I Emir Kusturica i Vojslav Seselj su rođeni u Sarajevu pa nisu moji...filip13 je napisao/la:normalaba je napisao/la:Jooooj Juka yebo ga Baja.... Pored 300 nasih pjevaca Baja ti mora pjevati
baja je iz bosne,iz šipova
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Malo se preseravate oko toga šta momak voli da sluša! Šta vas boli briga šta on sluša u svoje slobodno vrijeme...meni je jedina zamjerka što se odlučio na ovu pjesmu za vrijeme utakmice, kad je bilo puno boljih i kvalitetnijih s naših prostora..a to što on sluša, nek sluša sve trndare mrndare što se mene tiče 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Šta je problem šta sluša Juka? Pa eto vi svi slušate Plasida Dominga...
A velike razlike da mu svira Halid i sl.
A velike razlike da mu svira Halid i sl.
This shit's for real?!
Kad sam gledao video ja kont'o @vedator tamo sluša Baju pa slučajno snimio uz Jukine poene.
Pravo krkanski od Juke, ali hajde može mu se
.
Kad sam gledao video ja kont'o @vedator tamo sluša Baju pa slučajno snimio uz Jukine poene.
Pravo krkanski od Juke, ali hajde može mu se
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
I Emir Kusturica i Vojslav Seselj su rođeni u Sarajevu pa nisu moji...normalaba je napisao/la:filip13 je napisao/la:normalaba je napisao/la:Jooooj Juka yebo ga Baja.... Pored 300 nasih pjevaca Baja ti mora pjevati
baja je iz bosne,iz šipova
To što ih ti ne smatras svojina ne mijenja ništa na činjenici da su oni porijeklom iz bosne
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesam ja koji jedini ne cuje pjesmu u videu nakon Nurkicevih poena, ili sam jednostavno gluh. 
3. put gledam i nikako da cujem nesto.
nicht hören und nicht verstehen, wenn man österreichische bist
- Goalgetter
- Kontakt:
Als Bosnier, höre ich trotzdem schlecht.Chinaglia je napisao/la:nicht hören und nicht verstehen, wenn man österreichische bist
Nego, dobar izbor Juka, Baja.
[youtube][/youtube]Goalgetter je napisao/la:Jesam ja koji jedini ne cuje pjesmu u videu nakon Nurkicevih poena, ili sam jednostavno gluh.
poslije zakucavanja se cuje fino
ma dobro, ti si odrastao u evropi, slušajući dobru muziku, a ne seljakluk k'o mi vođe na balkanu
nije ni čudo što ne čuješ 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja sam tek od 2008 u Austriji momcilukoChinaglia je napisao/la:ma dobro, ti si odrastao u evropi, slušajući dobru muziku, a ne seljakluk k'o mi vođe na balkanunije ni čudo što ne čuješ
Nego, evo sad se tek cuje na ovom sto je @Mozambik postavio. Hvala.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Da te nije Alija u sljedecoj tekmi i sve ti je oprosteno 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
elninho_resTO je napisao/la:Da te nije Alija u sljedecoj tekmi i sve ti je oprosteno
nije valjda i tvoj komsija taj Alija bio
Ne slusam ovaj tip pjesama, ali mi je bas drago, najgori su ovi nasi zapadnjaci koji glume da su nesto sto nisu fuj
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sve kontam ovo sa Bajom zajebancija
Koji bog hahahahaha
Koji bog hahahahaha
- plavipatriota
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
mislim da bi ga puštali protivnici da ih rešeta
samo ovaj početak s harmonikom, bilo bi pokazivanja

mislim da bi ga puštali protivnici da ih rešeta
samo ovaj početak s harmonikom, bilo bi pokazivanja
Koji brat.
Slažem se da je izbor pjesme mogao biti i bolji ali svejedno ovo je legendarno.
Slažem se da je izbor pjesme mogao biti i bolji ali svejedno ovo je legendarno.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta ti je drago?! Pa, hajde da je bar nasao nekog naseg da zavija, vec iz Srbije frajera...xaves je napisao/la:Ne slusam ovaj tip pjesama, ali mi je bas drago, najgori su ovi nasi zapadnjaci koji glume da su nesto sto nisu fuj
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- elninho_resTO
- Kontakt:
Jeste,jeste, prvi komsija i dan danas, odakle ga znas ?lumani je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:Da te nije Alija u sljedecoj tekmi i sve ti je oprosteno
nije valjda i tvoj komsija taj Alija bio![]()
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Naje*a Juka i zbog pjesme
ljudima općenito smeta muzička scena Srbije, odmah se smatra da ti pjevači podržavaju srpske zločince (a u kafani vjerovatno slušaju ilahije i bosanski sevdah).
Nešto ne pročitah da je neko kudio Miralema Pjanića zato što sluša Jay-Z, Fat Joe, Ushera .. sve sami amerikanci, a znamo da amerikanci terorišu cijeli svijet
Isto tako smo svi podržali i nasmijali se što Džeko uz Kolarova i Savića sluša balkanske narodnjake, pa im se timske kolege žalile zbog lošeg ukusa muzike
Opustite se ljudi, kako neko napisa Juka je još uvijek dijete, a lansirao se tako brzo među zvijezde.
Nešto ne pročitah da je neko kudio Miralema Pjanića zato što sluša Jay-Z, Fat Joe, Ushera .. sve sami amerikanci, a znamo da amerikanci terorišu cijeli svijet
Isto tako smo svi podržali i nasmijali se što Džeko uz Kolarova i Savića sluša balkanske narodnjake, pa im se timske kolege žalile zbog lošeg ukusa muzike
Opustite se ljudi, kako neko napisa Juka je još uvijek dijete, a lansirao se tako brzo među zvijezde.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 16 gostiju.