Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
U najmanju ruku žalosno je ako ne pozove nekoga. Ne mogu igrat 4 odbrambena i 6 veznih, ali nikako.
Daj bože da budu i 4 defanzivna u ekipi.HariTz je napisao/la:U najmanju ruku žalosno je ako ne pozove nekoga. Ne mogu igrat 4 odbrambena i 6 veznih, ali nikako.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva velika trenerska karijera haha
I onda samo sporove vodio, evo ima ovaj neki aluqrcuAhmoNY je napisao/la:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Juventinisimo
- Kontakt:
@Djevusko
Kad ti/oni/vi 100 puta kazes da su nas na SP odveli igraci,tako cu i ja 100 puta reci da je Pape.
Nikada nisam Papeta odvajao od igraca,niti strucni stab..ali ako treba da bude samo Pape(jer ne zelite nista drugo vidjeti) onda neka bude Pape.Valjda treba svaki puta da napisem Pape,igraci,strucni stab..
To nije normalno,kada nam fali pola tima da imamo problema sa timom?? Bosanska logika...hajde de..
Pa jedan vizionar Miske(debeli,spori,tromi,nespremni,Kineski) je vrijedio pola tima...
O Nigeriji sam vec pisao,rekao svoje misljenje.Vi Nigeriju i Kipar,i dan danas spominjete.Vi naucili iz proslosti kako smo sve utakmice dominirali,pobjedjivali,rasturali...
Sve ja to nisam gledao,pratio...nego samo od kako je Pape tu...
Volio bi ja da Pape dovedo tog napadaca,vise nego hljeba da jedem sve do Izraela...da ga ubaci u prvih 11..
Da se spustimo na zemlju...
Samo da vas napomenem...mi smo igrali protiv Izraela u kvalama...1:3(u Izraelu) 0:0(kuci) samo je to bilo za SP,ne racuna se.
Logicki,sada ih trebamo razvaliti.Imamo igrace,forma,nastupi u timovima,nisu ni bitni..
Kad ti/oni/vi 100 puta kazes da su nas na SP odveli igraci,tako cu i ja 100 puta reci da je Pape.

Nikada nisam Papeta odvajao od igraca,niti strucni stab..ali ako treba da bude samo Pape(jer ne zelite nista drugo vidjeti) onda neka bude Pape.Valjda treba svaki puta da napisem Pape,igraci,strucni stab..

To nije normalno,kada nam fali pola tima da imamo problema sa timom?? Bosanska logika...hajde de..
Pa jedan vizionar Miske(debeli,spori,tromi,nespremni,Kineski) je vrijedio pola tima...
O Nigeriji sam vec pisao,rekao svoje misljenje.Vi Nigeriju i Kipar,i dan danas spominjete.Vi naucili iz proslosti kako smo sve utakmice dominirali,pobjedjivali,rasturali...
Sve ja to nisam gledao,pratio...nego samo od kako je Pape tu...

Volio bi ja da Pape dovedo tog napadaca,vise nego hljeba da jedem sve do Izraela...da ga ubaci u prvih 11..

Da se spustimo na zemlju...
Samo da vas napomenem...mi smo igrali protiv Izraela u kvalama...1:3(u Izraelu) 0:0(kuci) samo je to bilo za SP,ne racuna se.
Logicki,sada ih trebamo razvaliti.Imamo igrace,forma,nastupi u timovima,nisu ni bitni..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
@Juventissimo, zaista bezveze generalizuješ.. Kakva velika većina? pa ovdje se dvije strane prepucavaju ( niste brojni ni vi a ni ovi iskreno ) ne bi li vi dokazali da je Pape OK, a ovi da dokažu suprutno. Ima tu neke sredine, koja je po meni u većini ( na ovom forumu ). Ali opet mi smo mali uzorak da pišeš za neke velike većine.
@DragonGirl ti pojašnjava upravo ono što bi trebalo da bude kod svakoga. Loš potez-kritika, dobar potez-pohvala.
Pape je radio vrlo dobar posao do Slovačke. Međutim kola krenula nizbrdo, izgubio kompas i od tada nije to to.
Ima bisera koji će uvijek vrijeđati, pa makar Mourinho došao na poziciju selektora, uvijek će biti nezadovoljnih. Samo morate biti nekad dosta objektivniji što se tiče Papeta. Nekada se brani neodbranjivo.
Ne znam samo zašto neki pokušavaju opravdati ne pozivanje još jednog centarfora. Veliko pitanje.
@DragonGirl ti pojašnjava upravo ono što bi trebalo da bude kod svakoga. Loš potez-kritika, dobar potez-pohvala.
Pape je radio vrlo dobar posao do Slovačke. Međutim kola krenula nizbrdo, izgubio kompas i od tada nije to to.
Ima bisera koji će uvijek vrijeđati, pa makar Mourinho došao na poziciju selektora, uvijek će biti nezadovoljnih. Samo morate biti nekad dosta objektivniji što se tiče Papeta. Nekada se brani neodbranjivo.
Ne znam samo zašto neki pokušavaju opravdati ne pozivanje još jednog centarfora. Veliko pitanje.
ko kaže, Španija osvojila EP takoHariTz je napisao/la:U najmanju ruku žalosno je ako ne pozove nekoga. Ne mogu igrat 4 odbrambena i 6 veznih, ali nikako.

