niti ste najbolji niti igrate najljepseWolverine je napisao/la:znaci fudbal je u banani, dok ga cigani najljepse igraju, i najbolje.tax je napisao/la:hajde arsenal izbaci ove cigane

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
niti ste najbolji niti igrate najljepseWolverine je napisao/la:znaci fudbal je u banani, dok ga cigani najljepse igraju, i najbolje.tax je napisao/la:hajde arsenal izbaci ove cigane
Mislim da nisi bas razumio ovog navijaca Milana, koji se ocigledno stavio na tvoju stranu...Wolverine je napisao/la:haha, samo osvojili 6 titulamomci, budimo realni. ko to igra najbolji fudbal, a ko najljepsi?
razumjet cu arsenbal ako kazete za ovo drugo, ali ko to igra bolji nogomet od barce?
Ma ja ba, Zeljo je najbolji.tax je napisao/la:niti ste najbolji niti igrate najljepseWolverine je napisao/la:znaci fudbal je u banani, dok ga cigani najljepse igraju, i najbolje.tax je napisao/la:hajde arsenal izbaci ove cigane
Niko vas ne omalovažava,evo čak je i naša uprava iskazala respekt.Samo govorim činjenice druže.Ako sam išta slagao u prethodnom postu onda nisam gledao te utakmice kad ste gubili od direktnih konkurenataGunnerS je napisao/la:To je naša prednost, što vi mislite da Arsenal ne može igrat protiv "velikih"Sve će da se vidi uskoro... Samo bih molio da ne omalovažavate nas jer nemate razloga...
Naprotiv ovo je najneizvjesnija tekma 1/4, šanse za prolaz 50-50, odlucivace nijanse..GunnerS je napisao/la:To je naša prednost, što vi mislite da Arsenal ne može igrat protiv "velikih"Sve će da se vidi uskoro... Samo bih molio da ne omalovažavate nas jer nemate razloga...
Bas tako. Najvise zavisi od veznog reda, ali svi znamo kakvi su tu i jedan i drugi tim. Misterija je napad Arsenala. Ako zaigraju na visokom niovu, mogli bi napravit iznenadjenje. Da sam Venger ja bi u obe utakmice igro sa tri spica i sa brzom transformacijom iz odbrane u napad i napad sa puno igraca, a ne da se pokusavaju pronac usamljeni spicevi i ocekivat da naprave neku bravuru (sto nisu sposobni).. Volkot, Bentner i Arsavin bi mogli napravit veliku pometnju u odbrani Barse, ako bi cijeli tim igro napadacki fudbal. Naravno, to ne znaci da to Barsa sa svojim genijalcima nebi brutalno kaznila, ali vrijedi pokusat. Sa defanzivnom taktikom bi u startu potpisali poraz. Vrijedi pokusat, drugog recepta po meni nema, posebno za Arsenal koji se ne moze pouzdat u odbranu kao npr MU ili Inter.Trasimaco je napisao/la:Mislim da glavni igrac Arsenala u ovom duelu nece biti ni Fabregas, ni Arshavin, ni Vermaelen vec samo Bendtner. Kako on bude igrao, tako ce i Arsenal proci u ovom dvomecu. Stvorice puno sansi, to je sigurno. Na Bendtneru je da li ce ih iskoristiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.