FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 09 nov 2014, 20:23

Mi od centra prema gore imamo sasvim OK ekipu. A što se tiče stopera tu se javlja problem jer i Dupovcu i Tatomiroviću ugovori ističu na kraju juna mjeseca 2015. godine. Znači ako ne misle produživati sa njim ili ako on(i) ne žele da produže onda se obavezno moramo pojačati na mjestu stopera.
Imamo samo Mirevskog tu...

Imat će struka mnogo posla na zimu ali moraju raditi pametno a ne samo gomilati igrače i plaćati im da sjede na klupi ili tribini.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 nov 2014, 20:25

hilmo je napisao/la:@amy
Sad bih, ali ko zna možda mi se na proljeće prošetamo ;) ;) ligom i osvojimo titulu. :D
Meni je nekako taj trofej pobjednika Kupa draži, nakon naše pobjede prošle sezone u Zenici ja sam tri dana skakao od radosti :lol: :lol:
SiouxLukavac je napisao/la: Čitajući tvoj komentar i kada sam došao do ovog bolidranog očekivao sam da pročitam i to kako bi bio zadovoljan i minimalnim porazom u Tuzli. Toliko pesimističnog insana odavno nisam vidio.
Nisam tip osobe koja voli neke velike najave, onaj ko prati fudbal zna da je sve moguće u svakoj utakmici. Kad se vratimo na Norvežane, pa mi ih ubili na Koševu a oni pobjedili, pa milion drugih primjera u svijetu. Znači nikad, ali nikad ne mogu biti 100 % siguran u pobjedu bilo kojeg tima.
Mi smo bolji od tuzlaka to je činjenica, ali mi je neozbiljno sad najavljivati da ćemo mi njih dole pobjedili ili rasturiti.

Zato uvijek kažem da svaku utakmicu treba pokušati odigrati maksimalno ozbiljno i požrtvovano i nadati se da će rezultat biti povoljan po nas.
Ako je to pesimizam, onda ne znam.

E da što se tiče pojačanja u vidu Zeca i/ili Stevanoviča, po meni su nepotrebna. Mi sa Benkom ćemo imati dovoljan broj kvalitetnih rješenja u napadu.
NAMA TREBA GOLMAN :!: :!:

Treba biti umjeren,ali ne treba biti ni toliki pesimista. :nene:
Pa za to drugo-trece mjesto ti treba oko 60-tak + bodova.Znaci potrebne su ti pobjede kuci,i neki bod sa strane.Da ne bi bili 2-3 na tabeli ,mnoge stvari bi trebale da nam krenu napoako, pa da zavrsimo recimo 4-ti.Pa mi sad imamo 29 bodova,jos koliko smo kikseva napravili.Znaci i da na proljece odigramo kao sad loše,i kiksamo par utakmica opet cemo tesko ispustiti to 3-e mjesto.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 nov 2014, 20:40

[quote="lafomamone"]Taj SH danas nije ni za Slobodu iz Tuzle, nema potrebe da dolazi trenutno imamo puno bolje na toj poziciji :kafa:[/quote]
:idea: :?:

Kadeti Sarajeva osvojili titulu jesenjeg prvaka BiH :thumbup: :clap:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 nov 2014, 21:04

hilmo je napisao/la: Neka polako ;)
Ja bih sad potpisao da budemo drugi - treći i da osvojimo Kup. Koliko god mi sami sebe dizali daleko smo od ekipe koja može preskočiti jednu prepreku u Ligi prvaka. Dobro bi bilo kada bi u EL ponovili ovogodišnji uspjeh, što bi nam udobrome podiglo koeficijent pa bi se mogli nadati da one tamo sezone uletimo u nosioce u LP, ali daleko je to još :crazy: :crazy: :crazy:

Trebamo maksimalno odraditi Tuzlu, tu pokušati osvojiti sva tri boda, onda se malo odmoriti, dohavizati, pregrupisati i na proljeće skupiti što više bodova.
Konkurenti nam svi dolaze prava prilika da prosjek posjete podignemo na veću brojku. ;)
:thumbup: :thumbup:

Odnosno da se popravim treba probati osvojiti prvo mjesto. Mada kao sto @hilmo rece imamo realne sanse ako nista da opet igramo zadnje pretkolo Europa League. Tako treba igrati jedno par puta da se poveca koeficient da nebi igrali uvijek protiv najtezih protivnika kao sto je Borussia. A ako budemo igrali kvalifikacije za ligu prvaka tu cemo teze skupiti poene. Mada naravno jos jednom ponavljam treba ici na prvo mijesto mada je pitanje sta je najpametnije.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 nov 2014, 21:13

hilmo je napisao/la: E da što se tiče pojačanja u vidu Zeca i/ili Stevanoviča, po meni su nepotrebna. Mi sa Benkom ćemo imati dovoljan broj kvalitetnih rješenja u napadu.
NAMA TREBA GOLMAN :!: :!:
Potrebna su. Stevanovic je skoro siguran buduci reprezentativac a Zec je bolji od Krste i Bekica. Bilbija moze igrati malo povucenije pa ga nisam ni poredio. Mada naravno potrebniji su golman, zadnji vezni i treci stoper. Dobrih igraca nikad dosta :salut: Zec je podjednak kvalitet kao Benko samo kod njega je problem da kao Benko zeli biti jedan od glavnih igraca. Znaci ili on ili Krste teska odluka. Krste ce stvarati manje problema na klupi a Zec bi mogao bolje zamjeniti Benka a ima i manje godina od njega i mozda opet bude reprezentativac. :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 nov 2014, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 nov 2014, 21:17

