Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Zar dotle idete da vam je tesko napisati da jednostavno mora pozvati barem jednog napadaca, ne mogu da vjerujem da treba nekog ubjedjivati da medju 21 igrac mora biti najmanje 1 napadac
Bilbiju i rjesen problem k'o u Mensenglabasu.mirzatele je napisao/la:Zar dotle idete da vam je tesko napisati da jednostavno mora pozvati barem jednog napadaca, ne mogu da vjerujem da treba nekog ubjedjivati da medju 21 igrac mora biti najmanje 1 napadac
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jarane tebi svaka cast kad ti moze u obraz stat likovanje nad otkazom jednog naseg strucnjaka kako bi pokazao kolika je faca Safet SusicJuventinisimo je napisao/la:Pa ni Papeta ovako brzo iz sporova nisu protjerivali...Između turskog Fudbalskog kluba Trabzonspora i trenera Vahida Halilhodžića večeras je postignut dogovor o sporazumnom raskidu ugovora.
Nakon treninga Trabzonspora, predsjednik kluba Ibrahim Haciosmanoglu i CEO Burak Gurdel, održali su sastanak sa Halilhodžićem, te su sa bh. trenerom dogovorili prekid saradnje.
Halilhodžić neće tražiti odštetu zbog raskida ugovora, ali će mu „bordo-plavi“ klub isplatiti milion i 600.000 eura.
"Zahvaljujemo se Halilhodžiću zbog njegovog dosadašnjeg rada, razumijevanja i žrtve koju je podnio, te mu želimo mnogo uspjeha u daljnjem radu", piše u saopćenju Trabzonspora.
Trabzonspor će sutra igrati prvenstveni meč protiv Torku Konyaspora, a ekipu će voditi koordinator omladinskog pogona u klubu Sadija Tekelioglua.
Halilhodžić je u Trabzonspor došao prošlog ljeta, nakon sjajnog posla sa reprezentacijom Alžira na Mundijalu u Brazilu. Međutim, turski tim pod njegovim vodstvom nije ostvario željene rezultate.
idemo AdoooooooooooooooSheyi je napisao/la:Evo počinje boks, Adnan Ćatić, na Face tv![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja nemam nikakav problem da Vaha dodje,bujrum.tuzlak1987 je napisao/la:Bilo bi dobro ali mislim da covjek vise voli vecu zaradu i opusteniju atmosferu gdje radi sam. Vidio si kako je iz Dinama otisao..Juventinisimo je napisao/la:Ima od nagrade za plasan na EP.Sve se moze ako se hoce.tuzlak1987 je napisao/la:
Nemamo para za Vahe, mafijasi iz saveza su sve profuckali..
Sta fali da dodje raditi za Papetovu platu i bonuse??
Dobice 1.6m od Trabzona,Papetovu platu,ponuditi mu dobre bonuse za plasman na EP.Sta jos treba?
Kakva je atmosfera za Papeta,takva ce biti za Vahu,ne vidim problem.
Najveci problem vidim u Vahidovoj zelji da preuzme repku.
Pisao sam,kao da sam znao,o Vahinim losijim rezultatia u Trabzonu,sve mi nekako mirisalo na oprostaj
A vi me popljuvali,k'o nikoga...Postao/la Juventinisimo dana 08 nov 2014, 17:42
Vahe danas nema..stize sutra u paketu sa Konyasporom...drzite mu fige da izgubi...dobiva otkaz i preuzima repku..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ma no sikiriki..Pape nas je odveo u Brazil, odvešće nas i u Francusku..znači,nije bitno ko igra 
Nije fer prema Dzeki da pozove drugog napadaca. kuknjava
Begović; Mujdža, Spahić, Šunjić,Lulić;Pjanić,Bešić.Medunjanin,Hajrović,Višća,Prcić
Tika-taka, jedba čekam. Na kraju ćemo i pobijediti jer u fudbalu zna često biti naopako.
Begović; Mujdža, Spahić, Šunjić,Lulić;Pjanić,Bešić.Medunjanin,Hajrović,Višća,Prcić
Tika-taka, jedba čekam. Na kraju ćemo i pobijediti jer u fudbalu zna često biti naopako.
4-IN-A-ROW
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma moze se pape kriviti za sve ali ko god da je selektor u ovoj situaciji bi bilo mnogo tesko gdje su povrijedjeni vedo ,dzeko ,kolasinac,salihovic gdje besic,mujdza,hajrovic jako malo igraju. moze pape pozvati mahmutovica,djurica,zeca ili nekog petog ali to je sve veliko pitanje sta bi nam neko od tih igraca donio.
Ma ovo bi Vaha rijesio.....k'o sa.....sporom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Il ko Alzirom......harishp je napisao/la:Ma ovo bi Vaha rijesio.....k'o sa.....sporom.
Imas Djurica imas Handzica. Jedan igra u Italiji, jedan u Rusiji.bordobijeli je napisao/la:ma moze se pape kriviti za sve ali ko god da je selektor u ovoj situaciji bi bilo mnogo tesko gdje su povrijedjeni vedo ,dzeko ,kolasinac,salihovic gdje besic,mujdza,hajrovic jako malo igraju. moze pape pozvati mahmutovica,djurica,zeca ili nekog petog ali to je sve veliko pitanje sta bi nam neko od tih igraca donio.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta nam moze donjeti da imamo onoliko veznjaka.
Jah....SvrakaGoalgetter je napisao/la:Il ko Alzirom......harishp je napisao/la:Ma ovo bi Vaha rijesio.....k'o sa.....sporom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
šta'š ba kritikovat'
Sta ce nam napadac, ko da se fudbal igra za golove. I bod je zlatan...
DRUG NEBI TI PUNCA
koliko bodova ostaje u igri nakon chifuta? 
- Goalgetter
- Kontakt:
Isp'o si iz forme Hare.harishp je napisao/la:Jah....SvrakaGoalgetter je napisao/la:Il ko Alzirom......harishp je napisao/la:Ma ovo bi Vaha rijesio.....k'o sa.....sporom.
Ako ljudi mogu na mjesec ici bez oruzja, možemo i mi u Izrael bez napadaca 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Napadc se mora pozvati. Nismo ni Bayern ni Barcelona da mozemo izmisljat neke formacije bez napadaca. Kao sto je @Sabinho vec rekao Mahmutovic je najbolja opcija. Momak redovno zabija. Naravno da nije kvalitet Dzeke ali momak zna dati gol itekako. Prosle godine je bio u strasnoj formi, poput Vedine prve godine u Bundesligi. A i ove godine je nastavio sa golovima. 3 gola zadnje 3 tekme, a ima ih 6 ove godine.
-
bordobijeli
- Kontakt:
situacija nije dobra al bas nije dobra dzeko,vedo ,salihovic,kolasinac,susic povrede . mujdza,hajrovic,prcic,besic vecinom ne igraju ovo bi bili problemi i za reprezentacije s jacim igrackim kadrom .
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Evo moj prvi post na forumu.
Prije negdje godinu dana.

"sta nedaj Boze da Dzeko ili Ibisevic se povrijede"

"sta nedaj Boze da Dzeko ili Ibisevic se povrijede"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.