Zvjezdan Misimović

A_d_0
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la A_d_0 » 19 mar 2010, 16:46

harishp je napisao/la:@Ado hvala bujrum ;)
Po tvom opisu igraca koji ima rekord asistencija i koji je pa skoro najzasluzniji za titulu BL.I sad sto guraju u Evropskoj ligi
Po takvom pricanju Vukovi ni u regionalnoj ne bi bili.
Bez veze budi makar pametniji od @cartmana to ti barem nije tesko. 8-)
to je sve proslost. gdje je sad? za mene je izdajica jer nas je izdao protiv portugala i odglumio povredu za koju se treba mirovat 2 sedmice a on je za 3 dana odigrao citavu utakmicu za wolfsburg. i realno sad nemoze igrat u nekom velikom timu. jedino ako ti vidis nesto sto mi nevidimo.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 mar 2010, 16:54

Misimovic moze IGRATI gdje zeli i da bude vise nego solidan igrac,, ali napredovati i ostvari jos bolje rezultate moze samo ako ode u SCHALKE,,, MANCHESTER,,,, ARSENAL i to zbog nacina igre,,,TTRENIRANJA I iskljucivo TRENERA koji tamo treniraju,,, 8-) 8-) 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2010, 17:40

:o :o :o :o :o
Biseri protiv Misimovica.
Majko draga sta je sa danasnjom rajom? Sta vise covjek treba da uradi da bi jednom rekli svaka cast majstore? Svaki nas igrac je bio izlozen pljuvanju, barem na ovom forumu. :oops: :oops: Svasta se desava ali da neko kudi igrace svoje drzave bez razloga to nigdje nisam vidio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 mar 2010, 17:41

omerbavarac je napisao/la::o :o :o :o :o
Majko draga sta je sa danasnjom rajom? Sta vise covjek treba da uradi da bi jednom rekli svaka cast majstore? Svaki nas igrac je bio izlozen pljuvanju, barem na ovom forumu. :oops: :oops: Svasta se desava ali da neko kudi igrace svoje drzave bez razloga to nigdje nisam vidio.
moje misljenje. ni ja nista ne pricam kad ljudi pricaju protiv ibisevica. jednostavno njihovo misljenje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 mar 2010, 18:00

Zavjera druže, zavjera. :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 mar 2010, 18:02

Ta legenda i izmisljotina okolo Misimovica ce se izgleda stvoriti kao i kod Salihamidzica. To sto je Misimovic bio preko jednu nedelju van terena poslije utakmice u Portugalu (pojedini ljudi nemaju osjecaj za protok vremena i relacije) i sto je tek tako mogao nastupiti za Wolfsburg, a moglo je biti i da ne nastupi, sto su doktori Wolfsburga odmah uradili snimke povrijedjenog koljena i poslali ih zajedno sa svojim imenima kao garanciju. To je sve nista naspram nebulozoma da je Misimovic pod pritiskom "srpskog lobija" se odlucio da nas "izda".

Istina je da svako ima svoje misljenje, ali nije istina da treba svako misljenje postovati. No offense.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 mar 2010, 18:04

Ma nemoj Miske u Milan, zivota ti. Gdje bilo, samo ne u Italiju. Jedino bi mozda Inter bio dobar kad bi ga htjeli. On i Sneijder. Ne znas koji ima bolji pas. Ali opet, ne bih ga volio vidjeti u Serie A. Spanija ili neka ostane u Njemackoj.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 mar 2010, 19:18

Ako si mislio na mene, ja nisam Misimovica pljuvo i on mi jedan od najdrazih igraca. Samo ne bi volio da ode u Milan jer kao prvo ne vidim gdje bi on odgovorao u njihovoj trenutnoj formaciji a kao drugo Milan ima dosta igraca koji imaju slicne kvalitete kao on tako da im i ne treba. Najvise bi volio da ponovo ode kod Magatha u Schalke ili u Atletico.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 mar 2010, 01:13

Cartman je napisao/la:
Ako si mislio na mene, ja nisam Misimovica pljuvo i on mi jedan od najdrazih igraca. Samo ne bi volio da ode u Milan jer kao prvo ne vidim gdje bi on odgovorao u njihovoj trenutnoj formaciji a kao drugo Milan ima dosta igraca koji imaju slicne kvalitete kao on tako da im i ne treba. Najvise bi volio da ponovo ode kod Magatha u Schalke ili u Atletico.
Don't wory nije na tvoj racun. ;)
Kakav Milan. I ja sam protiv takvog transfera, a vjerujem i da se vecina slaze da Milan ne bi bio pogodan za Misketa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 20 mar 2010, 08:51