Safete zovii napadača...Đurića bi više volio vidjeti nego propalog talenta Mahmutovića
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Imamo slične igrače na raspolaganjuChinaglia je napisao/la:ko kaže, Španija osvojila EP takoHariTz je napisao/la:U najmanju ruku žalosno je ako ne pozove nekoga. Ne mogu igrat 4 odbrambena i 6 veznih, ali nikako.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pomisliće ko da si ozbiljanChinaglia je napisao/la:ko kaže, Španija osvojila EP takoHariTz je napisao/la:U najmanju ruku žalosno je ako ne pozove nekoga. Ne mogu igrat 4 odbrambena i 6 veznih, ali nikako.

Imamo boljeFaraonTM je napisao/la:Imamo slične igrače na raspolaganjuChinaglia je napisao/la:ko kaže, Španija osvojila EP takoHariTz je napisao/la:U najmanju ruku žalosno je ako ne pozove nekoga. Ne mogu igrat 4 odbrambena i 6 veznih, ali nikako.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- skyisthelimit
adriano_leite je napisao/la:Ocigledno je da se misli da smo velesila jer sve ispod velikog takmicenja je za nas ponizenje a Pape tele... Aidin i Djuric se ne smiju ismijavati, ali mogu dezurni krivci Avdija, Hadzic, Sunjic, Tino? Ismijavao se Ibricic, a Ibro bolji bio od obojice, steta sto napravi gresku karijere i ode u Rusiju. Ismijavali su se mnogi igraci, potpuno nezasluzeno, tako da nije grijeh ismijati Djurica koji zabije gol svake prestupne godine, odnosno Aidina koji nije mrdnuo iz Ceske 7 godina.skyisthelimit je napisao/la:Koji smo mi qurac na fudbalskoj mapi evrope pa da svakog igraca ismijavamo i onalovazavamo jer nije klasa jednog Dzeke. Jesmo li to umislili da smo neko i nesto pa da se ne bi ponizili bolje ne zvati niti jednog napadaca nego napadaca neke ceske lige ? Jel' to nasa busen liga miljama ispred ovamo pa da imamo pravo nekoga ismijavati ? Jesmo li mi to neka velesila u odnosu na Cesku ? Garant smo igrali neka finala u proslosti.
Zaboravio si Vranjesa dodati na spisak. Znaci saglasan si s tim da je bolje da mjesto napadaca bezveze prostor zauzima Vranjes. Jer kao, sta ce nam igrac koji 7 godina igra u Ceskoj.

I Hadzic je 5 godina u Austriji pa to opet ne smeta do regularno dobija poziv. Jel to austrijska liga nesto mnogo jaca od ceske ? Da je neki igrac ne bi 5 godina bio u **** ligi skijasa skakaca.

I otkud ta prica za Djurica da je smijesan jer kao ne postize golove. Pa gdje bio Vedad u njegovim godinama ?
15.10 - 15.06 ...
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Naravno da imamo bolje. evo i dokaza

Evo ga na FTV-u rece da idemo po bod ako ne bude igrao Dzeko. I opet kaze ima dosta bodova u igri, i imamo dobar raspored.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Naravno Pape je uradio ono sto Del Bosque nije mogao.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Naravno da imamo bolje. evo i dokaza
Ne zna Pape, jer to je do individualaca, a Spanija takve ne posjeduje

