Istina boli, zar ne ? 1:2 imas mahanjeterabajt je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 62_big.jpg
kako se samo prosipate iz kola u kolo sa ovim parolama, mijenjajte pisca podhitno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bandović se oko 60 minuta samostalno zagrijavao u 16-tercu
Kodrin omjer od kada je došao u FKS
Dobro je ovo kakvi smo bili i koliko smo zaostajali na tabeli. Ako završimo 2 na tabeli na polusezoni možemo reći da je podnošljivo pa u drugoj polusezoni titulu ganjati na Hasetu
Uskoro invazija u Tuzlu.
Treba dovest u Januaru jednog vrhunskog zadnjeg veznog kojem je defanziva jaca strana. Cimirot nije rijesenje protiv najjacih timova i to je naprimjer Borussia pokazala. Dobar igrac svaka cast samo treba mu dovesti pravu konkurenciju. Previse je mekan u uklizavanjima. Potreban je jedan igrac kao sto je naprimjer Besic koji ide u kost. Cimirot je vise centralni vezni nego zadnji vezni. Sto se tice utakmice pozitivna strana su bodovi. Negativno je da Sarajevo nije zabilo jos koji gol sa igracem vise u drugom poluvremenu.Benko je napisao/la:Kallasi danas najbolji
Cimirot uzassne znam sta mu je, toliko jednostavnih lopti proda.... nabije
mislim da je on malo psihicki istrosen
Igrači, za razliku od nas, jedva čekaju pauzu da odu na zasluženi odmor. Ne trebamo nikog kriviti ako je danas ili ako u narednom kolu odigra loše umor čini svoje. Nek u Tuzli bude 0-1 i svi ćemo biti prezadovoljni.
Kako bi na legao remi sutra na Otoki!
Puric ko Puric, zelis da ti kaze neko da je bolji nego sto je bio, tesko, mozda za nijasnu.kimbo je napisao/la:Moze neko napisat kakav je Puric bio , zanimljiv mi je igrac I kodrin rad s njim.
Pokazao je da je dobar kao pomocni sudija i da ima smisla za humor.
Napisao sam, imao je dobar udarac prema golu, nije imao srece, ostalo vala nista posebno vjeruj, i da je bio dobar, uklopio bi se u danasnju sivu igru nasih ljubimaca.
-
lafomamone
- Kontakt:
Nije bio najgori danas, sto je odlicno kada je on u pitanjukimbo je napisao/la:Moze neko napisat kakav je Puric bio , zanimljiv mi je igrac I kodrin rad s njim.
ne bih se lozio... Jajalo je bio u ekipi sa cimijem i te tekme je cimi igrao bolje od jajala, ali mu je jajalo davao sigurnost...Ajax je napisao/la:Treba dovest u Januaru jednog vrhunskog zadnjeg veznog kojem je defanziva jaca strana. Cimirot nije rijesenje protiv najjacih timova i to je naprimjer Borussia pokazala. Dobar igrac svaka cast samo treba mu dovesti pravu konkurenciju. Previse je mekan u uklizavanjima. Potreban je jedan igrac kao sto je naprimjer Besic koji ide u kost. Cimirot je vise centralni vezni nego zadnji vezni. Sto se tice utakmice pozitivna strana su bodovi. Negativno je da Sarajevo nije zabilo jos koji gol sa igracem vise u drugom poluvremenu.Benko je napisao/la:Kallasi danas najbolji
Pokusalo se sa Kosticem koji je dobar u defanzivi ali to nam kvari igru
Cimi u prvoj tekmi sa menhengladbahom je bio najbolji igrac... i u utakmicama EL prije je bio odlican...
Poslije LE on je pao... ocit pad forme.. sreca pa je radovac u formi i to je dosta dobro...
Ova ekipa ne moze i ne zna igrati sa razbijacem... nama treba "JajalO" koji zna i sa i bez lopte.... sve zavisi kako se zavrsi januarski prelazni rok odlasci - dolasci... zna kodro sta mu treba , sto bude trazio to ce i dobiti
Zaganjati onog malog iz Rabotnickog, Velkovskog (sa VBenko je napisao/la:ne bih se lozio... Jajalo je bio u ekipi sa cimijem i te tekme je cimi igrao bolje od jajala, ali mu je jajalo davao sigurnost...Ajax je napisao/la:Treba dovest u Januaru jednog vrhunskog zadnjeg veznog kojem je defanziva jaca strana. Cimirot nije rijesenje protiv najjacih timova i to je naprimjer Borussia pokazala. Dobar igrac svaka cast samo treba mu dovesti pravu konkurenciju. Previse je mekan u uklizavanjima. Potreban je jedan igrac kao sto je naprimjer Besic koji ide u kost. Cimirot je vise centralni vezni nego zadnji vezni. Sto se tice utakmice pozitivna strana su bodovi. Negativno je da Sarajevo nije zabilo jos koji gol sa igracem vise u drugom poluvremenu.Benko je napisao/la:Kallasi danas najbolji
Pokusalo se sa Kosticem koji je dobar u defanzivi ali to nam kvari igru
Cimi u prvoj tekmi sa menhengladbahom je bio najbolji igrac... i u utakmicama EL prije je bio odlican...
