Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ma brane ga samo zato da tjeraju inat nama, furaju i dalje istu priču, samo da ne bi ispalo da nisu bili u pravu, tj. da su ispali smiješni, a niko zdravog razuma ne može podržavat' ovaj komad teletine! njegove izjave, spiskovi, taktike, kašnjenja na avion/izvlačenje, na slikanju selektora, svi se obuka k'o gospoda, samo on k'o seljačina, a štaš, Izavidovića čovjek 
Vaha bez kluba,Susic uskoro bivsi i to je taj rasplet..Dobro nam dosao Vahide 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: ahmic, dana/u 08 nov 2014, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: Svim srcem 16.11 uz repku, ko god istrci na teren, pa i bez napadaca, i takodjer za sto skoriji odlazak ove neznalice sa klupe.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
To je to..
Nakon sto nas Zidovi oderu u Haifi, imat cemo sansu da Zavidovickom teletu urucimo kartu za Pariz u jednom smjeru, a potom cemo mozda imati i najvecu sansu za potpisat strucnjaka kakvog ova repka zasluzuje. Vahida Halilhodzica!
Valjda bude pametan pa pozove naknadno centarfora.

- Consigliere
- Kontakt:
Vaha nije vise trener Trabzona... sporazumni raskid, glupi turci misle da mogu nekog boljeg naci da im slaze ekipu nakon 15 pojacanja
1 600 000 eura odstete.
Kakva prilika da ga ugrabimo, a da ova nasa prevara zavrsi nategnutu trenersku karijeru.
Ajmo, neko u Savezu, barem jednom odradite to kako treba
Kakva prilika da ga ugrabimo, a da ova nasa prevara zavrsi nategnutu trenersku karijeru.
Ajmo, neko u Savezu, barem jednom odradite to kako treba
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ako Bog daahmic je napisao/la:Vaha bez kluba,Susic uskoro bivsi i to je taj rasplet..Dobro nam dosao Vahide
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
nisu Turci glupi, baš sam negdje pročitao da njihov predsjednik nije želio da Vaha ode, ovo je sporazumni raskid ugovora, znači Vaha je htio ići, a oni su ga ljudski ispoštovali
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemamo para za Vahe, mafijasi iz saveza su sve profuckali..ComeOn je napisao/la:Nakon sto nas Zidovi oderu u Haifi, imat cemo sansu da Zavidovickom teletu urucimo kartu za Pariz u jednom smjeru, a potom cemo mozda imati i najvecu sansu za potpisat strucnjaka kakvog ova repka zasluzuje. Vahida Halilhodzica!
- DragonGirl
- Kontakt:
Nisam bila u prilici gledati utakmicu, dolazim kući i čujem ovo...
Kao prvo, nadam se da će se povreda pokazati ipak ne toliko ozbiljnom, te da će biti u prilici igrati protiv Izraela, ali ako ne bude, ne postoji apsolutno nikakvo opravdanje za nepozivanje napadača, po hiljaditi put, mi se ne možemo porediti niti s Njemačkom niti s ostalim velikim ekipama koji igraju na sličan način, ne može nama Višća glumiti Mullera, niti Hajrović Goetzea itd...razlika u kvalitetu između njih i nas je više nego očita!!!
Drugo, ne razumijem uopšte kako pojedini ovdje mogu spominjati nekakvo likovanje, sada potezati priču o Vahi, Van Gaalu itd, skrećući s glavnog problema...ko god želi dobro ovoj reprezentaciji nikad, ali nikad ne može likovati zbog ovoga, kako vam to nije jasno?!!!! Nažalost, sada se vrlo lako može obiti o glavu to što za 5 godina nikoga nije želio isprobati u napadu,ogromna greška koja nas sada može koštati, ali i njega, iako se naiskrenije nadam da se to neće desiti...
Kao prvo, nadam se da će se povreda pokazati ipak ne toliko ozbiljnom, te da će biti u prilici igrati protiv Izraela, ali ako ne bude, ne postoji apsolutno nikakvo opravdanje za nepozivanje napadača, po hiljaditi put, mi se ne možemo porediti niti s Njemačkom niti s ostalim velikim ekipama koji igraju na sličan način, ne može nama Višća glumiti Mullera, niti Hajrović Goetzea itd...razlika u kvalitetu između njih i nas je više nego očita!!!
Drugo, ne razumijem uopšte kako pojedini ovdje mogu spominjati nekakvo likovanje, sada potezati priču o Vahi, Van Gaalu itd, skrećući s glavnog problema...ko god želi dobro ovoj reprezentaciji nikad, ali nikad ne može likovati zbog ovoga, kako vam to nije jasno?!!!! Nažalost, sada se vrlo lako može obiti o glavu to što za 5 godina nikoga nije želio isprobati u napadu,ogromna greška koja nas sada može koštati, ali i njega, iako se naiskrenije nadam da se to neće desiti...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ima od nagrade za plasan na EP.Sve se moze ako se hoce.tuzlak1987 je napisao/la:
Nemamo para za Vahe, mafijasi iz saveza su sve profuckali..
Sta fali da dodje raditi za Papetovu platu i bonuse??
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Goalgetter
- Kontakt:
Vaha dobio otkaz u Trabzonsporu
Pape dijeli pljuske 
Goalgetter je napisao/la:Vaha dobio otkaz u TrabzonsporuPape dijeli pljuske
- Consigliere
- Kontakt:
Mediji, navijaci... Predsjednik je sigurno car kad ga je uopste nagovorio da prihvati neke turke nakon svega sto je postigao u karijeri... Nazalost, imam osjecaj da Vaha sada preuzima neki veci klub, mozda i najveci u svojoj karijeri a mi smo zapeli sa kremblom nasimChinaglia je napisao/la:nisu Turci glupi, baš sam negdje pročitao da njihov predsjednik nije želio da Vaha ode, ovo je sporazumni raskid ugovora, znači Vaha je htio ići, a oni su ga ljudski ispoštovali
Fit Tony: I keep my friends close...
Pricao sam sa Jahicem inace ga poznajem dobro. Prihe par godina je Bajevic trebao sjesti na klupu, htio je da mu se niko ne mijesa u posao ali naravno kome bi to iz saveza odgovaralo? Tako da od toga nije bilo nista a sta od Vahe ocekivat, nista ljudi vjerujte mi.
Zeljeznicar! 1921 !
Taaa ce Vaha, Papke mu kroz noge probaciv'o.Goalgetter je napisao/la:Vaha dobio otkaz u TrabzonsporuPape dijeli pljuske
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kaže i da ga kada su u Parizu tenisa redovno otrese....još da nam je znati ko je bolji na male..Cartman je napisao/la:Taaa ce Vaha, Papke mu kroz noge probaciv'o.Goalgetter je napisao/la:Vaha dobio otkaz u TrabzonsporuPape dijeli pljuske
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo bi dobro ali mislim da covjek vise voli vecu zaradu i opusteniju atmosferu gdje radi sam. Vidio si kako je iz Dinama otisao..Juventinisimo je napisao/la:Ima od nagrade za plasan na EP.Sve se moze ako se hoce.tuzlak1987 je napisao/la:
Nemamo para za Vahe, mafijasi iz saveza su sve profuckali..
Sta fali da dodje raditi za Papetovu platu i bonuse??
- The_Target
- Kontakt:
Evo počinje boks, Adnan Ćatić, na Face tv

Trenutno korisnika/ca: ferroviere87 i 10 gostiju.