Safet Sušić - Pape
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ma sve sanjam...
Sanjao sam da ste prizeljkivali Balea da nas rasturi,natrpa,pravi odbranu levatima..
Sanjao sam da ste prizeljkivali Belgiju da nas rasturi,natrpa,da se Hadzicu smijete...
Sanjam i ovo...
Sanjacu i vasa prizeljkivanja da nas Izrael rasturi....
Sanjao sam da ste prizeljkivali Balea da nas rasturi,natrpa,pravi odbranu levatima..
Sanjao sam da ste prizeljkivali Belgiju da nas rasturi,natrpa,da se Hadzicu smijete...
Sanjam i ovo...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Koja budala nas vodi.Cartman je napisao/la:I opet nije pozvao drugog napadaca.Znam ja već par dana da on ima problema sa listom i zbog toga nije trebao ni igrati ovu utakmicu.![]()
![]()
Postoji li gluplji covjek na ovom Svijetu?
Zovi brEte bilo sta
(zec,djuric,stilic,adilovic,bilbija,okic
)
Sad ce jos papeljupci rec da na negovoj poziciji nemamo boljeg od TineCartman je napisao/la:Zato je Tino klasa dosao iz Belgije u propali Hajduk.calcio je napisao/la:Ponekad pomislim da ipak nesto razumijes o fudbalu ali uvijek me brzo demantujes. Jest' u pravu si, da nije klasa ne bi igrao u Ceskoj.Cartman je napisao/la:Jok ne postoji, zato Okic igra u PL BiH za vrecu secera i kafe, a ovi u Italiji i Ceskoj. Daj poklopi se vise. Naporan si. Ispran ti je mozak.
A da nije Safeta, Seferovic i Tankovic bi igrali za nas.
Cak bi i trener amater imao barem jos jednog napadaca za ne daj Boze situacije kao ova, ali ne i Susic. Bez obzira sto Mahmutovic i Djuric nisu kvalitet Dzeke ili Ibisevica, jednostavno se MORAO pozvati barem jedan od njih dvojice. Safetova prica da nemamo napadace da zamjene Vedada i Dzeku padaju u vodu, imamo napadace kakvi su takvi su, bez napadaca se ne moze igrat a Safet uopste nije uzimao u obzir mogucnost povreda i dozvolio je da ostane pred bitnu utakmicu sa izraelom bez klasicnih napadaca. Jos jedan dokaz koliki je to amater.
Zadnja izmjena: Marley, dana/u 08 nov 2014, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
Yebo ti reprezentaciju koja je igrala na svjetskom a koja nema rezervnog napadaca. Ne zanima me kakav je, i kakvog je (ne)kvaliteta, samo zelim da je u reprezentaciji. Bilo koje ime samo da je spic.
I za sve ovo je, nazalost kriv Susic, morao je odpocetka imati u rezervi treceg spica, koji bi barem samo bio u reprezentaciji i osjetio je iznutra. Sad je za bilo koje ime kasno, taman da je to ime klasa.
I za sve ovo je, nazalost kriv Susic, morao je odpocetka imati u rezervi treceg spica, koji bi barem samo bio u reprezentaciji i osjetio je iznutra. Sad je za bilo koje ime kasno, taman da je to ime klasa.
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 08 nov 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...
Kakav retard haha...sudbina je cudo..a sad je i kasno za pozive..visca u spic 
Papetoljupcima nije jasno da rezerve ne moraju bit isti nivo kao prvi izbori, ali moraju ipak postojat rezerve. Nisu Mahmutovic i Djuric nivo Dzeke, ali su nasi najbolji iza Vede i Dzeke i moraju bit tu. Evo u Unitedu je Wilson prva rezerva Falcau i van Persiu iako svako zna da nije ni blizu njihovog nivoa. Ipak mora bit tu kao alternativa, kao sto Fejzic mora bit tu kao rezerva Begovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Neka zove Adilovića on je u Turskoj 
Ima igraca u Seria A starta protiv Rome, Milana i on njega ne zove neg puni sredinu.
