je l' te stid ?Juventinisimo je napisao/la:Gledaj ih sto nicu...k'o gljive poslije kise....samo da podjele srecu sa istomisljenicima...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
je l' te stid ?Juventinisimo je napisao/la:Gledaj ih sto nicu...k'o gljive poslije kise....samo da podjele srecu sa istomisljenicima...
Ponekad pomislim da ipak nesto razumijes o fudbalu ali uvijek me brzo demantujes. Jest' u pravu si, da nije klasa ne bi igrao u Ceskoj vec 7 godina.Cartman je napisao/la:Jok ne postoji, zato Okic igra u PL BiH za vrecu secera i kafe, a ovi u Italiji i Ceskoj. Daj poklopi se vise. Naporan si. Ispran ti je mozak.
A da nije Safeta, Seferovic i Tankovic bi igrali za nas.
Ti nemaju ni stida ni obraza bas kao i njihov 'vodja'brazzo je napisao/la:je l' te stid ?Juventinisimo je napisao/la:Gledaj ih sto nicu...k'o gljive poslije kise....samo da podjele srecu sa istomisljenicima...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zato je Tino klasa dosao iz Belgije u propali Hajduk.calcio je napisao/la:Ponekad pomislim da ipak nesto razumijes o fudbalu ali uvijek me brzo demantujes. Jest' u pravu si, da nije klasa ne bi igrao u Ceskoj.Cartman je napisao/la:Jok ne postoji, zato Okic igra u PL BiH za vrecu secera i kafe, a ovi u Italiji i Ceskoj. Daj poklopi se vise. Naporan si. Ispran ti je mozak.
A da nije Safeta, Seferovic i Tankovic bi igrali za nas.
Dobar je Visca al nije za napadaca. Nama on treba svakako. Ono lik sto je povukao Compania protiv Belgije nama treba. Tako je vukao i igrace protiv Galate, imao jaku asistenciju.Ajax je napisao/la:1000 x su bolji i Okic i Zec nego Visca. Ima ih znaju se zagraditi i nametnuti. A Visca samo zna trckarat uz aut liniju. Visca bez pravog napadaca ispred sebe je nula. Hajrovic isto nije napadac nego krilo. A ostalih napadaca nemacalcio je napisao/la: Hoces da kazes da postoji neka ocigledna razlika u kvaliteti izmedju Okica, Djurica, Mahmutovica i Zeca?
A koje su to njegove zasluge da igra u reprezentaciji ? Sem sto je clan svemrirskog kluba ?Cartman je napisao/la:Evo na transfermarktu pise da Sevko Okic ima drzavljanstvo Hrvatske, ne moze ni on.
Dobar ili ne on i Hajrovic su samo krila. Treba nam neko u sredini znaci 9-tka, sidras. Bolje pozvat i Zeca, Mahmutovica, Djurica, Okica koga god nego nemati nikoga. Odnosno trebalo je davno to uraditi.soko je napisao/la:Dobar je Visca al nije za napadaca. Nama on treba svakako. Ono lik sto je povukao Compania protiv Belgije nama treba. Tako je vukao i igrace protiv Galate, imao jaku asistenciju.Ajax je napisao/la:1000 x su bolji i Okic i Zec nego Visca. Ima ih znaju se zagraditi i nametnuti. A Visca samo zna trckarat uz aut liniju. Visca bez pravog napadaca ispred sebe je nula. Hajrovic isto nije napadac nego krilo. A ostalih napadaca nemacalcio je napisao/la: Hoces da kazes da postoji neka ocigledna razlika u kvaliteti izmedju Okica, Djurica, Mahmutovica i Zeca?
Djurica je trebao zvati.

I opet nije pozvao drugog napadaca.Znam ja već par dana da on ima problema sa listom i zbog toga nije trebao ni igrati ovu utakmicu.
Sada je ona izjava, ako nam se Dzeko povrijedi mi ni ne zasluzujemo da idemo na Euro jer smo pehoviemil02in je napisao/la:Sta sad Safete Dzeko povrijedjen
Ništa, idemo u Izrael bez napadača ili se nadati da će Višća imati utakmicu karijere... Ili da će TSS zabiti koji gol onako ko što to radi u 'Ajduku."Nemam nikakav rezervni plan, nadam se da će se Džeko oporaviti i biti spreman za Izrael. Moramo sačekati i vidjeti kakve je prirode njegova povreda. Nemamo mi zamjenu za Džeku i Ibiševića, ni blizu kvalitetnog igrača. Koga ja mogu pozvati i ako Džeko ne bude spreman? Nemamo alternativa u napadu. Moramo sačekati i vidjeti kakve je prirode njegova povreda," riječi su Sušića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.