Cartman je napisao/la:Evo spreman sam zrtvovat United, neka van Gaal preuzme repku a Safet United.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Svakome ko podrzava bezkompromisno Susica zelim:
Dabogda vam djeca bila pametna ko vas idol Safet!
Dabogda vam taj lik trener omiljenog kluba bio!
Dabogda vam zaigrao Tino Susic u vasem klubu DMa!
Mislim da je to nesto pozitivno za te ljude, pa se niko nece ljutiti.

Dabogda vam djeca bila pametna ko vas idol Safet!
Dabogda vam taj lik trener omiljenog kluba bio!
Dabogda vam zaigrao Tino Susic u vasem klubu DMa!
Mislim da je to nesto pozitivno za te ljude, pa se niko nece ljutiti.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 09 nov 2014, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
JBg Pape ti sve glumis ne treba nam napadaca Ibricic mze igrat kao napadac pa sad Visca smijesno al eto nekad se desilo da nemas dva koja su ti stalno igrala znaci isao si glavom kroz zid i sad si ducno imaš rješenje u vidu E.Hadzica iz Zaragoze i M.Djurica iz Cesene obojicu ih trebas zvati
Safetu su dosadila velika takmicenja pa sta fali jedne godine da odmori.
- undefined007
- Kontakt:
Pape zovi Mevlida on dobro puca.

For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ako neko moze one golove Mahmutovica na kasetu prebacit, mislim da bi svi zahvalni bili. 
- DragonGirl
- Kontakt:
To ko biva: Eeej pa ne ide ni Van Gaalu, šta se mi imamo žaliti...Onda svaki poraz na svijetu ima opravdanje...šta ima veze, gube i bolji od nas. Argument za loše poteze - nikakav. Problem se rješava u svojoj avliji a ne zavirivanjem u tuđu.Principatus je napisao/la:calcio je napisao/la:Nije lako biti trener, evo i van Gaala napadaju
Van Gaal na udaru: "Gori si od Moyesa! Potrošio si 200 miliona eura, a gdje su rezultati?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Principatus
- Kontakt:
Ma Calcio se pogubio ko Safet na IQ-testu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ko da jesi,bas od jucer.Nakon balade zavrsi u sporu,da bi ga I spor osporio,za kratko vrijeme.Goalgetter je napisao/la:Naravno da jesam.harishp je napisao/la:Fakat getter nije skonto![]()
Samo sto i ti znas na sta sam ja mislio, nisam ja od juce ovdje, znam te pusko, dok si...
.... Al da podvucem ipak mislim na Dojcland, 1/8 finala, produzeci, izbacivanje rusa.
Sto kaze onaj,neko anoniman a neko pilot
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 nov 2014, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako bez Džeke i Ibiševića pobjediš u Izraelu, želim ti da ostaneš doživotni selektor reprezentacije BiH.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Safet na IQ-testu:Principatus je napisao/la:Ma Calcio se pogubio ko Safet na IQ-testu.
"Kakva su ovo pitanja, jesu ovo neke provokacije?"
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DonCorleone
- Kontakt:
Treba Safeta u ManUtd, taman imaju puno napadaca, a mi znamo da Sajo voli ofanzivan fudbal sa puno golova
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Safet na IQ-testu:Principatus je napisao/la:Ma Calcio se pogubio ko Safet na IQ-testu.
- Principatus
- Kontakt:
Oplakah majke mi.Cartman je napisao/la:Safet na IQ-testu:Principatus je napisao/la:Ma Calcio se pogubio ko Safet na IQ-testu.
Sastav:DonCorleone je napisao/la:Treba Safeta u ManUtd, taman imaju puno napadaca, a mi znamo da Sajo voli ofanzivan fudbal sa puno golova.
De Gea
Vrsajevic - Jones - Vranjes - Lulic
Tino Sven
Hadzic - Di Maria
Rooney
Falcao - van Persie
Editovao sam ti formaciju, ova je realnijaCartman je napisao/la:Sastav:DonCorleone je napisao/la:Treba Safeta u ManUtd, taman imaju puno napadaca, a mi znamo da Sajo voli ofanzivan fudbal sa puno golova.
