FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Ova sezona će za nas biti jedno veliko razočaranje. Dobili smo pod palicom talijana domaće utakmice na guzove a u gostima nas protivnici unerede. I ovaj niz domaćih pobjeda će stati već u duelima sa Čelzijem i Vukovima jer jednostavno se ne može igrati uspješno sa polovnjacima tipa Fuchs, Aogo, Kirchhoff a i mali Meyer je pravi nejač za Bundesligu.
E taj isti aogo ima platu od 2.5 miliona eura, i dok god takvima budemo placali basnaslovne cifre nema od nas nista.na polusezoni komotno otjerati 7 ili 8 igraca .
Pozitivna osobina vašeg kluba: /pročitati pozitivnu osobinu Valencije/
Negativna osobina vašeg kluba: Hitler najpoznatiji navijač.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Negativna osobina vašeg kluba: Hitler najpoznatiji navijač.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opet na guzove 
Zdena s Di Mateom se i očekuje na guzove. To sam očekivao kod vas od njegovog starta, samo sam više očekivao rezultata 1:0 ili eventualno 2:1 na guzove, a ono navalili rezultati 3:2, 4:3. U Gelsenkirchenu svakako nije dosadno...
A eto sa Italo-švajcarcem se doguralo i do pozicije koja vodi u Evropu. Liga prvaka nije daleko...Samo s Di Mateom ekipa mora pobjeđivati i u gostima. Sve domaće utakmice je Di Mateo do sada dobio.
Pozitivna stvar je što se s Chelseajem sada igra kući, pa bi Schalke po tom nekom pravilu trebao dobiti - tačnije trebali bi kraljevsko plavi nastaviti ovu tradiciju pod novim trenerom. A onda slijedi Mainz opet kući....
Pozitivna stvar je što se s Chelseajem sada igra kući, pa bi Schalke po tom nekom pravilu trebao dobiti - tačnije trebali bi kraljevsko plavi nastaviti ovu tradiciju pod novim trenerom. A onda slijedi Mainz opet kući....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mateo veceras sa sljemom izlazi, formacija 6-2-1-1. 
Kako su loši igrači Schalkea, strašno..
Fizički ne mogu odgovoriti, nepripremljeni, spori, loši na lopti.. Glupo je išta očekivati od ovih, ne može ni Mourinho pomoći trenutno, kamoli RDM. Još na to sve primaju golove iz kornera, pa golman šupljak primi na prvu stativu, pa onda sami sebi. Užas.
Sretno u Mariboru, tamo pobijediti i dobri ste ipak. Mislim da ćete uspjeti, a do drugog dijela sezone da se vrate neke igrači i mora se drastično popraviti fizička sprema.
Fizički ne mogu odgovoriti, nepripremljeni, spori, loši na lopti.. Glupo je išta očekivati od ovih, ne može ni Mourinho pomoći trenutno, kamoli RDM. Još na to sve primaju golove iz kornera, pa golman šupljak primi na prvu stativu, pa onda sami sebi. Užas.
Sretno u Mariboru, tamo pobijediti i dobri ste ipak. Mislim da ćete uspjeti, a do drugog dijela sezone da se vrate neke igrači i mora se drastično popraviti fizička sprema.
Ne zaslužujemo da igramo ovo takmičenje! Treba nam zabraniti da igramo Ligu Prvaka!
Aogo, Kirchhoff, Santana
Ovoj ekipi ja ne bih dopustio da igra na seoskom turniru a kamoli LP.
Biće dobro ako ne dobijemo još tri komada.
Aogo, Kirchhoff, Santana
Ovoj ekipi ja ne bih dopustio da igra na seoskom turniru a kamoli LP.
Biće dobro ako ne dobijemo još tri komada.

Vrati se sve ti je oprosteno...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jermaine Jones nagelt auf Twitter gegen Schalke-Manager Horst Heldt.
"Horst Heldt...wem gibtst Du jetzt die Schuld? Es ist schlimm, dass eine Person einen Klub so ruinieren kann."
Kepecasti isprdak i njegova kadrovska politika.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Neznam jesam li u zivotu vidio retardiranije postave.meni samo nije kasno kako he jedan kirshoff stigao do profi fudbala.u zivotu nisam vidio veceg antitalenta.Santana je fudbaler na nivou cvajte I kako he moguce DA se ova smijurija of igraca gura prije malog ayhana.uchida je dosegao svoj limit i realno osim srcanosti i borbenosti on nema ams bas nista za ponudit.aogo,neustadter boze sacuvaj.kpb covjek koji pati od hronicne nekonstantnosti i to je razlogczbog koheg je dobio nogu u milanu.Horst heldt mora bit I smijenjen pod hit no on me taj koji he nagomilao skart zbog kojeg Nam sent cijela evropa smije.
- TammoHarder
- Kontakt:
di Matteo rutinski
kakva prevara od trenera
, s njim će jasTno morat otići i onaj koji ga je doveo. Ovaj Matteo je na dobrom putu da uništi malog Meyera dajući prednost panjevima poput Kirchoffa, Boatenga, Fuchsa, Obasija itddd...
kakva prevara od trenera
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Nikad od Schalkea ozbiljnog kluba,ovako se brukati pred svojim navijačima je dno dna.Yebo ih Di Mateo i ko dovede ovu ublehu od trenera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sta sad svi pricate protiv Kirhofa, zar to nije veliki talenat i igracina, cim se bauern otimao za njega 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja Sam za kirchoffa govorio Jo's of prvog Dana is to stop govirim I said.lik he sjedio na klupi u mainzu vise nego stop me igrao.
