16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Pape nema razloga za brigu. Prošle sedmica Avdija zabio, Medunjanin fantastično zabio iz slobodnjaka, eno nekoć i Lulic dade gol, sta ćemo sa tolikim napadačima. To sto Vede ili eventualno Dzeke ne bude ma to ništa ne znači ništa 
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Živo me zanima kakvu će postavu izvesti protiv Izraela ako Džeko i Tino ne budu spremni a sve su prilike da neće. Kad bi bar imao muda gurnuti Zakarića u vatru 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
sta ce nam i vezni red.

Zato sto ga Tele ne koristi na pravoj pozicijiMisir je napisao/la:Šta će nam ba špic
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koja je njegova prava pozicija i na kojoj ga to "Tele" poziciji koristi? Igra stopera mozda?Otelo je napisao/la: Zato sto ga Tele ne koristi na pravoj poziciji
igra sve sto ne bi trebao, pjana treba da stoji haman pored besica i da odradjuje ono sto radi medo trenutnocalcio je napisao/la:Koja je njegova prava pozicija i na kojoj ga to "Tele" poziciji koristi? Igra stopera mozda?Otelo je napisao/la: Zato sto ga Tele ne koristi na pravoj poziciji
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Igrao je to na SP.Micron je napisao/la:igra sve sto ne bi trebao, pjana treba da stoji haman pored besica i da odradjuje ono sto radi medo trenutnocalcio je napisao/la:Koja je njegova prava pozicija i na kojoj ga to "Tele" poziciji koristi? Igra stopera mozda?Otelo je napisao/la: Zato sto ga Tele ne koristi na pravoj poziciji
Po vasoj prici Pjanic ispade bas neki strasno ogranicen igrac, pomjeris ga 10 metara naprijed a on pojma nema.
Zar ga do prije pola godine nije gušio Misimović i trebao je da ga naslijedi?Micron je napisao/la:igra sve sto ne bi trebao, pjana treba da stoji haman pored besica i da odradjuje ono sto radi medo trenutno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Misimović i "drugi (nakon Spahića) što ti ne leži u reprezentaciji (Pjanić)" nisu uopće isti profil igrača. Isto kad bi sad rekao kako Džeku treba naslijediti Hajrović.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Koliko se sjećam ti si bio jedan od zagovornika čuvene teorije da Misimović i Pjanić ne mogu igrati zajedno.Monolog je napisao/la:Misimović i "drugi (nakon Spahića) što ti ne leži u reprezentaciji (Pjanić)" nisu uopće isti profil igrača. Isto kad bi sad rekao kako Džeku treba naslijediti Hajrović.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da. Ja ne bježim od toga. A mi smo čak igrali sa tri igrača istih (barem 70%) karakteristika - Medom, Pjanićem i Misimovićem.
Smatram da je u modernom fudbalu luksuz igrati ovako i to sam naglašavao x puta. S tim da ja nisam bio vođen simpatijama i(li) antipatijama (zavisi s koje strane to gledaš), za razliku od tebe.
Nemam vremena a ni volje tražiti tvoje postove nakon svake utakmice naše reprezentacije. Odmah na Pjanićevu temu i omalovažavanje.
Smatram da je u modernom fudbalu luksuz igrati ovako i to sam naglašavao x puta. S tim da ja nisam bio vođen simpatijama i(li) antipatijama (zavisi s koje strane to gledaš), za razliku od tebe.
Nemam vremena a ni volje tražiti tvoje postove nakon svake utakmice naše reprezentacije. Odmah na Pjanićevu temu i omalovažavanje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Simpatije ili antipatije stvaraš prema onome što vidiš na terenu, a nekada i van njega. Zato cijenim npr. Misimovića, a ne cijenim Spahića, zato mi je Ibišević overachiever u našem timu, a Pjanić underachiever, dakle, kada uporediš njihove mogućnosti sa onim što doprinose.
Svakako to nije razlog zbog kojeg sam te citirao.
