BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 06 nov 2014, 20:37

Lokos19 je napisao/la: :nene: Gubis se. Levat je prije finale kupa (5-2) trazio novi ugovor. Odnosno njegov paksu agent je tad trazio 7, dok se Fatzke htjeo prosvercat sa 4,5/5.
Ne znam da li je ovo uopste vrijedno komentara al' hajd...poslije PRVE sezone u kojoj je bio starter on trazi 7 miliona,odnosno prevedeno da bude dvostruko placeniji od svih ostalih igraca :clap: Pa tih 7 miliona i dan danas mogu dobiti Reus i Hummels i niko vise, a tad je bilo i smijesno pricati o tim ciframa...
Ja se licno ne sjecam tog zahtjeva i tesko mi je vjerovati da neko moze biti toliko lud.
Lokos19 je napisao/la: Dobro. Ja sam zadnjih 6,7 godina gledao da Fatzke gubi ekipu iz snova zarad nesposobnosti i skrtavog stava da produzi ugovore kljucnim igracima na vrijeme i adekvatno.
Ja mislim da bi ti bio najsretniji da se vrate ove strucnjaci...njihova politika je bukvalno ista sa onom za koju se ti zalazes.
slika

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 06 nov 2014, 21:12

Ova uprava je imala sreću da za siću kupi dosta kvalitetnih igrača, Klopp je to fino složio i rezultati su došli, a da su uspjeli od Bvb dugoročno napraviti nešto više od razvojnog kluba, očito da nisu, jer je i Kagawi i Šahinu i Lewatu i Gundoganu bila dovoljna samo jedna dobra sezona da daju do znanja da nemaju namjeru ostati u klubu. Gece i Reus su insistirali na klauzulama što dovoljno govori kakvi su im planovi i uglavnom, ono najkvalitetnije se razišlo do 24 ili 25 godine, Gecea nisu uspjeli zadržati dalje od 21 godine, Kagawa odigrao jednu i po sezonu, osvojio dvije titule i kup i tijesno mu bilo u Dortmundu, pa ga sad opet dočekaše kao veliko pojačanje, kao i Šahina svojevremeno. Ne zvuči to nimalo optimistično, prodavati klase i dovoditi polovnjake i potencijale, niko tako dugoročno nije ostao u vrhu. To što je bilo gorih uprava od ove sadašnje ne znači da i ova nije već dostigla svoj maksimum i da neće pasti u prosječnost

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 07 nov 2014, 18:54

Weidi i Reus upitni za nedjelju, nešto novo eto :roll:

to što nema Weidija ajde barem uzimamo tri boda sa našim srećonošom Mitchom :thumbup:

izgleda da su probavne smetnje u pitanju pa možda i zaigraju...

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 08 nov 2014, 19:45

gledam tabelu bundeske i mi prvi od pozadi trenutno!
Sutra je dan D..jednostavno moramo dobiti gladbach..ta pobjeda bi bila prekretnica...i vjerujem da bi do kraja ove prve polusezone zavrsili negdje u sredini!
A onda u nastavku jurisati na poziciju koja vodi u ligu prvaka.
Sta je sa Reusom i Wedijem..hoce li biti spremni za sutra..valjds su se dovoljno iskenj..i..imali su 2-3 dana..lol!!
AkBda sutra uzimamo imenjake. BvB <3

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 09 nov 2014, 04:05

Znaci sutra protiv gladbacha u ovom sastavu:
Weidenfeller,Piszczek,Subotic,Sokratis,Durm,Bender,Kehl,Mkhitaryan,Kagawa,Reus,Aubameyang ...

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 09 nov 2014, 13:33

Jaka je Bundesliga kad tim od 340 miliona zauzima posljednje mjesto na tabeli. Ovako nešto je baš za istoriju, a ne znam kome treba da služi na čast.

addoBvB
Kontakt:

Post Postao/la addoBvB » 09 nov 2014, 13:46

Molim te J.K. nemoj samo Durma danas stavljati od pocetka...
Ako tako bude dobijamo sigurno.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 09 nov 2014, 13:52

Pobijedite 2:1 i svi zadovoljni.
Allegri je gospodin!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 nov 2014, 16:00

Prošle godine smo mi bili u lošoj formi, 9 utakmica zaredom bez pobjede, i onda je došla ta tekma na westfalenu gdje smo odigrali maestralnu partiju i dobili 2-1, i nakon toga krenulo je sve na bolje...

