FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Alvarez nikako ne igra.Nije 90 min.dobio.Ne znam jel bio ozlijeđen...
hahahah1a2s3o je napisao/la:Halo bolan Beppe za koga ti navijas, za Inter ili Macarija ?
Ja sam rekao ocekivanja, nekako se smelj uvijek izvuce... nada je nesto drugo.

Hvala Siamo vidim nigdje nista o liku pa reko da vidim imate li vi neku info.
Amar Osim selektor BiH
Veliki Nagatomo i Kuz u prvojINTER: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 15 Vidic, 5 Juan Jesus; 55 Nagatomo, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 10 Kovacic, 22 Dodo; 8 Palacio, 9 Icardi. Subs: 30 Carrizo, 46 Berni, 6 Andreolli, 7 Osvaldo, 20 Obi, 25 Mbaye, 44 Krhin, 54 Donkor, 88 Hernanes, 97 Bonazzoli. Coach: Walter Mazzarri.
HELLAS VERONA: 1 Rafael; 71 Martic, 4 Marquez, 18 Moras, 33 Agostini; 23 Ionita, 8 Obbiadi, 10 Halfredsson; 21 Gomez, 9 Toni, 20 Christodoulopoulos. Subs: 22 Benussi, 2 Rodriguez, 7 Saviola, 11 Jankovic, 16 Luna, 17 Nicolas Lopez, 25 Marques, 27 Valoti, 28 Brivio, 30 Campanharo, 40 Gonzalez, 99 Nené. Coach: Andrea Mandorlini.
Referee: Rocchi.

Ako ovi ne odigraju baš do bola lošu utakmicu x je MAKSIMUM ovdje.
Ne bih imao ništa protiv toga da večeras igrački nadigramo Veronu i sigurno pobijedimo, pa da onda i protiv Milana i Rome dobro odigramo i nek ostane Mazzari još par godina ako treba. Ali znam da od toga neće biti ništa, mi možemo pobijediti nekako i Veronu pa i Milan, možda čak iznenadit i Romu ali nam dugoročno to ništa ne znači jer bez dobre igre dugoročno gledano nema ni uspjeha. Šta nam vrijedi npr. onakva pobjeda kao ona protiv Cesene gdje smo tako slabu ekipu pobijedili samo 1-0 i taj jedan gol smo iz penala zabili i još smo više od pola utakmice imali igrača više. Tako da bi za Inter bilo bolje da izgubimo i riješimo se ovoga s klube i konačno krenemo naprijed. S Mazzarijem jednostavno nema napretka i bolje večeras je izgubit nego pobijedit na "na guzove".
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ahaha pazi Kuza,umro sam.Kuznaldo.
Vidic bi trebao na klupu.
Eto gola.Bravo Toni.Opet se iz kontre prima.Ranocchia pogubljen tokom akcije.Sisi ga Mazzarri.
Vidic bi trebao na klupu.
Eto gola.Bravo Toni.Opet se iz kontre prima.Ranocchia pogubljen tokom akcije.Sisi ga Mazzarri.
Mauro dragi
Bravo Palacio
Golub
Bravo Palacio
Golub

Kuz 
Vidara je kriminalan

Vidara je kriminalan
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ljudi imal ko kakav link
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
http://www.ifeed2all.eu/watch/297408/2/ ... erona.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo
Evo
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kod mene je izgleda internet u k*rcu, sve mi stopa 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Opet Rodrigo 
Mauro trpa

Mauro trpa

Drago mi je zbog Icardija, ali mi je žao zbog Intera.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Handa boze 

Samir
Jedna od najboljih utakmica ove sezone. Šteta za crveni...

Jedna od najboljih utakmica ove sezone. Šteta za crveni...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Medel mnogo glup...
Bravo Samire

Bravo Samire

Mazzari ga mora častit nakon utakmice. Sačuvao mu je posaoSiamoNoi je napisao/la:Handa boze
Imamo li ikakve sanse da prospemo bodove ?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Jest Mazzari sretan je*o mater svoju, evo Verona i prečku pogodi. A da treba ne bi mi bili ovako sretni
. Thohire ne budi robot, imaš oči i razum i vidiš da ovako ne može dalje, ne mora se čekat da izgubimo da odradiš ono što moraš odradit i što ćeš sigurno odradit prije kraja sezone. Bolje je odradi to sada pa da novi trener ima dobru šansu da sve ispravi.

Ima i pozitivnih strani iz ove utakmice.. Icardi trpa, Rodrigo napokon igra odlicno, Samir je masina a i sljedeca utakmica ce biti bez Medela 

Steta,nadao sam se duelu Medel-De Jong.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.