U Milanu bi samo propao. A čisto sumnjam da bi ga angažirali sada za prvi tim, možda bi im igrao u mlađim selekcijama, dok ne napuni 35 god. onda će ubaciti :lol:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 mar 2010, 11:14

misketu je najbolje da ode u schalke kod trenera koji ga gotivi jer ipak wolfsburg ni spada u red najboljih klubova u njemačkoj. ukoliko dobije priliku da ode u neki jači klub morat će puno više trčati, neće ni jedan trener u ovim najjačim klubovima tolerisati nonšalantnost na terenu.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 mar 2010, 13:44

_forzamilan_ je napisao/la: jer ipak wolfsburg ni spada u red najboljih klubova u njemačkoj.
Mislim da ce Wolfsburg, ukoliko im se ne desi onakva greska kao sa Veh-om, spadati medju najbolje klubove Njemacke. Volkswagenov dati cilj za Wolfsburg je champions league ili bar Evropa svake godine, pod tim se podrazumjeva potrebna novcana podrska. Svaki drugi club bi naprimjer razmislio o tome da zaradi nekih 50-60 milliona na nasim zvijezdama, dok Wolfsburg zeli da pokaze da o tudjem novcu ne ovise, da im veliki klubovi ne mogu bar novcano zadiviti, i da ne donose odluke na toj bazi.

Sto se tice buduceg trenera ne razumjem 100% odluku managera, jer ce Koestner biti vracen u 4 ligu. Po meni je glupo poslati covjeka i sistem koji funkcionise nazad, samo zato sto ne trazi nenormalne millione i nema neko veliko ime. On je uspio za nekoliko nedelja skoro svu stetu popraviti koju je Veh nanio, te je Wolfsburg odrzao u euro-ligi. Moram reci da mi ovaj skromni, jednostavni, fudbalski strucnjak veoma impresionira.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 mar 2010, 14:00

Miske majstore
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 mar 2010, 14:08

Ja bih volio da predje u Milan zajedno sa Dzekom, pa zamislite samo tu sredinu i napad.
Ako ne Milan onda je i Atletico bolja opcija nego Schalke, po meni.
Ali bojim se da cemo na ljeto gledati sapunicu gdje Miske zeli da ode po svaku cijenu a Wolfsburg zeli da ga zadrzi po svaku cijenu. Jer Genter im je vec otisao u Stuttgart samo se ceka prelazni rok. Ako puste i Misimovica ostade im pustinja na sredini. A oni ipak hoce da se ustale na vrhu u Njemackoj, love imaju nisu desperatni... nece ni Dzeku pustiti lako bez neke astronomske ponude.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 mar 2010, 14:23

calcio je napisao/la:Ja bih volio da predje u Milan zajedno sa Dzekom, pa zamislite samo tu sredinu i napad.
Ali bojim se da cemo na ljeto gledati sapunicu gdje Miske zeli da ode po svaku cijenu a Wolfsburg zeli da ga zadrzi po svaku cijenu. Jer Genter im je vec otisao u Stuttgart samo se ceka prelazni rok. Ako puste i Misimovica ostade im pustinja na sredini. A oni ipak hoce da se ustale na vrhu u Njemackoj, love imaju nisu desperatni... nece ni Dzeku pustiti lako bez neke astronomske ponude.
U Schalke samo ako Magath ostaje jos minimalno dvije godine.Osvojili bi titulu glat.
A u evropi sa ovima bi bilo svasta.Odbrana imje ionako beton jos pojacati sredinu i napad.
Milan ima jos samo ime i par pojedinaca ih nosi ni sami neznaju ni kako ni kud.
Nema tu vise Maldinija da dirigira odbranom.A bez odbrane i nema ekipe.Ocit primjer Realaa.
Oko Kostnera on bi dobro dosao da sijedi uz kakvog iskusnog i kvalitetnog trenera.Jer poznaje ekipu.To u slucaju ako ovi ostanu u Vukovima.Osvoje li put za Evropu oni ce 90% ostati.A ako ne onda :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 mar 2010, 14:42

