shzna je napisao/la:Knjiga o romantici, za pokloniti djevojci, nešto na fazon ljubavi koja ne umire uprkos nečemu drugom što je spriječava ?
Bilježnica: Nicholas Sparks
Moderator/ica: insider
shzna je napisao/la:Knjiga o romantici, za pokloniti djevojci, nešto na fazon ljubavi koja ne umire uprkos nečemu drugom što je spriječava ?
ma najbolje je neka kupi 50 nijansi sive i možda i njemu bude fino...JamesJoyce je napisao/la:Sta mu preporucujes ta sranjaDANTES je napisao/la:možda nešto od danijele stil![]()
Kupi ti njoj od Joycea, Pisma Nori.
Hajdeger, Bitak i vrijeme.shzna je napisao/la:Knjiga o romantici, za pokloniti djevojci, nešto na fazon ljubavi koja ne umire uprkos nečemu drugom što je spriječava ?
hahahahaha imao za ispit iz antropologije i filozofijemuamerc je napisao/la:Hajdeger, Bitak i vrijeme.shzna je napisao/la:Knjiga o romantici, za pokloniti djevojci, nešto na fazon ljubavi koja ne umire uprkos nečemu drugom što je spriječava ?
Pogledaj filmshzna je napisao/la:Imal' ova "Bilježnica" u elektronskoj formi, da je prvo ja pročitam, pa da se odlučim dal' da je kupim, mada one komentare što sam pročitao, izgleda da mi baš takva treba i da je pun pogodak
Nisam. Pokušavala me obrlatiti, al' stoički sam odbranio muški rod. Moguće da je pustila, al' ja ga sigurno nisam gledao. Znam to, jer nisam neki ljubitelj onog Goslinga.BaDa12 je napisao/la:Pa, čak je i Monolog pogledao taj film
Pročitala sam ovo prije deset dana. Nema suza. Je li do mene, ili?messilla je napisao/la:The Fault in Our Stars od John Greena. Ima da plače tri dana u najboljem mogućem slučaju.![]()
KamenuBaDa12 je napisao/la:Pročitala sam ovo prije deset dana. Nema suza. Je li do mene, ili?messilla je napisao/la:The Fault in Our Stars od John Greena. Ima da plače tri dana u najboljem mogućem slučaju.![]()
![]()
Preporuke za tu knjigu od mene, naravno. Jedva sam dočekala da je pročitam jer sam bila pred iskušenjem u zadnje vrijeme da pogledam film, a knjiga je uvijek bolja. Negdje pred kraj knjige sam pogledala pola trailera, i ugasila, jer mi se nije svidjelo. Likovi nisu bili onakvi kakve sam zamislila. Hvala što me podsjeti, večeras bih mogla pogledati film.![]()
ako hoćeš kinga uzmi Mračnu kulu... to jedino još nije ekranizivano... Nesanica jeste, Al Pacino glumi... sjajan filmOtelo je napisao/la:Jel citao ko Nesanicu od Kinga ?
Ja uzeo a strah me poceti
JamesJoyce je napisao/la:http://novovrijeme.ba/zimski-salon-knji ... ostojanja/" onclick="window.open(this.href);return false;pobjedesve je napisao/la:btw. kad je sajam knjige u sarajevu, znam da je negdje oko sredine decembra ako se ne varam![]()
meni je on dosadan, dok se ne prebacim u njegovo vrijeme. onda je manje dosadan... nisam znao to za IQmuamerc je napisao/la:Odsad citam Goethea, nevjerovatno, covjek imao stepen inteligencije 230(210)????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.