Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Izgleda da je bilo dosta naroda, i Ultrasi dosli. 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mancini je napisao/la:Kada budem želio tvoje mišljenje pitat ću te.Važi?
Sve udure, nadam se samo poslije ove tekme da više neće biti neke izvan-visinske priče o nekim titulama. Malo realnosti, ipak u drugoj polusezoni igrate 11 utakmica na taj način da će se ponovno skinuti gaće protiv Sarajevskih klubova i da će se zijaniti u Širokom i Mostaru.
SRETAN BROJ - 1725
Čovječe kako si tako dosadan?Samo trolaš ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
piticu,niko te bolan ništa nije pitao,,,,,,,pitic je napisao/la:Mancini je napisao/la:Kada budem želio tvoje mišljenje pitat ću te.Važi?
Sve udure, nadam se samo poslije ove tekme da više neće biti neke izvan-visinske priče o nekim titulama. Malo realnosti, ipak u drugoj polusezoni igrate 11 utakmica na taj način da će se ponovno skinuti gaće protiv Sarajevskih klubova i da će se zijaniti u Širokom i Mostaru.
Edin Prljaca strasno nekulturna osoba.
Bogicevic iako je bio krivac za gol, bio vam je najbolji igrac na terenu. I jedini vasa ozbiljna sansa za gol je bila njegova.
Bogicevic iako je bio krivac za gol, bio vam je najbolji igrac na terenu. I jedini vasa ozbiljna sansa za gol je bila njegova.
Zašto je nekulturna osoba?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Covjek je svaki sudijski zvizduk ispratio psovkom 
Ma vala sudio je kao da je u zapadnom Mostaru ali nije to ključ poraza.A Bogičević pogriješi protiv Želje,protiv Sarajeva,protiv Zrinjskog i to uvijek kada se "lomi" rezultat.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 10 nov 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Bogicevic je dobar igrac, nije se zafrkavao protiv Zelje kako su poneki mozda mislili da ce to biti, on je profesionalac i zna raditi svoj posao. Ja tvrdim da ako je tako da vazda protiv jacih ekipa kiksa onda je mozda bolje razmotriti staviti ga na drugoj poziciji u tim utakmicama, ali ned'o Bog da ga napustimo, onih puta kada sam ja gledao da igra, on nam je jedan od najboljih igraca.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Protiv Želje je kriv za drugi primljeni gol.
Trener Zrinjskog taktički nadmudrio trenera Olimpica u jednoj prosječnoj utakmici.Olimpic vjerovatno ne bi dao gol do utorka.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Klub koji pred jačim uglavnom radi ovo
Ako može,neko stavi statistiku do sad odigranih utakmica diva sa Otoke i Želje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Zna se kakva je statistika.U 19 mečeva nijedna pobjeda Olimpica.Vjerovatno jedinstvena statistika u Evropi između dva gradska rivala.
Malo si ti pomjesao loncice pasa.Zrinjski je dobra ekipa i ne vidim kakvo je skidanje gaca u pitanju.Stvar je da nisu igrali sa Travnikom gdje su favoriti,ne vidim zasto omalozavati pobjedu tima koji je aktuelni prvak drzave.U istom su ritmu nastavili i ove godine i uz svu moju zelju da Olimpic pobjedi,ljudi su dosli i odnijeli bodove.Sa Sarajevom je Olimpik dobro igrao.Bilo je Sarajevo bolje ali je Olimpik igrao otvoreno sto je rezultiralo i golovima.Ljudi ih nadigrali i nikakvo skidanje gaca.Sa Sirokim su se dobro tukli i odigrali su remi.Zeljo kao Zeljo,veci brat u ovom gradu i gdje god igraju Olimpik i Zeljo,Zeljo je domacin.Isto tako zeljo nije ni ekipa za bacit.Razultati govore da u ovoj ekipi ima kvaliteta i da nije slucajna ona pobjeda protiv Olimpika.tepsija je napisao/la:Klub koji pred jačim uglavnom radi ovo![]()
Sto se tice Zeljo-Olimpic,nisam siguran ali mislim da je 13-14 il vise pobjeda u korist Zelje i jedna nerjeseno.
Al vec sam ti gore naveo zasto ce Zeljo uvijek biti favorit.Zeljo je kvalitetan tim a osim toga ima i armiju navijaca dok je Olimpik takodje kvalitetan tim ali nema ni par postotaka onog sto ima Zeljo.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Nervozan si veceras pasa,**** ZrinjskiMancini je napisao/la:Zna se kakva je statistika.U 19 mečeva nijedna pobjeda Olimpica.Vjerovatno jedinstvena statistika u Evropi između dva gradska rivala.
Ekipa je jos uvijek u vrhu tabele i u globalu se moze biti zadovoljan sa onim sto mirza radi.
Gradi se i trening kamp i mislim da ima prostora za mir u redovima Vukova
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Olimpic je pokazao koliko je limitiran protiv jačih ekipa.Ja razumijem da Željo bude uvijek favorit ali da u 19 mečeva nikada ne pobijedi.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 10 nov 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto sam nervozan?Zato što sam napisao statistiku.Utakmice protiv Širokog Brijega i Zrinjskog su pokazale da smo malo precijenili trenera Mirzu.
Ma nije ni da imamo bas neko preveliko i precjenjeno misljenje o njemu.Niko ga i ne spominje,s vremena na vrijeme ga pohvalimo kad odradi dobro stvar i to je to.Da je sad neki Murinho i nije.Mancini je napisao/la:Zašto sam nervozan?Zato što sam napisao statistiku.Utakmice protiv Širokog Brijega i Zrinjskog su pokazale da smo malo precijenili trenera Mirzu.
Sto se tice Sirokog i Zrinjskog,Olimpik jest jak,ali su jaki i oni.Ova ekipa Zrinjskog je osvojila titulu i ne pada mi na pamet da od tog pravim neki kraj svijeta.Utakmice s njima su uvijek u pet deka.Danas se bolje snasli i nek im je sa srecom.
Siroki i poraz od Sirokog je prica za sebe.Siroki je ono sto Olimpik tek treba da postane izgradnjom novog trening kampa i neka nikoga ne cudi kad izgube od njih.Gubilo je i Sarajevo a imaju puno jaci sastav od Olimpica.Ne moze nista preko noci.I ja bi da moze i da Olimpic sutra osvoji titulu al mora se raditi i graditi klub i igracki i infrastrukturno.
Bice bolje ba,pa bar se ne moramo sikirati da ce nijaz dovesti kakvog igraca ako ekipa ne odradi ono sto je zacrtano.Ekipa raste iz godine u godinu.
Rastu više od 5 godina a nikako da narastu.
Pa jbga barem imas privilegiju da se svake godine nadas da ce biti bolje i da ce Olimpic uzeti titulu.Mancini je napisao/la:Rastu više od 5 godina a nikako da narastu.
Zamisli da navijas za Obarsku,Vitez i tak,,,
uvijek bi se brinuo hoce li ti tim opstati naredne sezone..a one triler zavrsnice kad se treba odlucivati ko ispada su za osjediti.
Gledaj to malo s ljepse strane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.