De Gea
Tino Sven
Hadzic - Di Maria
Rooney - RVP
Višća
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To je izvadjeno iz konteksta, pricali smo o Vahi koji je danas dobio otkaz u svom Kukuruzsporu pa sam spomenuo i van Gaala.DragonGirl je napisao/la:To ko biva: Eeej pa ne ide ni Van Gaalu, šta se mi imamo žaliti...Onda svaki poraz na svijetu ima opravdanje...šta ima veze, gube i bolji od nas. Argument za loše poteze - nikakav. Problem se rješava u svojoj avliji a ne zavirivanjem u tuđu.Principatus je napisao/la:calcio je napisao/la:Nije lako biti trener, evo i van Gaala napadaju
Van Gaal na udaru: "Gori si od Moyesa! Potrošio si 200 miliona eura, a gdje su rezultati?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozemo mi kritikovati Papeta zbog nekih poteza ali makar nas nije kostao 200 miliona.
Dobro si, Visca je dokazani centarfor, prva zamjena mu Izet naravno. Falcao i ne treba, ne bi bilo fer prema Visci.Clutch je napisao/la:Editovao sam ti formaciju, ova je realnijaCartman je napisao/la:Sastav:DonCorleone je napisao/la:Treba Safeta u ManUtd, taman imaju puno napadaca, a mi znamo da Sajo voli ofanzivan fudbal sa puno golova.
De Gea
Tino Sven
Hadzic - Di Maria
Rooney - RVP
Višća
Nisam bio cijeli dan kod kuce i nisam nista pratio,otvorim kad ima sta vidjeti.
Sta reci na ovo,desilo se ono sto se jednog dana naprosto moralo desiti,svako normalan je bio svjestan da je sasvim realno moguce da u jednom trenutku oba nasa napadaca budu povrijedjena,samo ne Podravka i mafijasi koji ga placaju i koji ga podrzavaju.
E zato smo upozoravali,galamili,vristali,molili ali jok,niko nije htio slusati.
Ovo nije nikakav peh,za ovo je odgovoran Podravka i mafijasi koji ga do sada nisu otjerali.
Niko,budalo,glupane,majmune...nije trazio od tebe da nadjes napadace koji su Dzekine i Vedine kvalitete vec se trazilo da nadjes slijedece najbolje,znamo mi,kretenu,da nemamo napadaca njihovog kalibra ali imamo kakvih imamo,sto ih,majmune,nisi davno nasao i pozivao?
Jel to znaci,idiote,da kad ne bude Dzeke i Vede mi necemo imati napadace nikako jer niko nece biti dovoljno dobar kao oni?!
Nemam rijeci,ako se ovome odmah ne uruci otkaz nema smisla nista.ni gledat,ni raspravljati,nista.
Nek .... mater i on i oni koji ga drze na klupi.
Sta reci na ovo,desilo se ono sto se jednog dana naprosto moralo desiti,svako normalan je bio svjestan da je sasvim realno moguce da u jednom trenutku oba nasa napadaca budu povrijedjena,samo ne Podravka i mafijasi koji ga placaju i koji ga podrzavaju.
E zato smo upozoravali,galamili,vristali,molili ali jok,niko nije htio slusati.
Ovo nije nikakav peh,za ovo je odgovoran Podravka i mafijasi koji ga do sada nisu otjerali.
Niko,budalo,glupane,majmune...nije trazio od tebe da nadjes napadace koji su Dzekine i Vedine kvalitete vec se trazilo da nadjes slijedece najbolje,znamo mi,kretenu,da nemamo napadaca njihovog kalibra ali imamo kakvih imamo,sto ih,majmune,nisi davno nasao i pozivao?
Jel to znaci,idiote,da kad ne bude Dzeke i Vede mi necemo imati napadace nikako jer niko nece biti dovoljno dobar kao oni?!
Nemam rijeci,ako se ovome odmah ne uruci otkaz nema smisla nista.ni gledat,ni raspravljati,nista.
Nek .... mater i on i oni koji ga drze na klupi.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 09 nov 2014, 01:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 13 gostiju.