Ne branim, samo dijelim pljuske onima koji koriste gnusne laži i izmišljotine kao valjane argumente.tuzlak1987 je napisao/la:Mogu mislit koliki su kod tebe podocnjaci, ne spavas koliko branis ublehu
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:Ne branim, samo dijelim pljuske onima koji koriste gnusne laži i izmišljotine kao valjane argumente.tuzlak1987 je napisao/la:Mogu mislit koliki su kod tebe podocnjaci, ne spavas koliko branis ublehu
ovako ti nama
Vala ako to nazivaš pljuskama loš si pljuskator

Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Da, tako nekako, znaš iz iskustvatuzlak1987 je napisao/la:ovako ti nama
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Djevusko,pokusao sam fino sa svima,da razgovaramo na normalan nacin...NE IDEDragonGirl je napisao/la:Prvo zamjerate takvima što koriste besmislene argumente, a i vi onda radite to isto.Juventinisimo je napisao/la:Polako djevusko...Vaha je bio brand sa Alzirom neko vrijeme,Kosta Rika,Papetovi sporovi,ni to nije bilo u nasoj avliji.DragonGirl je napisao/la: To ko biva: Eeej pa ne ide ni Van Gaalu, šta se mi imamo žaliti...Onda svaki poraz na svijetu ima opravdanje...šta ima veze, gube i bolji od nas. Argument za loše poteze - nikakav. Problem se rješava u svojoj avliji a ne zavirivanjem u tuđu.Baš kao što takvi trebaju shvatiti da neće Pape ispasti gori ako Vaha postiže bolje rezultate, tako i vi trebate shvatiti da neće Pape ispasti bolji ako ovaj postiže lošije rezultate. Njih dvojica jednostavno nemaju nikakve veze jedan sa drugim.
Evo vidis,neko napisa za Papetov IQ,a njih cijela grupa citira i smije se...
Sada zamisli da sam ja to stavio za Vahu,petog,desetog,nije vazno koga...ta ista grupa bi me proglasila ludjakom...za istu stvar..
Kako da se vodi konstruktivna rasprava kada je antiPape koalicija ne zeli...njima je samo do iskaljivanja bijesa,vrijedjanja,omalozavanja,itd...
Ja sam prvi da se prestane sa time.Samo nece ici,vjeruj mi.
Najgore od svega,kad im postas neke cinjenice i pobijes njihove tvrdnje...auuuuuu
Mene proglasavaju provokatorom,spamerom,trolom,retardiranim,ludjakom,ma sta sve jos.....evo,da ja odem,mislis da ce se sta promjeniti??
Ja sam ovdje od 2008,nisam gotovo nista pisao do prije nekoliko mjeseci...isto ovako je bilo...isti ljudi,ista prica,drugi nickovi...pa se ti zamisli...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
koja je svrha, placen si za to il' staVirtu4l je napisao/la:Ne branim, samo dijelim pljuske onima koji koriste gnusne laži i izmišljotine kao valjane argumente.tuzlak1987 je napisao/la:Mogu mislit koliki su kod tebe podocnjaci, ne spavas koliko branis ublehu
normalan covjek ovo za dž ne bi radio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Halihodžić raskinuo saradnju sa Trabzonsporom...