Ima i ovaj igrac ima nase papire, jaka liga. 191 cm visok napadac 90 godiste.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima i ovaj igrac ima nase papire, jaka liga. 191 cm visok napadac 90 godiste.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma ja, bit ce bod opet tako da ce bit 3 boda na kontu od mogucih 12 i naravno ostat ce jos 18 bodova u igri. To je ipak 'uspjeh' u vasim ocima. Grdne rane, kakav selektor takvi mu i sljedbenici. Imat cemo 3 boda nakon 4 kola, odnosno isto onoliko koliko smo trebali imati poslije prvog kola, eto nesto na sta mozes povracatJuventinisimo je napisao/la:Ma sve sanjam...
Sanjam i ovo...
Mozete vi nabrojati 100 imena,100 napadaca...ali ne mozete protiv inata naseg selektora 
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Safet Sušić Pape: Koga ja mogu pozvati umjesto Edina i Vedada?
Odgovor daje:
[youtube][/youtube]
još izjavljuje da je znao kako Džeko ima problema sa listom, pa de barem sakrij to 
čovjek je skoro stigao Ćiru sa izjavama i komentarima, samo što je ovo žalosno
Odgovor daje:
[youtube][/youtube]
Idemo bez špica sa 6 veznih, taman sad ima mjesta za sve. 
Najbolje Emira Hadzica, igra u Izraelu, blizu mu.Janez je napisao/la:Neka zove Adilovića on je u Turskoj
@Coraco: Ciro je sa svakom izjavom imao neki plan i uvijek je sa izjavama motivisao igrace i probao prevarit protivnika. Ovaj Safet samo lupa jer je glup ko tocak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Hahahahahahah
Koji retard 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Vratit Hasagica, on je ko stvoren za napadaca, znao je uvjek izvest par dobrih finti u nasem sesnaestercu pa ce valdja znat i u protivnickom. Sta cekas Safete, ah pa da kasno je za nove pozive, konjska glavoJanez je napisao/la:Neka zove Adilovića on je u Turskoj
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mogu ljudi da shvate pojam izmjena.
Kada imas nekog kao Dzeko i Ibisevic ti si dobar, ali uvijek moras imati 2 igraca ako vec igras sa 2 u spicu da sjede na klupi u slucaju povreda ili nekih drugih neugodnosti. Bez obzira jesul oni daleko slabije kvalitete od Dzeke i Ibisevica ti moras naci balans i koristiti ono sto imas..
Nije ni Helder Postiga za Portugala pa im je 10 godina prvi napadac jer nemaju bolje. Radis sa onim sto imas, a ne prema zeljama. Ako vec igras sa 2 spica onda zovi 2 kao alternativu, nemoj se blamirat.
Ako hoces Safete 5 eksta kvaliteta u napadu idi treniraj Spaniju ili Njemacku
Kada imas nekog kao Dzeko i Ibisevic ti si dobar, ali uvijek moras imati 2 igraca ako vec igras sa 2 u spicu da sjede na klupi u slucaju povreda ili nekih drugih neugodnosti. Bez obzira jesul oni daleko slabije kvalitete od Dzeke i Ibisevica ti moras naci balans i koristiti ono sto imas..
Nije ni Helder Postiga za Portugala pa im je 10 godina prvi napadac jer nemaju bolje. Radis sa onim sto imas, a ne prema zeljama. Ako vec igras sa 2 spica onda zovi 2 kao alternativu, nemoj se blamirat.
Ako hoces Safete 5 eksta kvaliteta u napadu idi treniraj Spaniju ili Njemacku
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 nov 2014, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ma uopste nije ni argument, niti ikakva logika. Samo bez veze lupaju, jer naznaju sta ce drugo. Kao nema koga zvati,Cartman je napisao/la:Papetoljupcima nije jasno da rezerve ne moraju bit isti nivo kao prvi izbori, ali moraju ipak postojat rezerve. Nisu Mahmutovic i Djuric nivo Dzeke, ali su nasi najbolji iza Vede i Dzeke i moraju bit tu. Evo u Unitedu je Wilson prva rezerva Falcau i van Persiu iako svako zna da nije ni blizu njihovog nivoa. Ipak mora bit tu kao alternativa.
A vamo zove neke Vrsajevice, Tinceke , Hadzice, Vranjese kao da su to neki talenti. Zec, Mahmutovic, i Duric su svi bolji na svojim pozicijama nego Avdija i kompanija na svojim.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Coraco je napisao/la:Safet Sušić Pape: Koga ja mogu pozvati umjesto Edina i Vedada?
Odgovor daje:
[youtube][/youtube]
još izjavljuje da je znao kako Džeko ima problema sa listom, pa de barem sakrij to
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.