Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Zvao sam ja doktore u cityu,rekli su mi javit vecerasadisice je napisao/la:kad će se znati težina povrede?
Nad tobom sunce najljepše sja
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sutra je najavljen pregled. Valjda ce se znati. Nekako se nadam da je Dzeko mozda mogao i odigrati ali radi repke trazio izmjenu.adisice je napisao/la:kad će se znati težina povrede?
sutra ce biti 7 dana do utakmice, mislim da su sanse manje od 10% da zaigra
pinoglavi je napisao/la:Zvao sam ja doktore u cityu,rekli su mi javit vecerasadisice je napisao/la:kad će se znati težina povrede?
Pa nije se ni okupo jos a ovaj pita kad ce se znat tezina povredeterabajt je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Zvao sam ja doktore u cityu,rekli su mi javit vecerasadisice je napisao/la:kad će se znati težina povrede?
Nad tobom sunce najljepše sja
Izgleda da nije povreda jer vidim da je sklonjen status na njegovom profilu. 
- skyisthelimit
Edin Dzeko will undergo tests tomorrow. The extent of his injury is unknown till then.
15.10 - 15.06 ...
- Consigliere
- Kontakt:
Imal ko da je imao tu povredu lista i koliko ga nije bilo? 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
[/quote]Pa nije se ni okupo jos a ovaj pita kad ce se znat tezina povrede[/quote]
Ajmo pričat kako je kriv Sušić to ovdje bolje prolazi iako je tema Džeko
Ajmo pričat kako je kriv Sušić to ovdje bolje prolazi iako je tema Džeko
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Kolarov sada pauzira mjesec dana zbog povrede lista, nezgodna povredaConsigliere je napisao/la:Imal ko da je imao tu povredu lista i koliko ga nije bilo?
Imo sam ja Al me uz to bolio racku tako da to nebih mogao reci a nije ni bitnoConsigliere je napisao/la:Imal ko da je imao tu povredu lista i koliko ga nije bilo?
Ovo je otac nacije samim tim ovo je list nacije
Sve nas ovo boli
Sent from my krunjač
Thomas Müller - Fußballgott
-
samoposmatram
- Kontakt:
To su teski bolovi u misicu.
Kad god ga aktiviras kao da gori na vatri. Ja sam sutradan bio na poslu, ali lopte nisam igrao par sedmica.
Ako bude igrao u nedelju, onda je gluma u pitanju.
Kad god ga aktiviras kao da gori na vatri. Ja sam sutradan bio na poslu, ali lopte nisam igrao par sedmica.
Ako bude igrao u nedelju, onda je gluma u pitanju.
- anonymousHD
- Kontakt:
15 dana van terena. 
Ispostavil' se da je tačmo, letiš u BanovićeanonymousHD je napisao/la:15 dana van terena.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
anonymousHD je napisao/la:15 dana van terena.
Ne lupajte tako vam Boga.Edin Džeko
23 mins ·
Edin ce se pojaviti na okupljanju reprezentacije BiH, a tek nakon magnetne rezonance, koja je zakazana za ponedjeljak, bit ce poznata tezina njegove povrede...
Sve najbolje nasem ponosu edinu. Nek odmori I oporavi se sto posto da ne rizikuje zdravlje zbog telece glave.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kakvih 15 dana? eno sad na fcb postao da će tek u ponedjeljak biti poznata težina njegove povrede.
Ako ga bude rizikovao, rizikovaće zbog nas, ni zbog koga drugogkimbo je napisao/la:Sve najbolje nasem ponosu edinu. Nek odmori I oporavi se sto posto da ne rizikuje zdravlje zbog telece glave.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Cuj da ne rizikuje. Pa sta je Emir Spahic radio vec rizikovao karijeru u skoro svakoj utakmici? Ako ima bilo kakva sansa da zaigra, on mora zaigrat. Bez njega ne mozemo. Uz to ima dodatnu odgovornost kao kapiten, pogotovo nakon promasenih prilika protiv Kipra i Velsa. Da smo tada pobjedili mozda bi i mogao da rizikuje, ovako nema drugog izbora nego stisnut zube ako je ikako moguce.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: denza, Edincapitano, Scholl, Zglavkar i 65 gostiju.