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ja bih volio da predje u Milan zajedno sa Dzekom, pa zamislite samo tu sredinu i napad.
U Schalke samo ako Magath ostaje jos minimalno dvije godine.Osvojili bi titulu glat.
A u evropi sa ovima bi bilo svasta.Odbrana imje ionako beton jos pojacati sredinu i napad.
Nema tu vise Maldinija da dirigira odbranom.A bez odbrane i nema ekipe.Ocit primjer Realaa.
Oko Kostnera on bi dobro dosao da sijedi uz kakvog iskusnog i kvalitetnog trenera.Jer poznaje ekipu.To u slucaju ako ovi ostanu u Vukovima.Osvoje li put za Evropu oni ce 90% ostati.A ako ne onda :roll:
To ime (Milan) je doslo do osmine finala lige prvaka a u ligi zaostaje samo bod iza prvog Intera. Uz dva klasna pojacanja kao sto su Miske i Dzeko i oporavljenog Nestu, bili bi jos puno bolji. U iducoj sezoni bi sigurno bili kandidati za titulu u Italiji i Evropi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2010, 14:57

Milanu treba dosta toga za pravu ekipu po meni. Novi golman, dva nova beka, jedan novi centar-half, jedan vezni ispod 30 i jedan centarfor Svjetske klase. Plus moraju izbacit kloceve poput Kaladzea, Jankulovskog, Favallia, Dide, Inzaghia, Gattusa itd itd. Oni su tako blizu Intera radi njihovih gresaka i radi toga sto su vise bili fokusirani na LP nego na ligu, bice zanimljivo u vrhu dok Inter to dopusti. Milan je pokazao protiv Uniteda koliko su iza Evropske elite trenutno. Nije tema, ali eto morao sam rec. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 mar 2010, 15:06

Cartman je napisao/la:Milanu treba dosta toga za pravu ekipu po meni. Novi golman, dva nova beka, jedan novi centar-half, jedan vezni ispod 30 i jedan centarfor Svjetske klase. Plus moraju izbacit kloceve poput Kaladzea, Jankulovskog, Favallia, Dide, Inzaghia, Gattusa itd itd. Oni su tako blizu Intera radi njihovih gresaka i radi toga sto su vise bili fokusirani na LP nego na ligu, bice zanimljivo u vrhu dok Inter to dopusti. Milan je pokazao protiv Uniteda koliko su iza Evropske elite trenutno. Nije tema, ali eto morao sam rec. :D
milanu golman ne treba toliko. abbiati je vrlo dobar golman i ako već budu dovodili golmane trebaju dovesti nekog mladog koji bi u budućnosti postao no1. ovo ostalo si u pravu bekovi su katastrofa, dodao bi i jedan stoper je prijeko potreban jer nesta je sve stariji i često povrijeđen. mislim da miske nije idealan za milan, milanu treba brži igrač koji igra u veznom redu. po meni idealan krasić ili hernanes iz sao paola. usput favalli, jankulovski, inzaghi, kaladze su na izlaznim vratima milana i najvjerovatnije napuštaju milan na kraju sezone. dida ima ogromnu platu i on vjerovatno napušta milan, ističe mu ugovor uskoro mislim a gattuso je pod znakom upitnika ali ipak on u milanu ima mnogo kredita tako da će imho još ostati ovdje.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 mar 2010, 15:32

calcio je napisao/la:
harishp je napisao/la:
To ime (Milan) je doslo do osmine finala lige prvaka a u ligi zaostaje samo bod iza prvog Intera. Uz dva klasna pojacanja kao sto su Miske i Dzeko i oporavljenog Nestu, bili bi jos puno bolji. U iducoj sezoni bi sigurno bili kandidati za titulu u Italiji i Evropi.
Iskreno vile ga nosaju,na osnovu imena igraca nije to ni blizu kako bi trebalo da bude.
Pogotovo sto im je remont blizu,a svaki remont uzme sezonu dvije a mozda i vise.
Neka ga remontuju drugi Miske i Dzeko bi trebali negdje gdje su potrebni takvi igraci ali i gdje je klima mnogo zdravija.U Milanu Berlusconi pouno udara po politici a malo po djepu a i dan danas konta da mu Sevcenko u ekipi. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 mar 2010, 15:46

harishp je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Iskreno vile ga nosaju,na osnovu imena igraca nije to ni blizu kako bi trebalo da bude.
Pogotovo sto im je remont blizu,a svaki remont uzme sezonu dvije a mozda i vise.
Neka ga remontuju drugi Miske i Dzeko bi trebali negdje gdje su potrebni takvi igraci ali i gdje je klima mnogo zdravija.U Milanu Berlusconi pouno udara po politici a malo po djepu a i dan danas konta da mu Sevcenko u ekipi. :mrgreen:
A dobro samo ne vidim svrhu odlasku u Schalke, isti k.... kao Wolfsburg. Ako ce da ide korak dalje u karijeri onda Milan ili Atletico Madrid, ili Bayern ako ce ostajati u Njemackoj. Sta ce u Schalkeu?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.