- kraljttbvb
- Kontakt:
I Santana je slican - vjeciti dzoker, koji je pomislio da moze vise...gruezi je napisao/la:Ja Sam za kirchoffa govorio Jo's of prvog Dana is to stop govirim I said.lik he sjedio na klupi u mainzu vise nego stop me igrao.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
gruezi kakav je ovo pravopis ?
Nije valjda da te toliko ošamutila sinoćnja predstava
Nije valjda da te toliko ošamutila sinoćnja predstava
Agieren statt reagieren
Pale ljut covjek kad pise trese mu se ruka pa fula slova .santanu treba nogirat vec na zimu .umalo DA Nam Wolfsburg bod uzme zbog njega.kako onako moze biti dekoncentrisan I nonsalantan to nikad necu skontat. Aogo je posebna prica, lika nisu htjeli u nikad gorem hamburgu a kod nas mu heldt ponudi 2 I po milke KO s poslom.zali boze para koje dajemo njemu ,kirchoffu I santani. Desni bek je pod muss her onog uchide odgura svaki iole jaci igrac kao balavca iz osnovne
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Schalke mora i hoće u kupovinu na zimu... Spominju se raznorazna imena... Cedric Soares i Mpoku su mi nekako najzanimljivija imena (od ovih koji kruže po medijima) i mislim da bi unaprijedili kako tim tako i igru ...
Povratkom Kolašinca, Farfana i Goretzke će sigurno dosta dobroga donijeti ekipi, no trebat će i njih čekati neko vrijeme da uđu u ritam...
Najviše škripi na stoperu i centralnom/zadnjem veznom... Tu su najveće potrebe da se djeluje, ključe pozicije koje su ključ sigurnosti i faktor stabilnosti svake ekipe ...
Problem je kako se riješiti ovih tkz škart igrača tipa Fuchs, Santana, Kirchoff, Klemens, Obasi ... Oni svakako da imaju dobre plate za ovo što (ne) rade, tako da će biti veliki problem nekome ih uvaliti... Ne znam da li postoji mogućnost da se nekako prekine posudba Kirchoffa, to bi najbolje bilo... S jedne strane da ga se Schalke riješi sa platnog spiska dok s druge strane Bayern ima problem na tim pozicijama zbog povreda tako da je win-win situacija
Po meni je i KP Boateng promašena investicija i to govorim od prvoga dana... Jednostano ne pruža dovoljno za ono što se očekuje od njega, i za koliko ga se platilo i plaća ... Nekonzistentan je...
Također je po onome što sam gledao ekipa Schalkea u jako lošoj fizičkoj spremi. Često bacim oko na statistiku i vidim da počesto kaskaju za suparnikom što se broja pretrčanih kilometara i dobijenih duela tiče... To je nedopustivo i na tome se treba najviše raditi na nadolazećim zimskim pripremama ...
Nije sad da otkrivam toplu vodu, ponavljam ono što svi već znamo i vidimo, no koliko toga vide ključni ljudi tipa Heldt pravo je pitanje
Veoma je teško da se plavci dokopaju LP naredne sezone... Da bi se to desilo potrebne su određene promjene na pravim pozicijama, da odrade zimsku pauzu/pripreme bez greški, pritom misleći na trenažni proces i pripremu igrača i aktivnost povodom transfera
moraju se riješiti škarta dok s druge strane moraju ubost sa novajlijama ... Bit će jako teško, ja im iskreno ne dajem neke velike šanse, ali ipak šansa još uvijek postoji ... Ne treba ponovno napominjati da je LP od krucijalne važnosti za klub i njegove finansije ...
Povratkom Kolašinca, Farfana i Goretzke će sigurno dosta dobroga donijeti ekipi, no trebat će i njih čekati neko vrijeme da uđu u ritam...
Najviše škripi na stoperu i centralnom/zadnjem veznom... Tu su najveće potrebe da se djeluje, ključe pozicije koje su ključ sigurnosti i faktor stabilnosti svake ekipe ...
Problem je kako se riješiti ovih tkz škart igrača tipa Fuchs, Santana, Kirchoff, Klemens, Obasi ... Oni svakako da imaju dobre plate za ovo što (ne) rade, tako da će biti veliki problem nekome ih uvaliti... Ne znam da li postoji mogućnost da se nekako prekine posudba Kirchoffa, to bi najbolje bilo... S jedne strane da ga se Schalke riješi sa platnog spiska dok s druge strane Bayern ima problem na tim pozicijama zbog povreda tako da je win-win situacija

Po meni je i KP Boateng promašena investicija i to govorim od prvoga dana... Jednostano ne pruža dovoljno za ono što se očekuje od njega, i za koliko ga se platilo i plaća ... Nekonzistentan je...
Također je po onome što sam gledao ekipa Schalkea u jako lošoj fizičkoj spremi. Često bacim oko na statistiku i vidim da počesto kaskaju za suparnikom što se broja pretrčanih kilometara i dobijenih duela tiče... To je nedopustivo i na tome se treba najviše raditi na nadolazećim zimskim pripremama ...
Nije sad da otkrivam toplu vodu, ponavljam ono što svi već znamo i vidimo, no koliko toga vide ključni ljudi tipa Heldt pravo je pitanje
Veoma je teško da se plavci dokopaju LP naredne sezone... Da bi se to desilo potrebne su određene promjene na pravim pozicijama, da odrade zimsku pauzu/pripreme bez greški, pritom misleći na trenažni proces i pripremu igrača i aktivnost povodom transfera
Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.