Zec nije do Krstinog qrca.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 nov 2014, 21:21

Krste je za Zeca Benko.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 nov 2014, 21:23

Dobar je Zec igrac nego se ga je koristilo kao i Krstu na pocetku ove sezone na krilu. Momak je bio prvi napadac HNL-a prije nego sto je presao u Tursku. To je bar neko moje misljenje ostalo sam objasnio gore. Stevanovic je svakako potreban tada bi mozda cak mogli i da igramo 4-3-3 kao nekad Barcelona ;) ;)
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 nov 2014, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 nov 2014, 21:24

Stevanovic i Borjan su zavrsena prica odavno
Nista nije zavrseno niti bilo ko sta zna o tome, pusti se ublehaskih podhebavanja toga iznad tebe :kafa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 nov 2014, 21:31

Sarajlijc@ je napisao/la:Krste je za Zeca Benko.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne znam fakat, mišljenja sam da nam igrači u ofanzivi nisu potrebni.
Malo sam gledao transfermarket i prema onom što tamo stoji pored već gore spomenute dvojice na ljeto ugovor ističe i Puzigaći. Onda, na zimu ističu ugovori Todoroviću i Handžiću. Ovi prvi vjerovatno neće biti produžen za Fareta ne znam.
Ako ćemo se voditi onom našom, da na zimu pravimo ekipu za Evropu, onda je moguće da u svakoj liniji dođe po jedan novi igrač.

Onda ako ćemo ozbiljnije računati na Anđušića i Mihojevića njih već u januaru treba poslati na posudbu, po mogućnosti u nekog premijerligaša. Da steču seniorsko iskustvo.

Imam osjećaj da Ibrak neće na zimovanje :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 nov 2014, 21:35

Zec da je valjao uzeo bi ga Mamic, toliko izvikan igrac a taraba teska.
1946

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 09 nov 2014, 23:25

Jedan od zeljeznicara uskoro na Kosevu :kafa:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 09 nov 2014, 23:42

Ma samo lagano i opusteno :kafa: :clap: :clap: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :tokralju:

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 09 nov 2014, 23:46

lafomamone je napisao/la:Jedan od zeljeznicara uskoro na Kosevu :kafa:
Imas pp :D

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 09 nov 2014, 23:49

popunjavamo klupu :kafa: :urnebes:

Prvo, citam i ne vjerujem oni bi da budu drugi ili treci... nevjerovatno... zamisli koliko moras biti ... ne znam, da kazes da neces titulu...
Kakav je cejf igrati LE umjesto LP?
jEL STVARNO MISLITE da je cilj uprave da budu drugi u ligi i da igralu LE svake godine?
Ibretim se takvom razmisljanju

Dalje, po cemu to nama ne treba u napadu igraca? Jel to se ne smiju dirati trenutni? Izvini jarane ali ako dodje bolji izvbbori se da ostanes u prvih 11 .. i uspjet ces AKO si kvalitetan...
Sve neke "ljubavi" spram igraca... toga u profesionalnom fudbalu nema... Dovedeni su jahovic, krstanovic da budu prvi napadaci rijeke, pa mali kramaric ih popiša obojicu... jbg to je fudbal, tako se to radi ko je dobar dobar je

Ekipa uvijek mora napredovati a igraci moraju ginuti da igraju u prvih 11
Jeste li vidjeli sta se desi kada igraci imau sigurno mjesto u prvih 11 kao kod dzene... sede se velez, obarska i sl. prosipanje bodova... sto sad nema toga? Zato sto prvu tekmu Bandovic odleti na klupu, zato sto bilbija ode na tribine, zato sto krste poce tekmu na klupi... Milos isto... Konkurencija je majka uspjeha.

I na kraju ovo za SH... ne znam, nisam nista cuo o njemu ali taj momak je sa 15 kila viska pišao se po ekipama u PL i sam dobio Bugare.. totalno nespreman i sa losom ekipom iza sebe.. ja sanjam dan kad ce se on vratiti na Kosevo... mudonj.a koji povuce ekipu za sobom, koji zna podgrijati navijace i ekipu... Poslije rata najveci majesto kojeg sam gledao... da je BOg dao da je istina :tokralju: :tokralju: :tokralju:

sDobrinje
Kontakt:

Post Postao/la sDobrinje » 10 nov 2014, 00:59

Nadam se da ce Tomic past na ljekarskom i da nece potpisati za nas

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 10 nov 2014, 06:08

sta je sa benkom

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 nov 2014, 07:07

sDobrinje je napisao/la:Nadam se da ce Tomic past na ljekarskom i da nece potpisati za nas

Jel ovo sa Tomićem neka zajebanicja :?:
Moze i na PP

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 nov 2014, 08:55

http://www.****/sport/nogome ... bundesligu" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 nov 2014, 08:59

amypitar je napisao/la:
sDobrinje je napisao/la:Nadam se da ce Tomic past na ljekarskom i da nece potpisati za nas

Jel ovo sa Tomićem neka zajebanicja :?:
Moze i na PP
Nije zajebancija , tacno prije godinu dana nasi su trebali dovesti Kvesica ,on je pristao i sve dogovorio ali problem su mu nasi u ljekarskim pregledima jer izgleda cesto ce obnavljati povredu svoju (tj evo opet sad ima problema nazalost)
i to ce se vrtiti u krug.

Tomic trazio vise para nasi mu dali izgleda da ce ovaj put preci :thumbdown: :damn:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”