Nisi mi objasnio kako ne mogu igrati zajedno ako nisu isti profil igrača?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa zato što su kod nas Pjanić i Misimović (do ovog novog romba koji se počeo koristiti odlaskom Misketa) igrali krila. Recimo. Doduše, Miske je bio lutajući faktor, a Pjanić pokrivao desnu stranu. Gušenje Pjanića. Ili nije? Pjanić može naslijediti Misketa samo u jednom -> da bude vođa veznog reda (to uveliko jeste i bit će to u narednim godinama), ali on nije Miske niti će to ikada biti. Eto ti odgovora na te tvoje "kvazišamare" kojim se hvališ po forumu.
Igru ne treba gledati kroz prizmu simpatija/antipatija. Svi mi imamo nekog koga više volimo u reprezentaciji i kome bismo mi sami dali trajnu šut-kartu. No, nakon sučevog zvižduka otići na temu nekog igrača i omalovažavati ga = krajnji ciganluk i to nema veze sa zdravim razumom.
Igru ne treba gledati kroz prizmu simpatija/antipatija. Svi mi imamo nekog koga više volimo u reprezentaciji i kome bismo mi sami dali trajnu šut-kartu. No, nakon sučevog zvižduka otići na temu nekog igrača i omalovažavati ga = krajnji ciganluk i to nema veze sa zdravim razumom.
To sam želio da čujem, živio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ti si jedino overdosadan sa Pjanicem, nista vise a poredjenje ti je da te Bog sacuva.Virtu4l je napisao/la:Simpatije ili antipatije stvaraš prema onome što vidiš na terenu, a nekada i van njega. Zato cijenim npr. Misimovića, a ne cijenim Spahića, zato mi je Ibišević overachiever u našem timu, a Pjanić underachiever, dakle, kada uporediš njihove mogućnosti sa onim što doprinose.
Prihvati da je na najvecem takmicenju Pjanic bio nas najbolji reprezentativac i da je to i dan danas sto potvrdjuje i njegova klubska karijera. Ne moze on naslijediti nikoga koga ja presao sportski prije dvije, tri godine a ima jos barem sest, sedam godina da se uvjeravas na najvecem nivou.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nije to poređenje, to je više navođenje, bar bi ti to trebao shvatiti.
Malo si kondradiktoran, naš najbolji reprezentativac, a to potvrđuje njegova klupska karijera? Valjda će najboljeg reprezentativca odrediti njegova reprezentativna karijera. Malo se igraš riječima.
Prema prikazanim igrama naš najbolji igrač trenutno je Muhamed Bešić, vjerovatno jedini bez kojeg se definitivno ne može. Kad sam ih nedavno upoređivao (da, upoređivao), prisjetićeš se vaših komentara, a ja i dalje stojim iza svojih riječi da je Bešić trenutno poprilično korisniji od Pjanića, a prikovan je za klupu Evertona, što anulira njegovu klupsku karijeru. Možda je to do pozicije koja mu dozvoljava da bude dominantan i na kojoj ima ogromnu slobodu, ne bih znao reći, ali definitivno Muhamed Bešić je neko koga najčešće gledamo u krupnom planu.
Malo si kondradiktoran, naš najbolji reprezentativac, a to potvrđuje njegova klupska karijera? Valjda će najboljeg reprezentativca odrediti njegova reprezentativna karijera. Malo se igraš riječima.
Prema prikazanim igrama naš najbolji igrač trenutno je Muhamed Bešić, vjerovatno jedini bez kojeg se definitivno ne može. Kad sam ih nedavno upoređivao (da, upoređivao), prisjetićeš se vaših komentara, a ja i dalje stojim iza svojih riječi da je Bešić trenutno poprilično korisniji od Pjanića, a prikovan je za klupu Evertona, što anulira njegovu klupsku karijeru. Možda je to do pozicije koja mu dozvoljava da bude dominantan i na kojoj ima ogromnu slobodu, ne bih znao reći, ali definitivno Muhamed Bešić je neko koga najčešće gledamo u krupnom planu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Pjanic ima druge zadatke na terenu nego Besic, tako da se ne mogu porediti uopste jedan sa drugim. Ne moze biti Besic korisniji od Pjanica ni obrnuto. Moze se samo uzeti statisticki u obzir igrac koji ima isti zadatak na terenu kao i drugi. Kako ocijeniti sta je korisnije za reprezentaciju od asistencije za gol (Pjanic) naspram zaustavljanja gol sanse (Besic). To su njihovi primarni zadatci, kako vidis nisu isti i tako se i njihov ucinak ne moze bahato porediti.
