Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Četvrti put pogađa Austin 
eto ga treca sreca 1-0 za QPR..popisam mu se u Augvera
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Zbog dodira Harta, ovo je smjesno, ali et opet Austin zabi gol, ajd qpr jos 2 gola....adal je napisao/la:zasto je ponisten ovaj gol sad QPR ..??
Sreca pa je Ojler mlad umro...
pa to i pitam sto je ponisten go nije mi jasnoAjax je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
Neka neka razbili ih ljudi on sto je Hart pogresno dodao bi trebao da bude cisti gol.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Cisti gol je bio. Hart ne da je promasio loptu nego je traljavo dodao. A igrac QPR-a ga nije cak ni ometao. Cista greska sudije. Mislim da se je malo prepao ipak je Hart prvi golman Engleske a QPR fenjeras. City igra ocajno dosad.adal je napisao/la:pa to i pitam sto je ponisten go nije mi jasnoAjax je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
Neka neka razbili ih ljudi on sto je Hart pogresno dodao bi trebao da bude cisti gol.
Ako je radi dva dodira jedva da se na snimku vidi to, a ne da glavni ili pomoćni to vide. 
Zabi ga Kun
Zabi ga Kun
Aguero igrao rukom kod gola. Sta radi ovaj sudija skroz se pogubio.Janez je napisao/la:Ako je radi dva dodira jedva da se na snimku vidi to, a ne da glavni ili pomoćni to vide.
Zabi ga Kun
@Ajax
Ne znam druže, ali odavno nisam vidio luđe tekme šteta što nije na OBN da nam naši "suci iz NS BiH" to stručnije objasne Kulina i kompanija.
Ne znam druže, ali odavno nisam vidio luđe tekme šteta što nije na OBN da nam naši "suci iz NS BiH" to stručnije objasne Kulina i kompanija.
Potpuno je ispravno ponistio gol, dva dodira. I svirao je prije nego sto je bio gol.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
@Cartmane
Onda on ili pomoćni stvarno imaju vid za 10+ jer na snimku jedva mi uočimo, a oni koji su Bogami dobro udaljeni bili od Harta.
Onda on ili pomoćni stvarno imaju vid za 10+ jer na snimku jedva mi uočimo, a oni koji su Bogami dobro udaljeni bili od Harta.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ruka ili ne, ovo je bila golcina Aguera 
Shity sve gori i gori...mislim da nece zavrsit medju 4 prva...Dzeki bolje da ne ulazi po ovom kijametu 
Kad su vec ponistili gol, onda je trebao biti indirektni udarac, a nikako lopta za Siti i ponisten gol. Jos pi.cke dadose iz ofsajda...
Dzeki bolje neka ne ulazi po ovakvom vremenu, zadnje sto nam treba je njegova povreda.
Dzeki bolje neka ne ulazi po ovakvom vremenu, zadnje sto nam treba je njegova povreda.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ulazi bad boy Barton

Samo uz pomoc sudije City moze do pobjede i nikako drugacije. Gol Agüera cak odjednom 2 greske sudija. Prva u ofsajdu pola metra, a druga rukom sebi nabacio na nogu 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
još mu treba asistirat da zaokružio sveemir79 je napisao/la:Samo uz pomoc sudije City moze do pobjede i nikako drugacije. Gol Agüera cak odjednom 2 greske sudija. Prva u ofsajdu pola metra, a druga rukom sebi nabacio na nogu
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
cudno da sudije navijaju za arape 
koliko šansi treba ovim panjevima da zabiju gol
uzet' će ih City
Hoces li ga uvesti Manuele ?
Bolje da ga ne uvodi.mirzatele je napisao/la:Hoces li ga uvesti Manuele ?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.