Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Covjek imao citavu vjecnost da ubaci 2 poena i nije uspio. Nevjerovatno.Puma je napisao/la:Zasad imam 6-7 igraca koje standardno furam, pa neki od njih igraju i veceras tako da:
Howard over 18.5
Stoudemire over 12.5
Bradley over 14.5
Parker over 19.5
Sretno.
Isti listic sam i ja odigrao i mislim da ovo prolaziDamsi je napisao/la:http://prntscr.com/54jf6j
-Roma kući prejaka a Torino los u gostima zadnji 5 puta kada je gostovao kod Vucice izgubio je.
-Wolfsburg je u strasnoj formi i mislim da im HSV nece prestavljati problem.
-Sunderland polako izlazi iz krize al tesko da mogu dobiti Everton stoga x2 izgleda siguran.
-Dinamo se mora na nekom iskaliti zbog poraza od Salzburga a Zagreb je prava prilika , uzeli su bod na maksimiru i mislim da ih Dinamo vise u toku sezone nece pocastiti.
-Rijeki Dinamo bjezi 6 bodova i ne smiju vise kiksati, proslu je Lokomotiva kuci dobila 2-1 i ne bi me cudilo da i danasnja utakmica zavrsi 2-1 u korist domacina.
Sretno
što dortmund 1?zgmiky je napisao/la:ja ne bih dirao dinamo
Dortmund 1, PSG 1 i Rijeka 1 i to je to 4.46
dotakli smo dno, zadnji smo, werder je pobjedio, freiburg je pobjedio i danas idemo po tricu, gladbach je odlična ekipa ali red je da nam se malo vrati, zadnje dvije izgubili od njih a sad ćemo mi slaviti, gladbachu danas ide prvi poraz sezonekokuz je napisao/la:što dortmund 1?zgmiky je napisao/la:ja ne bih dirao dinamo
vrijeme je da dobiju u BLkokuz je napisao/la:što dortmund 1?zgmiky je napisao/la:ja ne bih dirao dinamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.