Idesssss Safete....
Idesssss Safete....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Juventinisimo
- Kontakt:
@Virtu...nece moci bonus trece smjene preko moje grbace...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Tek sto sam procitao izjave gazim rijec da necu vise pisati ovdje, morao sam samo da napisem: hahahahahahahhahahahaha.
xinxee je napisao/la:Ko me ne citira,voli Sušića hej hej hej![]()
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Igramo godinana formaciju sa 2 spica, a nemamo treceg kao rezervu.
Pape izgleda izasao na Srneca kad je se u trenerskoj skoli ucilo o rezervnim igracima.
Nema veze, odveo nas je Seljaktor na svjeCko, ne moramo vise veliko takmicenje ni vidjet. Bili smo jednom i dosta, necemo sad da budemo dosadni svjetu.
Podravko, Hashe, Milko, zovi sad Djurica i(li) Mahmutovica, bem te u tu glavu konjsku.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- donniedarko
- Kontakt:
I jos vas pravi budalom, hahaha samo tako Pape. "Papci" ne zasluzuju bolje 
Evo ga dosao tobe. Sto rekla Seka Aleksic, jedna vise, sad je jedna manje.Sabinho je napisao/la:Calcio jbg ovo ne mozemo braniti. Treba nam klasicni centarfor, onako bar da je solidan. Jedina opcija je Mahmutovic, Djuric nam nije od pomoci u ovom trenutku bez obzira sto igra u Seriji A. Mi ne mozemo igrati sa nepokretnim centarforom. Mahmutovic sigurno moze i ganjati citavu tekmu a milion puta je opasniji od Djurica kojem je jedina prednost skok igra. Mahmutovic je jaci na zemlji i tehnicki je potkovaniji, pokretljiviji i zna odraditi dobar pas. Pape reaguj dok nije sve otislo u pm.
Dobro dosao u klub!
Nije da slutim, ali ovo sprdanje ce nam glave doci u obecanoj zemlji. Bicemo prizemljeni i to zestoko. Zajebancija nikad nije na dobro izvela, a nas seljaktor milka ili ti ga govedji ragu je dezurni klovn koji je zakuho taj sav smijeh.Buzdovan je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Koga ja imom da zovem? Koga imom? Sofete nije bitno vise ni koga imas, bitno je koga nemas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo zapete, Zidovi ispostavljaju fakturu.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ide Vaha u City.Ponos Torina je napisao/la:Halihodžić raskinuo saradnju sa Trabzonsporom...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idesssss Safete....
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
aha how yes no. Zvali bi ga travnicki, pardon zavidovicki sir zapet pushich.calcio je napisao/la:Pet titula kasnije zvali bi ga Sir Safet Pape Susic. Lijepo zvuci.Cartman je napisao/la:Evo spreman sam zrtvovat United, neka van Gaal preuzme repku a Safet United.
E moj calcio, tezak je taj tvoj poso u ovakvim okolnostima.
sh -Ish od svetinje, od Papetovih beba. Bolje i bez klasicnog centarfora nego staviti levatinu koja igra u najgoroj ligi u Evropi (posle poljske). Bio rezerva u Celiku i otiso tamo te odma postao. prvotmac. Da cemu valja dobacio bi makar do Madjarske ili Hrvatske.Imamo dovoljno napadaca a najnoviji ne poznaje centarfore sidrase koji cuce u 16 i cekaju centarsut. Posto Pape zivi u Parizu naravno da je u trendu.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
Počelo jeeeeeeeeeeeeeee
Čuj koga ja mogu pozvati umjesto Vedada ili Edina?
Pa možda nekog napadača hamalu.
Čuj koga ja mogu pozvati umjesto Vedada ili Edina?
Pa možda nekog napadača hamalu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Šta će nam Džeko , idemo formacija 2-8-0 , na horuk , ko kad se sijeno kosi.

Koga ja mogu pozvati umjesto Vedada ili Edina?

igrac od golova i asitencija, jos igra u jakom Hajduku samo ne znam za koiko bi mogao dobiti nase papire ....
ps.
Players' agents: Germania Sportagentur GmbH najaci adut
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
Evil Genius II
razumijem da je pred nama najbitnija utakmica kvalifikacija i da je sada poprilicno neodgovorno i nezahvalno pozivati neke nove igrace koji nemaju iskustvo igranja za reprezentaciju, ali sve ovo sto se desava su posljedice gresaka koje je selektor napravio mjesecima nazad i za njih nema opravdanja . . . neka je sila sa nama, trebace nam 
Eto ga, došao je i taj dan za koji sam govorio 3 godine, kad-tad..... Sto je najgore teletina se opet vadi na sreću bla-bla... Ali neka, ovce nisu bolje ni zaslužile. Nije ni čudo sto smo prosječno najgluplji narod u Evropi....
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.