Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd", zaključio je Pape.
O moj bože dje je Barca a dje smo mi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nemoj tako, on je u onoj izjavi za sou*rce.ba rekao da zeli da mi igramo kao Barca. Covjek od nas pravi Barcelonu. Treamo malo vise zahvalni biti.Barcod je napisao/la:Safet Sušić za Klix.ba: I bez Džeke ćemo biti napadačka ekipa u Izraelu
Barcelona zna ponekad igrati bez klasičnog napadača, a itekako su ofanzivni. Bayern isto tako igra sa jednim napadačem itd", zaključio je Pape.
O moj bože dje je Barca a dje smo mi
nesto ovde smrdi....mozda se varam ali cudna povredaAlipasino je napisao/la:To Dzekson **** Sity jeni mu stani da mu je sta bilo pa nebi ulazio.
Zvao sam ja doktore u cityu,rekli su mi javit vecerasadisice je napisao/la:kad će se znati težina povrede?
Sutra je najavljen pregled. Valjda ce se znati. Nekako se nadam da je Dzeko mozda mogao i odigrati ali radi repke trazio izmjenu.adisice je napisao/la:kad će se znati težina povrede?
pinoglavi je napisao/la:Zvao sam ja doktore u cityu,rekli su mi javit vecerasadisice je napisao/la:kad će se znati težina povrede?
Pa nije se ni okupo jos a ovaj pita kad ce se znat tezina povredeterabajt je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Zvao sam ja doktore u cityu,rekli su mi javit vecerasadisice je napisao/la:kad će se znati težina povrede?
Kolarov sada pauzira mjesec dana zbog povrede lista, nezgodna povredaConsigliere je napisao/la:Imal ko da je imao tu povredu lista i koliko ga nije bilo?
Imo sam ja Al me uz to bolio racku tako da to nebih mogao reci a nije ni bitnoConsigliere je napisao/la:Imal ko da je imao tu povredu lista i koliko ga nije bilo?
Ispostavil' se da je tačmo, letiš u BanovićeanonymousHD je napisao/la:15 dana van terena.
anonymousHD je napisao/la:15 dana van terena.
Ne lupajte tako vam Boga.Edin Džeko
23 mins ·
Edin ce se pojaviti na okupljanju reprezentacije BiH, a tek nakon magnetne rezonance, koja je zakazana za ponedjeljak, bit ce poznata tezina njegove povrede...