Pjaniceva klubska karijera je vec danas za nase okvire iznadprosjecna i ona dokazuje ono sto Pjanic zna i umije, a u reprezentaciji imas dosta faktora koji uticu na njegovu (reprezentativnu) igru.
Ako cemo po mogucnostima u reprezentaciji, tu su onda puki underachieveri i Dzeko, Lulic, Salihovic, Spahic ako dodamo jos Pjanica, onda je to pola tima. Dakle, postavlja se pitanje, kako svi navedeni igraci pruzaju bolje partije u klubu nego u reprezentaciji.
Pjaniceva klubska karijera je vec danas za nase okvire iznadprosjecna i ona dokazuje ono sto Pjanic zna i umije, a u reprezentaciji imas dosta faktora koji uticu na njegovu (reprezentativnu) igru.
Ako cemo po mogucnostima u reprezentaciji, tu su onda puki underachieveri i Dzeko, Lulic, Salihovic, Spahic ako dodamo jos Pjanica, onda je to pola tima. Dakle, postavlja se pitanje, kako svi navedeni igraci pruzaju bolje partije u klubu nego u reprezentaciji.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
U klubu pinka ili ti ga vazifa za par nula veca od ove u repci.Barem za te navedene igrace.DonCorleone je napisao/la:Pjanic ima druge zadatke na terenu nego Besic, tako da se ne mogu porediti uopste jedan sa drugim. Ne moze biti Besic korisniji od Pjanica ni obrnuto. Moze se samo uzeti statisticki u obzir igrac koji ima isti zadatak na terenu kao i drugi. Kako ocijeniti sta je korisnije za reprezentaciju od asistencije za gol (Pjanic) naspram zaustavljanja gol sanse (Besic). To su njihovi primarni zadatci, kako vidis nisu isti i tako se i njihov ucinak ne moze bahato porediti.
De ti neko teze pitanje u vezi igraca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dakle, kad obrnemo i okrenemo, od Pjanića se ipak očekuju asistencije, iako nedavno nisi govorio tako? Što opet znači da kada ih nema, onda on nije dobro uradio svoj posao na terenu i treba ga kritikovati.DonCorleone je napisao/la:Pjanic ima druge zadatke na terenu nego Besic, tako da se ne mogu porediti uopste jedan sa drugim. Ne moze biti Besic korisniji od Pjanica ni obrnuto. Moze se samo uzeti statisticki u obzir igrac koji ima isti zadatak na terenu kao i drugi. Kako ocijeniti sta je korisnije za reprezentaciju od asistencije za gol (Pjanic) naspram zaustavljanja gol sanse (Besic). To su njihovi primarni zadatci, kako vidis nisu isti i tako se i njihov ucinak ne moze bahato porediti.
Klupska karijera je trenutno solidna, nije iznad nikakvog prosjeka, jer je osvojio nula titula. Samo me sad nemojte smarati pričom da titule nisu mjerilo, jer jesu, posebno za igrača na njegovoj poziciji koji je redovno najvažniji faktor u osvajanju istih. Ovo mu je druga sezona od kako je standardan i ne mora se brinuti za mjesto u prvih 11, mada je ako se dobro sjećam i početkom prošle sezone bio na ledu, neka me neko ispravi ako griješim, govorim iz glave.
Džeko nije underachiever i da više ne zabije niti jedan gol do kraja karijere, on to neće biti. Njegova statistika to potvrđuje, kako god je okreneš, protiv malih, protiv velikih, uz svega par loših utakmica. On je zabijao bez obzira igrao u Cityju ili ne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Goalgetter, HariTz, Proximic, ronaldo99, Sheyi, Sveti i 40 gostiju.