Poslije LE on je pao... ocit pad forme.. sreca pa je radovac u formi i to je dosta dobro...
Ova ekipa ne moze i ne zna igrati sa razbijacem... nama treba "JajalO" koji zna i sa i bez lopte.... sve zavisi kako se zavrsi januarski prelazni rok odlasci - dolasci... zna kodro sta mu treba , sto bude trazio to ce i dobiti
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
suti,dobro su imali ljudi za dizanje parole...sta je ovo vako loseterabajt je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 62_big.jpg
kako se samo prosipate iz kola u kolo sa ovim parolama, mijenjajte pisca podhitno.
On ti je isti tip igrača ko Radovac, nije neki defanzivni vezni, mislim da nam nije potreban.
FK Sarajevo - zauvijek pitar
On ti je isti tip igrača ko Radovac, nije neki defanzivni vezni, mislim da nam nije potreban.Buzdovan je napisao/la:Zaganjati onog malog iz Rabotnickog, Velkovskog (sa V) koliko znam on je zadnji vezni a cuo sam da je strasan talenat
oN JE REPREZENTATIVAC SA 18 GODINA I NAJVECI TALENAT MAKEDNIJE
Koliko je slab u defanzivi, zadnjih par utakmica je kapiten rabotnickog i STOPER
grijesis, ne da nam ne treba nego bi njega dovesti bilo BINGO, ali jako tesko, on je na meti Talijana, cak je i inter zainteresovan
Re: Odg: FK Sarajevo
Uzmite u obzir da ćemo na proljeće imati iskusnijeg Radovca i Cimirota, tu su još i Kovačević i Kostić pa i Berberović po potrebi.
Sta ti bolan pricas?staragarda je napisao/la:suti,dobro su imali ljudi za dizanje parole...sta je ovo vako loseterabajt je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 62_big.jpg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Idi placi da Azmir ne ode a nas ostavi da se patimo u nasim problemimastaragarda je napisao/la:suti,dobro su imali ljudi za dizanje parole...sta je ovo vako loseterabajt je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 62_big.jpg
Kome smeta evropska sloboda?amorovski je napisao/la:Sta ti bolan pricas?staragarda je napisao/la:suti,dobro su imali ljudi za dizanje parole...sta je ovo vako loseterabajt je napisao/la:http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 62_big.jpg
Vitez je jako dobro danas postavljen bio,i dosli su da igraju lopte nisu se branili,bas su visoki stajali,iako nam nisu pogledali na gol,dosta su dobro izgledali,cak svojim kretanjem u drugom poluvremenu nije se moglo vidjeti da su oni ti koji imaju igraca manje.
U sustini najvaznija je pobjeda i tri boda,i to je jedino sto ce se zapamtiti od danasnje utakmice
Zanimljivije izmjene opet rad Kodro ocito jako voli da se igra Guardiole
Ma brate, nerviraju me ovako ovi sto s guraju nosic gdje mu i nije bas mjesto. Btw ne smeta nikom, bas naprotiv.. Nemam nista protiv Slobode, kao kluba i Fukara kao skupine navijaca, al imaju imbecila, gledano prvenstveno na forumu, da to nije normalno.. Imas kume svoju avliju, pozabavi se njom.. Kako bi u Bijeljini danas??cobefks je napisao/la:Kome smeta evropska sloboda?amorovski je napisao/la:Sta ti bolan pricas?staragarda je napisao/la: suti,dobro su imali ljudi za dizanje parole...sta je ovo vako lose
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kalasi će takođe na proljeće biti onaj pravi.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, aqarius, belosevic23, boki86, bordobijeli, BungaBum, casual033, Cattivi87, Cwirek, Devedesetdeveti99, DjaniTarik, DoktorXabaras, Elrond, Fudo, gh0stHZ, Google [Bot], haklamas, HariTz, Imamkarbarum, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, kupus army, Laganini1986, Lavcina, laznokrilo, Lecler, ledesma, miguelramos, mire96, mnon46, MokraKifla, Mostarac12345, Pantelija, pinki, Pitaristok, rimljanin90, ronaldo99, Scholl, siroliver69, trunks1946, Turo, Uknaac, w0st, XYZA, zagorski, Zeka i 437 gostiju.