Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
harishp je napisao/la:@Adinjo je moj ahbabVirtu4l je napisao/la:hare nabodi gai ovom prilikom mu iskazujem saucesce rahmetli Juventusu
A i ljepse bi bilo gledati Staru Damu kako ih Dzekini vukovi deru ali eto.Slijedeci put.
Moj ahbabu bas ti hvala, tesko mi je pravo nego da ne kvarimo ovu temu, vec sam jednom pisao, ima drugo mjesto za to

A to za sljedeci put, cisto sumnjam da ce to Wolf docekati, jer ipak je Stara Dama daleko ispred njih, ovi su samo bili bljesak prosle sezone, dok smo mi vec stari znanci sto se tice evrposkog fudbala ili ti ga nogometa...Molio bi ostale koji ne znaju toliko o istoriji Stare Dame da me ne citiraju bezze

A za ovoga sa 4 u svom imenu

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ko samo dodjeluje ove sudije EJJJJJJJJ njih 10 iza gola i opet gresaka vise nego ikad eto sinoc ,pa valencia- Werder kakav je ono penal
mislim da je sudjenje u evropi gore nego ikad 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !

Dragi @Adinjo nebih volio gluho nebilo da dizem tenzije ali nisam nesto u toku zbog cega ti mislis da su Vukovi nezasluzeno prosli.

Prvo rece da je Dzeko bio u offside evo vidi se iz prilozenog.Znaci ponisten im cist gol.
Drugo da odemo u statistiku koja govori hiljadu rijeci.
56% u posjedu lopta bila za Dzekine Vukove 44% Rusi
22 suta prema golu i oko njega ukupno 12 na gol i 10 pored njega za Vukove.
12 za ruse od toga 5 na gol i 7 pored.
Itd,itd pa se bas ono zapitam jesili ti to gledao tekmu Fulham-Juventus i ono kontao Juventus Vukovi ko malo u behutu od silne muke zamijenio.

Fulham ima jos kracu istoriju sto se tice bilo kakvih uspjeha od vukova a usporedjujuci Staru Damu svijetlosnu godinu je iza Stare......
Ali znas sta se kaze ko bi gori sad je doli a ko doli sad je gori.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 mar 2010, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- moustapha
- Kontakt:
Zbog ovog detalja sam ostao kraci za 120 KM na kladionici. Znal' ko kako se zove ovaj idiot sto je podigao zastavicu da mu se sjetim zenskog dijela familije.Željovac je napisao/la:

#divovi
Još gore je što je idiot bio na desnoj strani i nije vidio Džeku od ovog igrača Rubina. Da je gledao kad je trebao.
Wolfsburgu nije sviran i čist penal kad je Noboa nakon centaršuta Džeke namjerno laktom skinuo loptu. Evo i momenat igranja rukom. Dok Džeko nije centrirao, držao je ruku uz tijelo. Naravno, klocevi s OBN-a su s lakoćom utvrdili da je igrao ramenom

Wolfsburgu nije sviran i čist penal kad je Noboa nakon centaršuta Džeke namjerno laktom skinuo loptu. Evo i momenat igranja rukom. Dok Džeko nije centrirao, držao je ruku uz tijelo. Naravno, klocevi s OBN-a su s lakoćom utvrdili da je igrao ramenom

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- moustapha
- Kontakt:
Klocevi sa OBN-a i prije ponovljenog snimka daju sud. Djaba njima ponavljati, kad oni i ne gledaju.
#divovi
Ja se vama divim kad mozete OBN pratitimoustapha je napisao/la:Klocevi sa OBN-a i prije ponovljenog snimka daju sud. Djaba njima ponavljati, kad oni i ne gledaju.

Ja cu radije na CCTV Kineski gdje vicu saikonaaaaaa Dzekoooooo aaaaaaaaaiiiiiiii

Hem ih bolje kontam,hem necu slusati gluposti tipa OBN.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- miralem444
- Kontakt:
majstore danas ocekujem bar dva komada aBd....sretno dzeki i misketu uljepsajte nam ovaj dan...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Reče mi prijatelj da je pročitao na transfermarktu.de da će Kostner odmarati Džeku ako Grafite bude fit za utakmicu?! Može li neko da potvrdi ili demantuje, pošto ne znam njemački?miralem444 je napisao/la:majstore danas ocekujem bar dva komada aBd....sretno dzeki i misketu uljepsajte nam ovaj dan...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Igra Dzeko, Grafite je na klupi. Idealna prilika za Dzeku da stigne Kieslinga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slazem seCartman je napisao/la:Igra Dzeko, Grafite je na klupi. Idealna prilika za Dzeku da stigne Kieslinga.
Ufff .. kako bih volio da dzeko bude najbolji strijelac "ˇ~
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
-
- Kontakt:
za koliko golova mu bjezi kileslinga
ima li gdje link
2Boskvalitet je napisao/la:za koliko golova mu bjezi kileslinga
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Kiessling (Bayer) - 16Boskvalitet je napisao/la:za koliko golova mu bjezi kileslinga
Barrios (Dortmund) - 15
Kuranyi (Schalke) - 15
Džeko (Wolfsburg) - 14
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Ponos Torina
- Kontakt:
0-2

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
taman sad mora tri dati......Cartman je napisao/la:2Boskvalitet je napisao/la:za koliko golova mu bjezi kileslinga

Trenutno korisnika/ca: hurem, jasmin10, Lekqqq1921 i 26 gostiju.