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I minimalan poraz nam odgovara.
Tačno kad pomislim da me Pape ne može više iznenaditi svojim glupim izjavama, on me demantuje.
Novac koji je uplaćen na račun od FIFA-e bismo trebali dati nekom da nauči Papeta kakve izjave (ne) treba davati. Doduše, nismo bili prvaci; bojim se da bismo se morali zadužiti kako bismo na kraju isplatili tu osobu.
Ne znam ko pri zdravom razumu može podržavati Papetovu odluku da u Izrael putujemo sa samo jednim napadačem. Eh, a gdje je sad tu mogućnost da odemo bez ijednog, jer se još ništa ne zna šta je sa Edinom i cijela nacija je bukvalno u strahu da je riječ o povredi koja će ga udaljiti sa terena na barem 10-ak dana.
Svaki čovjek, nebitno kojim se poslom bavi i koju odluku želi donijeti u životu, ima barem dva plana. Pape? Izgleda da će mu propasti i ono pola plana što je imao prije par dana.
Izgleda da je olako shvatio neke stvari; da se uljuljkao i previše opustio. Znali smo i prije da nije neki taktičar i da mu to nije jača strana (ako je uopće strana
). No, potpisivanje novog ugovora kao da je probudilo ono nešto što (skoro) svako od nas ima - "ko je ko ja pizdariju". Eh, dok se to donekle može tolerisati studentima i učenicima, to se ne toleriše kada obnašaš ovako bitnu funkciju. Dobro, prevario sam se, toleriše se. Vidimo to po Papetu.
I dalje stojim da je savez jednako kriv kao Pape. Odnosno, da su ljudi u savezu krivi što je Pape ostao na klupi nakon nigerijske blamaže. Umjesto da se nakon SP-a pruži ruka Papetu i zahvali na svemu što je uradio, oni mu lijepo pružiše priliku da unakazi ekipu. Genijalan potez foteljaša. Genijalan.
Ne, Pape više ne radi za kikiriki (ako je ikad radio). Nemojte priču o tome ko je mogao doći. Mi imamo ekipu koju je izazov voditi, kao što je to (bio) slučaj i sa košarkaškom reprezentacijom. Postoji taj zdrav kostur koji vapi za nekom rukom koja će to sve lijepo posložiti. Ta ruka, ma koliko pojedinci ovdje to pokušavaju objasniti konstantnim spinovanjem, nije Papetova.
Najlakše je ne tražiti nešto i reći da to ne postoji. Eh, kada bismo mi imali barem malo ozbiljnosti, gdje bi nam kraj bio.

Tačno kad pomislim da me Pape ne može više iznenaditi svojim glupim izjavama, on me demantuje.

Ne znam ko pri zdravom razumu može podržavati Papetovu odluku da u Izrael putujemo sa samo jednim napadačem. Eh, a gdje je sad tu mogućnost da odemo bez ijednog, jer se još ništa ne zna šta je sa Edinom i cijela nacija je bukvalno u strahu da je riječ o povredi koja će ga udaljiti sa terena na barem 10-ak dana.
Svaki čovjek, nebitno kojim se poslom bavi i koju odluku želi donijeti u životu, ima barem dva plana. Pape? Izgleda da će mu propasti i ono pola plana što je imao prije par dana.
Izgleda da je olako shvatio neke stvari; da se uljuljkao i previše opustio. Znali smo i prije da nije neki taktičar i da mu to nije jača strana (ako je uopće strana

I dalje stojim da je savez jednako kriv kao Pape. Odnosno, da su ljudi u savezu krivi što je Pape ostao na klupi nakon nigerijske blamaže. Umjesto da se nakon SP-a pruži ruka Papetu i zahvali na svemu što je uradio, oni mu lijepo pružiše priliku da unakazi ekipu. Genijalan potez foteljaša. Genijalan.
Ne, Pape više ne radi za kikiriki (ako je ikad radio). Nemojte priču o tome ko je mogao doći. Mi imamo ekipu koju je izazov voditi, kao što je to (bio) slučaj i sa košarkaškom reprezentacijom. Postoji taj zdrav kostur koji vapi za nekom rukom koja će to sve lijepo posložiti. Ta ruka, ma koliko pojedinci ovdje to pokušavaju objasniti konstantnim spinovanjem, nije Papetova.
Najlakše je ne tražiti nešto i reći da to ne postoji. Eh, kada bismo mi imali barem malo ozbiljnosti, gdje bi nam kraj bio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Juventinisimo
- Kontakt:
Sta god da bude..ne valjaadisice je napisao/la:Kakav bod nama treba pobjeda
Pobjeda = 5/12=likovanje do proljeca
Nerijeseno = 3/12=likovanje do proljeca
Poraz =2/12=likovanje do proljeca
Ovdje je samo upitan jedan rekord..o tome cu kada se utakmica zavrsi..
@Hari...ovdje se radi o jednoj te istoj strani...koja je likovala poslije Nigerije,likovala poslije Kipra,navijala za Vels,Belgiju,a navijace i na Izrael...sve to sa jednim jedinim ciljem..otjerati Papeta,uz to se nadaju da ce otjerati i Tinu,Hadzica,Vranjesa,Avdiju...
Ponekad se zanesu,popljuju Dzeku i ostale...Povredi Vede se obraduju..i tako to..nemoj mi reci da to nije istina..da kopam teme,postove i zatrpam forum..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.