Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 21:36

Cartman je napisao/la:Sabinho upalio mozak malo, za Calcia ipak nema nade izgleda. Cekamo Emira79 da vidimo u kakvom je on stanju. :kafa:
Momak nije to fino tako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 08 nov 2014, 21:37

Šta kaže mazlum prije par dana "šta ja imam razmišljati hoće li se Džeko povrijediti" :tokralju:

A onda nastavlja sa top glupošću kako nema rezervni plan,

a trijumfira priznanjem da je znao da je Džeko povrijeđen.

Znao da je povrijeđen i opet zovnuo samo njega od napadača. :tokralju: :rol: Pa dan te yebo ovo ni u Monti Paytonu nema.

Kao šlag na tortu, forumski redikul hladno napiše da Višća može igrati lažnu devetku i zabijati. :mrgreen:

Bože kakvi kapaciteti :tokralju: :tokralju:

Ništa, ako se Begović povrijedi, najbolje da igramo bez golmana, jer nemamo rezervu njegove kvalitete. :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 nov 2014, 21:38

Sabinho je napisao/la:Calcio jbg ovo ne mozemo braniti. Treba nam klasicni centarfor, onako bar da je solidan. Jedina opcija je Mahmutovic, Djuric nam nije od pomoci u ovom trenutku bez obzira sto igra u Seriji A. Mi ne mozemo igrati sa nepokretnim centarforom. Mahmutovic sigurno moze i ganjati citavu tekmu a milion puta je opasniji od Djurica kojem je jedina prednost skok igra. Mahmutovic je jaci na zemlji i tehnicki je potkovaniji, pokretljiviji i zna odraditi dobar pas. Pape reaguj dok nije sve otislo u pm.
Objasnio. To je takozvana rezervna varijanta sve ostalo je suludo. Treba neki centarfor samo da spusti loptu i da veze na sebe igrace da je drugima lakse. Pa **** bi Hajrovic dao onaj gol da mu nisu Dzeko i Vedo vezali igrace. Pa nisu vam Visca i Hajrovic, Muller, Neymar, Robben ili RIbery da mogu postici gol bez pravog napadaca odnosno devetke.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 nov 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 08 nov 2014, 21:39

vrebac86 je napisao/la:Kako bi volio da mu se nitko ne odazove (ako bi kojim slucajem nekog naknadno pozvao)! :salut:
ps. ma netko hakovao Sabinhov profil :kafa:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 08 nov 2014, 21:39

Harisa Handžića moj Susicu igra daje golove kao i Sunjic Ruska liga ovaj moze a ovaj ne?Gdje je tu pravda moj Susicu ???

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 nov 2014, 21:40

Treba, ako nista na klupi, zlu ne trebali. Ali 100000000% niko nece biti pozvan.
Taman da ostanemo sa 9 igraca, nas selektor bi sa tih 9 krenuo u utakmicu.
15.10 - 15.06 ...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 nov 2014, 21:41

Sabinho je napisao/la:Calcio jbg ovo ne mozemo braniti. Treba nam klasicni centarfor, onako bar da je solidan. Jedina opcija je Mahmutovic, Djuric nam nije od pomoci u ovom trenutku bez obzira sto igra u Seriji A. Mi ne mozemo igrati sa nepokretnim centarforom. Mahmutovic sigurno moze i ganjati citavu tekmu a milion puta je opasniji od Djurica kojem je jedina prednost skok igra. Mahmutovic je jaci na zemlji i tehnicki je potkovaniji, pokretljiviji i zna odraditi dobar pas. Pape reaguj dok nije sve otislo u pm.
Hajde Mahmutovic i nekako, zna zabiti. Ali raja zeli Djurica, vidila je na tm.de da igra u Seriji A i to je jedino sto je vazno. Znaci, svjetska klasa.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 08 nov 2014, 21:44

Juventinisimo je napisao/la:Gledaj ih sto nicu...k'o gljive poslije kise....samo da podjele srecu sa istomisljenicima... :puke:
Jarane, imamo veliki problem sto cemo mozda igrati bez napadaca u Izraelu, meni se place i nece mi puno pomoci ako znam da je Safet kriv ili nije, a ti se bavis forumasima koji na ovaj nacin iskazuju svoju frustraciju (opravdano ili ne, nebitno je), i to postom na svakoj yebenoj stranici. Svaka ti cast, po ko zna koji put.