Danas je slična situacija samo su uloge zamijenjene, bojno polje opet isto... Tako da je vrlo lako moguće da vas danas krene, i ako ću biti iskren ne bih puno žalio, vrijeme je da i vi procepite...

Oko reusa i wajdija je izgleda bila šuplja, obojica igraju danas po svim najavama...

Mi nemamo sta izgubiti, dolazimo se nadigravati i puni smo samopouzdanja...

Nek sve prođe u duhu fairplaya i bez povreda, a derbi ce siguran sam opravdati očekivanja...

Uživajte ;-)

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 nov 2014, 16:32

slikaslikaslika
slikaslika
slika

:hmmmmm:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 nov 2014, 16:38

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Subotic, Durm - Kehl, Bender - Reus, Kagawa, Mkhitaryan - Aubameyang

Ciro ponovo na klupi. :facepalm:

Gubimo i danas.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 nov 2014, 17:43

Mayku mu, vec dva zicera za 7-8 min. I onda ce ti ovi hadalji zabiti iz prvog polu-suta. :facepalm:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 nov 2014, 18:07

Borusia mnogooo bolje igra i ima posjed i sve. Ali ko sto gledam ovima ce neka frljoka uci. Nadam se da grijesim. Goo BVB.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 09 nov 2014, 18:17

Za ovog armenca odkako je u bvb-u mogao bi se snimiti dobar film o njegovim promasajima pogotovo o ovim tzv.zicer pozicijama

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 09 nov 2014, 18:22

:lolno:

Boze sacuvaj. Ovo je fakat zona sumraka. Nerealno koliko su dekoncentrisani u zavrsnici. Gladbach nije prismrdio 16-ercu. Kagawa je igrac manje, ne mogu da vjerujem da ga Jurgo i dalje forsira. Ubaciti Gundu umjesto japanskog amatera i moliti Boga da ovi sebi zabiju gol, posto niko od zutih to ocigledno nije u stanju uciniti. :facepalm:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 nov 2014, 18:24

Uzima ovo Gladbach 1-0...vjerovatno iz prvog suta negdje oko 70.-e minute.

Immobile u igru :pray:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 nov 2014, 18:25

Hare_BvB je napisao/la::lolno:

Boze sacuvaj. Ovo je fakat zona sumraka. Nerealno koliko su dekoncentrisani u zavrsnici. Gladbach nije prismrdio 16-ercu. Kagawa je igrac manje, ne mogu da vjerujem da ga Jurgo i dalje forsira. Ubaciti Gundu umjesto japanskog amatera i moliti Boga da ovi sebi zabiju gol, posto niko od zutih to ocigledno nije u stanju uciniti. :facepalm:
Joj mene Kagawa danas podobro nervira. Covjeka nigdje. Do 30 i neke minute uopste nisam znao ni da igra. Auba fula sve zivo. Treba Gundi dati priliku i Ciri isto. Inace bojim se da ce se opet neslavno zavrsiti.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 09 nov 2014, 18:25

Pa hoce li uci vise jednom ta lopta u gol!!!???
Treba Gundogan i Immobiled da udju...Kagawa napolje...Kehl puno grijesi kao i Piszczek.
Samo da nam neka frljoka ne uleti..akBda cemo imati vise srece u nastavku.

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 09 nov 2014, 18:26

ahhhhhhhh, klasična naša priča... :x
Dominiraš u prvom poluvremenu u svakom pogledu, posjed, šanse ma sve. Onda fulanje svega i svačega, od zicera do slobodnih udaraca, lucidne odbrane protivničkog golmana, itd.

Sada još samo ostaje onaj dio, gdje iako se dobro uđe u 2. poluvrijeme njima uđe jedna frljoka, pa mi napadamo k'o muhe bez glave, pa oni dadnu još jedan u 89. minuti, a mi isfulamo u procesu tone šansi i zicera.

Valjda je više vrijeme da se tu šta promijeni. :pray:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 09 nov 2014, 18:30

i tako mi pucamo i pucamo ali nemamo metaka i onda dođe lovac i iz prvog pucnja izbaci nas iz igre

pa nevjerojatno a immobile i dalje sjedi i gledi na klupi, doktore ubaci ga i izlječi naše frustracije jbm mu miša žutog

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.