promjenom formacije, velika je šansa da se Coman razvije u igračinu
. Samo da se odbrana uigra a tu će sad biti potrebno uraditi neke rezove, ali prije svega bolje zatvaranje prostora iako mi ova formacija od sinoć isto tako nije za dugoročno, kao što sam jučer pisao formacija za budućnost mora biti (4-3-3 ; 4-5-1) i da se igra naredni merkato odradi na taj način.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Morata pozvan za predstojece meceve A tima Spanije. 
Za nadati se da konacno nece biti povreda u reprezentativnim nastupima.
Za nadati se da konacno nece biti povreda u reprezentativnim nastupima.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Koliko samo vole klub.
Koliko samo vole klub.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
O kome se radi? Klip ne fercera. 
- IlCapitano
- Kontakt:
Eto sad.
One reakcije Agnellija, Nedveda i Marotte tokom utakmice.
One reakcije Agnellija, Nedveda i Marotte tokom utakmice.
- IlCapitano
- Kontakt:
Odlično.Probable lineup for Sunday's match: Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Ogbonna (Padoin); Marchisio, Pirlo, Pogba; Pereyra; Tevez, Llorente
Jao Agnellia kako je bijesan kod promašenog penala.
Sastav kao sastav, prvo pogledam koliko ima nazad igrača pa onda sve ostalo.
Više sam za Moratu koji je u formi i kojem Max nikako ne dopušta kontinuitet što je veliki problem.
Također, vrijeme je stvarno da Romulo počne da igra, mislim da momak nije odigrao 60 minuta u sezoni.
Ne znam je li već kalkulišu sa onom cifrom od 60% nastupa i obavezom otkupa, ali momak je dobar igrač i pokazat će to ako mu se dopusti, samo da se povrede ne dešavaju više.
Uglavnom, Gio, Coman, Romulo i Pereyra, igrači koji mogu praviti razliku su istovremeno i oni koji nisu imali specijalnu minutažu ove sezone, a sigurno u mečevima kući mogu i moraju malo više igrati.

Sastav kao sastav, prvo pogledam koliko ima nazad igrača pa onda sve ostalo.
Više sam za Moratu koji je u formi i kojem Max nikako ne dopušta kontinuitet što je veliki problem.
Također, vrijeme je stvarno da Romulo počne da igra, mislim da momak nije odigrao 60 minuta u sezoni.
Ne znam je li već kalkulišu sa onom cifrom od 60% nastupa i obavezom otkupa, ali momak je dobar igrač i pokazat će to ako mu se dopusti, samo da se povrede ne dešavaju više.
Uglavnom, Gio, Coman, Romulo i Pereyra, igrači koji mogu praviti razliku su istovremeno i oni koji nisu imali specijalnu minutažu ove sezone, a sigurno u mečevima kući mogu i moraju malo više igrati.

#MaxOUT
#MaxOUT
Sutra bez Vidala i Pirla 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
"Probable lineup for Sunday's match: Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Ogbonna (Padoin); Marchisio, Pirlo, Pogba; Pereyra; Tevez, Llorente"
To Max keru
To Max keru
Allegri je gospodin!
- bianconeros
- Kontakt:
Znaci 4 pozada... hajde valjda ce ispasti dobro...
Steta za Pirla i Vidala , al imamo zamjene
Steta za Pirla i Vidala , al imamo zamjene
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Gle ovo nisam ni pročit'o a postavio isti postIlCapitano je napisao/la:Odlično.Probable lineup for Sunday's match: Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Ogbonna (Padoin); Marchisio, Pirlo, Pogba; Pereyra; Tevez, Llorente
Allegri je gospodin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.