Muka mi je od forumasa koji u trenutku kada nam se nesto dobro ili lose desi (damo gol, primimo gol, igrac nam se povrijedi,...) odmah lete da komentarisu ostale forumase. Klasicni primjer je primljeni gol protiv Belgije, odmah su mnogi poletili s komentarima: "Je li vam drago" i sl. FUJ.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 nov 2014, 21:44

calcio je napisao/la:
Hajde Mahmutovic i nekako, zna zabiti. Ali raja zeli Djurica, vidila je na tm.de da igra u Seriji A i to je jedino sto je vazno. Znaci, svjetska klasa.
Nek je Stinki svjetska klasa, kao Hadzic i Vrske.
Milan se dokazao u mladoj repki, 3 gola svabama, tu cak ni Avdijin nastup na San Siru ne moze parirati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 08 nov 2014, 21:44

calcio je napisao/la:
Nađi jedan post u kojem je neko za tog nesretnog MIlana Đurića napisao da je svjetska klasa ili se sam prijavi za trolanje.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 nov 2014, 21:45

I panj u napadu visok ko djuric nam pomaze i olaksava ostatku tima da iz drugog plana daju go
Nad tobom sunce najljepše sja

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 nov 2014, 21:46

skyisthelimit je napisao/la:Treba, ako nista na klupi, zlu ne trebali. Ali 100000000% niko nece biti pozvan.
Pa evo i izjavio je da neće nikoga zvati, jer nema napadača sa reprezentativnim iskustvom.

Svako ima onog koga nema :urnebes:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 nov 2014, 21:46

mirzatele je napisao/la:Jos jedno pitanje calcio, znaci po tebi je bolje da nam igra Visca u vrhu napada, nego Djuric ili Mahmutovic, svejedno koji od njih dvojice?

Sabinho :thumbup:
cekam

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 08 nov 2014, 21:48

ima adzo svog aduta.
ne bojim se ja za napadace u reprezentaciji, uvijek je tu joker koji se provukao na mala vrata u repku kao zadnji vezni ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 nov 2014, 21:49

Ovo me podsjeca na onu situaciju kad je Skoro morao igrati spica protiv Grka kad smo izgubili kuci 0-4. Mahmutovic je upravo Skoro, igrac koji je godinama efikasan u solidnoj ligi i zabijao ali se nikad nije probio dalje. Dzeku svakako niko ne moze nadomjestiti, to je i golgeter i, razigravac, odlican u 1 na 1. car duel igre. Mahmutovic bi imao ulogu da proba na neki naboj i sansu da se dokaze pritiskati Izraelce da ne mogu mirno iznositi loptu, dobiti koji duel i sacekati kakav zicer. Sto se tice realizacije tu je zaista dobar. Bilo bi dobro zaigrati u formaciji sa 3-5-2 da probamo imati loptu u nogama i da pored njega u vrhu napada budu brzi Visca ili Hajrovic kojima bi on mogao dati loptu u for kad dobije neki duel. Zatim sama odbrana bi bila sigurnija i Lulic bi imao vise prostora u ofanzivi. Djuric bi imao vise sansi u skok igri medjutim Izraelci bi zbog njegove brzine bez problema iznosili loptu i doalzili u prostor izmedju nase odbrane i veznog reda. Hajde Pape ne budi tvrdoglav yebem ga ja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 08 nov 2014, 21:49

Nije poanta da li je svjetska klasa ili ne, JER SADA NEMAMO NI JEDNOG, NI JEDNOG, NI JEDNOG, NI JEDNOG, NI JEDNOG.

Znači da zoves Kešinovića iz Gornjeg Rahića, Varupu iz Travnika ili Mifsuda iz Birkirkare BOLJI SU OD TRENUTNO NI JEDNOG !!

Ne mogu da razumijem da Safet u pripremnim utakmicama kojih smo imali vagon u ovih 5 godina, nije ni jednog jedinog napadača dodao ovoj trojici... do sada smo mogli imati standardnog reprezentativca koji bi u ovakvim situacijama uskočio, da li je to Mahmutović, Đurić ili neko treći nije bitno, ali činjenica da sada nema ni jednog i to samo zbog toga jer Safet u 5 godina nije radio na tome, Naravno da nema zamjene Džeki i Vedi, ali po toj logici ako se ozlijedi Asmir ne treba nam ni golman :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 nov 2014, 21:49

Coraco je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:Treba, ako nista na klupi, zlu ne trebali. Ali 100000000% niko nece biti pozvan.
Pa evo i izjavio je da neće nikoga zvati, jer nema napadača sa reprezentativnim iskustvom.

Svako ima onog koga nema :urnebes:
Ovo me neodoljivo podsjeća na bh svakodnevnicu, kada završiš faks i počneš tražiti posao, a svakoj firmi je uslov 3 godine radnog staža u struci. :lol: Kako ćeš steći iskustvo kada ti ne daju da radiš tj. u ovom slučaju ne zovu te u reprezentaciju bar da te isprobaju. :lol: Cirkus!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 08 nov 2014, 21:50

Imati visokog Djurica u 16 je bolje nego male Visce i ostale. Izo, Mujdza, Lulic, Pjanic, Medunjanjin mogu neku loptu centrirati da Milana i to je gol :lol: malo logike Safeta Susica jbg
DD

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 nov 2014, 21:51

zec i mahmutovic protiv izraela
bravo safete, ne zovi nikoga sta ce nam taj treci napadac
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 nov 2014, 21:52

Burundi je napisao/la:Imati visokog Djurica u 16 je bolje nego male Visce i ostale. Izo, Mujdza, Lulic, Pjanic, Medunjanjin mogu neku loptu centrirati da Milana i to je gol :lol: malo logike Safeta Susica jbg
Đurić se ne uklapa u Safetovu kopiju barsine tiki-take. :rol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []