Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Vukovi su sjajno odradili prvo poluvrijeme i apsolutno zasluzeno vode.
HSV je totalno neprimijetan i sa ovakvim pristupom im se smijesi jos jedan poraz.
HSV je totalno neprimijetan i sa ovakvim pristupom im se smijesi jos jedan poraz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo Lorda....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovoliko promasaja jedna ekipa poput Dortmunda sebi ne smije dozvoliti.
Gladbach je previse statican i skoro cijelo vrijeme se brani iako sam misljenja da mogu puno toga napraviti ako se samo malo otvore.
Gladbach je previse statican i skoro cijelo vrijeme se brani iako sam misljenja da mogu puno toga napraviti ako se samo malo otvore.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gladbach će im iz prve šanse zabiti jednostavno ih moraju kazniti za promašaje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koja celovina je ovaj Kramer.
- Centre forward
- Kontakt:
Kramer se smilov'o i pomog'o im. Al' majstorski je ovo bilo, mora se priznat'.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Hoce,ali u svoj golSaurman je napisao/la:Gladbach će im iz prve šanse zabiti jednostavno ih moraju kazniti za promašaje.
Je'l moguce kakav autogol, ali neka zasluzio je BVB da im se vrati sve
A ja majstora svaka mu čast 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slavlje u Dortmundu u rangu sa onim kad su titulu osvojili. 
No, zasluzili su ova tri boda iako sam misljenja da gol ne bi dali do sutra da se igra da ga Kramer sam sebi nije uvalio.
No, zasluzili su ova tri boda iako sam misljenja da gol ne bi dali do sutra da se igra da ga Kramer sam sebi nije uvalio.
Kakav gol Kramer-a,
Da su igrali još sat vremena BvB ne bi gola postigao, igraju odlično, no tu nema završnice, barem što se Bundeslige tiče.
Da su igrali još sat vremena BvB ne bi gola postigao, igraju odlično, no tu nema završnice, barem što se Bundeslige tiče.
Namah mi je naumpao koljeg bistrikboy i njegove kritike upućene ka tragičaru večerašnjeg meča.Centre forward je napisao/la:Kramer se smilov'o i pomog'o im. Al' majstorski je ovo bilo, mora se priznat'.![]()
![]()
Satr'o ih Dortmund i neka je. Kukavičluk se ovaj put nije isplatio. Bez obzira na predstojeću pauzu, serija BvB počinje od današnjeg datuma.
Veli ovaj seronja (ako je provjereno) da se nijedna ekipa (posljedno plasirana) nije uspjela dočepati boljeg od 8og mjesta na kraju sezone. Vrijeme je da se to poništi.
Vom Jäger zum Gejagten
effe, sve je dobro receno, ali za Schalke trenutno nisu problem treneri, smatram da ni Keller nije los koliko su rezultati govorili.
Kod njih glavni problem je nevjerovatan pad i dekocentracija u transfer politici.
Jer molim te kako objasniti da nisu u stanju popuniti najosjetljiviju i najvazniju poziciju ima vec 5 godina.
Kako se oni usudjuju davati astronomske ugovore Huntelaru, Boatengu i Farfanu,
a ti isti zavise od veze koju cine ni manje ni vise nego Hoger, Kirchof, Aogo, Fuchs silom prilika, te tinejdzer Goretzka.
Jedini koji tu nesto vrijedi, a nije ni on Bog zna sto jeste Neustadter.
I molim te reci mi ima li to veze sa zdravom pameti?
Pa bolju veznu liniju imaju Majnc i Augsburg.
Jos tu dodamo povrede najboljih, Farfana(ni on se ne sjeca kada je igrao), evo sad i Draxlera,
pa Matipa, Kolasinca, epilog nije toliko iznenadjujuci.
Heldt je radio kriminalan posao sa Santanom, Clemensom, i taj covjek uprkos nekim dobrim zaslugama zasluzuje da funkciju prepusti nekom drugom.
Kod Herthe postoji kojekakav kvalitet, ali su izgubljeni, kod njih godinama ne postoji duh...,
i naravno da ne zaboravimo jos jednom na golu im stoji covjek koji sije nesrecu.
Hannover je najvece iznenadjenje, za mene je to negativno, jer igraju ocajan fudbal, i eto spletom nekih okolnosti se nalaze gdje ne pripadaju.
Na Herthu lici i Frankfurt, imaju dosta kvalitetnu ekipu, ali nesto ne stima, jos im je i raspored tezak.
HSV igra bolje no prosle godine, vidi se zelja, ali gle cuda ni tu ne ide.
Sta reci za Stuttgart, da li je problem Veh?
Jer ekipa na papiru ne izgleda lose.
Otpisali smo Freiburg, a oni se munjevito vratise,
izuzev prvaka sve ostalo je nepoznanica.
No effe da se dotaknemo i Wolfsburga.
Zar nije smijesno, a i zalosno kako odredjeni tipovi sa ovog foruma kazu vjestacki klub, nema navijaca?
A sa druge strane zar podaci ne govore da u BUndesligi imaju stalnu posjetu od 30 hiljada,
a atmosferu na stadionu mi niko ne moze slagati, jer gledam utakmice i vidim vatreno navijanje svih 90min.
Igraci su zadovoljni...
Kod njih glavni problem je nevjerovatan pad i dekocentracija u transfer politici.
Jer molim te kako objasniti da nisu u stanju popuniti najosjetljiviju i najvazniju poziciju ima vec 5 godina.
a ti isti zavise od veze koju cine ni manje ni vise nego Hoger, Kirchof, Aogo, Fuchs silom prilika, te tinejdzer Goretzka.
I molim te reci mi ima li to veze sa zdravom pameti?
Pa bolju veznu liniju imaju Majnc i Augsburg.
Jos tu dodamo povrede najboljih, Farfana(ni on se ne sjeca kada je igrao), evo sad i Draxlera,
pa Matipa, Kolasinca, epilog nije toliko iznenadjujuci.
Heldt je radio kriminalan posao sa Santanom, Clemensom, i taj covjek uprkos nekim dobrim zaslugama zasluzuje da funkciju prepusti nekom drugom.
Kod Herthe postoji kojekakav kvalitet, ali su izgubljeni, kod njih godinama ne postoji duh...,
i naravno da ne zaboravimo jos jednom na golu im stoji covjek koji sije nesrecu.
Hannover je najvece iznenadjenje, za mene je to negativno, jer igraju ocajan fudbal, i eto spletom nekih okolnosti se nalaze gdje ne pripadaju.
Na Herthu lici i Frankfurt, imaju dosta kvalitetnu ekipu, ali nesto ne stima, jos im je i raspored tezak.
HSV igra bolje no prosle godine, vidi se zelja, ali gle cuda ni tu ne ide.
Sta reci za Stuttgart, da li je problem Veh?
Otpisali smo Freiburg, a oni se munjevito vratise,
izuzev prvaka sve ostalo je nepoznanica.
No effe da se dotaknemo i Wolfsburga.
Zar nije smijesno, a i zalosno kako odredjeni tipovi sa ovog foruma kazu vjestacki klub, nema navijaca?
A sa druge strane zar podaci ne govore da u BUndesligi imaju stalnu posjetu od 30 hiljada,
a atmosferu na stadionu mi niko ne moze slagati, jer gledam utakmice i vidim vatreno navijanje svih 90min.
Igraci su zadovoljni...
Koliko nam samo Lewa fali...da je ostao kod nas...svi ovi promasaji iz tekme u tekmu bi isti realizovao!!
Dobar je Cirkan a i Ramos..samo su dvije klase ispod Lewe!!
Valjda je ovo bila prekretnica protiv Gladbacha..i sada laganini prema sredini tabele.
Dobar je Cirkan a i Ramos..samo su dvije klase ispod Lewe!!
Valjda je ovo bila prekretnica protiv Gladbacha..i sada laganini prema sredini tabele.
- gerdmuller
- Kontakt:
Hertha je jedna od najvecih razocarenja dosadasnjeg dijela sezone.
Leverkusen osvojio vazan u borbi za Europsku ligu.
Schalke ocekivano porazen u Freiburgu.Dosao Di Matteo da ucvrsti obranu
Bilo je i vrijeme da atipaticni Hoffenheim pocne padati.Jedan veliki
za navijace Kölna i gromoglasno skandiranje protiv Hoppa.
A sta da vise napisem protiv Veha
Ruganje u Frankfurtu.Mislim da ove sezone u Bundesligi necemo zabiljeziti ni jedan poraz.
Wolfsburg ce ici u Ligu prvaka.Nije da to nismo i pretpostavili
Dortmund je krenio.Ici ce u Ligu prvaka sljedece sezone.
Leverkusen osvojio vazan u borbi za Europsku ligu.
Schalke ocekivano porazen u Freiburgu.Dosao Di Matteo da ucvrsti obranu
Bilo je i vrijeme da atipaticni Hoffenheim pocne padati.Jedan veliki
A sta da vise napisem protiv Veha
Ruganje u Frankfurtu.Mislim da ove sezone u Bundesligi necemo zabiljeziti ni jedan poraz.
Wolfsburg ce ici u Ligu prvaka.Nije da to nismo i pretpostavili
Dortmund je krenio.Ici ce u Ligu prvaka sljedece sezone.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Pa sad mi ti reci iskreno jesi li ti bio skroz ozbiljan? Mislim s ovim gore njihovim veznim redom. Znam te, znaš me (a zajedno nas ne pamte, sva sreća....Klare je napisao/la:effe, sve je dobro receno, ali za Schalke trenutno nisu problem treneri, smatram da ni Keller nije los koliko su rezultati govorili.
Jer molim te kako objasniti da nisu u stanju popuniti najosjetljiviju i najvazniju poziciju ima vec 5 godina.![]()
Pa njihovi veznjaci, bitniji su npr. : Draxler, Boateng, Meyer...Ok Neustaedter i Goretzka jesu, tu se slažem. E sada ko vezni bi se donekle mogao posmatrati i Farfan (krilo, mogli bi ga posmatrat skoro i ko napadača).
A što se tiče ovih gore tzv. preplaćenih, pa to je dio njihove politike da uvijek imaju takve 2-3 zvijezdice koje im dižu rejting. I mora im se priznati (a rijetko se to čini) da oni često i sačuvaju te svoje zvijezde, dugo odoljevaju napadima na Farfana koji je godinama tu, a ponuda je stalno bilo. Pa i Huntelaar taman i da ih napusti neka (ili ubrzo) opet su ga tu zadržali određen solidan period. A i kada im ode jedna zvijezda, nađe se druga. Sve to kombinuju sa forsiranjem svojih talenata.
Samo ima i ona strana medalje, da u određenim segmentima nisu istrajni i nemaju pravi plan, poput situacije s trenerima. Neki su olako dovođeni, a neki olako otpuštani s trenerskog mjesta. Nekad je previše haosa u tom klubu, dok opet imaju ove gore i neke pozitivne stvari te tu je ta emocija koja klub prati, a isto tako i dosta solidni, kontinuirani rezultati na evropskoj sceni.
Ovdje se slažem, Heldt je prosječan menadžer, nekad i kriminalan. Prije svega često pokazuje slab karakter i veliku nedosljednost. Kao glavni boss situaciju često vadi Tonnies, iako i on nekad ima fula. Ali opet on više uradi dobra za klub. Samo bi i on trebao biti dosljedniji i nekad mu u ključnim momentima fali taj pravi osjećaj, za možda i odlučujuči korak naprijed.Klare je napisao/la: Heldt je radio kriminalan posao sa Santanom, Clemensom, i taj covjek uprkos nekim dobrim zaslugama zasluzuje da funkciju prepusti nekom drugom.
Nekad je bilo više tog duha, sada malo manje. Ali nije to toliko presudno, Herthi ne fali puno da se vrati i etablira među prvih osam ekipa....Krenut će to opet, s ovim ili novim trenerom.Klare je napisao/la: Kod Herthe postoji kojekakav kvalitet, ali su izgubljeni, kod njih godinama ne postoji duh...,
Veh nije loš trener, ali nije ni top trener. ALi znam da ti Stuttgart često vidiš na papiru i jačim, ali kada tu pogledaš tim, onda tu najviše vrijedi Harnik i isto tako Vedo (samo on je sada povrijeđen, a prije povrede daleko od forme). Jedan Gentner nikada nije izrastao u pravu veličinu, čak je i najbolji bio kod Vukova. Ali on ne zna nosit ekipu. I onda su tu neki čudni talenti poput Rudigera i sličnih....Klare je napisao/la: Sta reci za Stuttgart, da li je problem Veh?![]()
Oni imaju dobru posjetu u bundesligi, a nešto lošiju u EL i totalno lošu kupu. Sve kada se sabere solidno je to....Zna tu biti solidna atmosfera. A ne mora svugdje biti atmosfera ko u Munchenu, Dortmundu, Gelsenkirchenu, Gladbachu, Hamburgu. Ali solidno je to u Wolfsburgu, nego tzv tradicionalisti hoće da ocrne ovaj klub. A dobro danas reče Allofs: Wolfsburg postoji kao klub, od kada je i Wolfsburga kao grada....Klare je napisao/la: No effe da se dotaknemo i Wolfsburga.
Zar nije smijesno, a i zalosno kako odredjeni tipovi sa ovog foruma kazu vjestacki klub, nema navijaca?![]()
Igraci su zadovoljni...
Ako se vratimo i samoj igri, mora se reći da Vukovi igraju sjajan fudbal, sjajna transformacija, sjajan vez i sjajan pobjednički niz. Lijepo ih je i gledati....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Koji je biser Kramer vraća visoku loptu a golman mu na 16m.
A vala i neka su izgubili kad je Favre obukao dimije pred meč na Westfalenu.Ne znam šta ovi iz Dortmunda slave kao da su osvojli ligu i dalje im je realizacija za goli qurac.Kad imaš u ekipi Aubameyanga i Mkhitaryana zagarantovano je fulanje 5-10 zicera na utakmici a ovo se po običaju uvijek obije o glavu.
Doveli Imobilea da zamjeni Lewu a Italijan već počeo puštati korijenje na klupi ne razumijem Kloppa nikako.Po čemu Spiderfuler ima prednost u odnosu na Ciru.
Doveli Imobilea da zamjeni Lewu a Italijan već počeo puštati korijenje na klupi ne razumijem Kloppa nikako.Po čemu Spiderfuler ima prednost u odnosu na Ciru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
effe nisi dobro procitao.
Rekao sam najvazniju, tj. najosjetljiviju poziciju, a tu sam mislio na centralne vezne.
Imaju oni kvalitetan ofanzivni vezni red, pravi Evropski, ali zna se da bez cvrste sredine nema napretka.
E tu sam nabrojao koje jesam, tj.ubacio i Fucha te Aogoa jer silom prilika i oni su tu igrali.
Jer Salkeu toliko malo fali da se stabilizuje, na te dvije pozicije su i najsalbiji u ligi, previse za nekog ko puca tako visoko.
Rekao sam najvazniju, tj. najosjetljiviju poziciju, a tu sam mislio na centralne vezne.
Imaju oni kvalitetan ofanzivni vezni red, pravi Evropski, ali zna se da bez cvrste sredine nema napretka.
E tu sam nabrojao koje jesam, tj.ubacio i Fucha te Aogoa jer silom prilika i oni su tu igrali.
Jer Salkeu toliko malo fali da se stabilizuje, na te dvije pozicije su i najsalbiji u ligi, previse za nekog ko puca tako visoko.
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.