NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Kako bi samo sjelo sad 3. boda iz Banovića. Kad sagledaš situaciju nije nemoguće jer nam nema našeg uvaženog gospodina Fukija Grbeše
Idemo Šinja pripremi ekipu najbolje što možeš i izvedi najbolji sastav pa da se vratimo sa 3. boda i da onda se malo protresemo i u proljetnom dijelu pometemo sve 
Mujkic Jasmin izrazio zelju za povratkom kuci !
I pola Slobode ce doc sad sigurno, a za Mujku ne vjerujem jer se zakacio sa Brkomsejonara je napisao/la:Mujkic Jasmin izrazio zelju za povratkom kuci !
Prema mojim informacijama bice dosta promjena u sastavu na polusezoni. Dosta igraca ce otici iz kluba a bice i dosta dolazaka.... Takode i dolazak novog trenera (prizeljkujem Sadikovica) koji ce to sve posloziti i da napadnemo vrh odma od prvog kola drugog dijela sezone.Sad se nadam prije svega da ce Buducnost biti fer i vratiti nam bodove. 
www.nkbratstvogracanica.com
Jel to znaci Kalesija, mislim da je tu negdje njegova kuca. Ako aludiras na Bratstvomislim da je ovdje "guzicom" zatvorio vrata.On to vrlo dobro znasejonara je napisao/la:Mujkic Jasmin izrazio zelju za povratkom kuci !
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
sejonara je napisao/la:Mujkic Jasmin izrazio zelju za povratkom kuci !
Ja, al nam zato ode najbolji igrac i golman
Ovaj golman ode nedi gore mozda u Njemacku ili tak nes ovaj riki vraca se u Olimpic bice para
Kakvih para sine? Od transfera? Ti si lud.GracanicaAA je napisao/la:sejonara je napisao/la:Mujkic Jasmin izrazio zelju za povratkom kuci !![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj golman ode nedi gore mozda u Njemacku ili tak nes ovaj riki vraca se u Olimpic bice para
Ma pusti misli da je ovo EPL , nema ovde ugovora bolan.... Inace nadam se da nas nece puno igraca napustit... Iako je izvjesno koji igraci odlaze ali eto o tome vise nakon suboteComeOn je napisao/la:Kakvih para sine? Od transfera? Ti si lud.GracanicaAA je napisao/la:sejonara je napisao/la:Mujkic Jasmin izrazio zelju za povratkom kuci !![]()
![]()
![]()
![]()
Moze bit da se fura na lika sa avatara
Alaneeee Alaneeee
Alaneeee Alaneeee
kakva guzica,kakva vrata,hahhaha ako ko ima vrata otvorena to je Mujka. Vidi se da lupate i izmisljate 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pogodio siComeOn je napisao/la:Moze bit da se fura na lika sa avatara![]()
Alaneeee Alaneeee
Je li ovo za vas igra Rijad Pljevljak ili je to neki drugi Pljevljak ? 
Pyro is not a crime !
momak,ne psuje se mati navijacima od kojih jedes hljeb,te se kurcit ko on bi se i tuko konkretno sa Nihom Helom....a tek kako je sa Dasom zasro oko prelaska u Slobodu.....i ako bi koim slucajem doso ponovu u Bratstvo,ako ga Niho ne NOKAUTIRA ja cu budi siguran (obecanje) sad vozdrasejonara je napisao/la:kakva guzica,kakva vrata,hahhaha ako ko ima vrata otvorena to je Mujka. Vidi se da lupate i izmisljate
To je tajTHEC je napisao/la:Je li ovo za vas igra Rijad Pljevljak ili je to neki drugi Pljevljak ?
Ma sjecam ga se iz srednje skole, a i trenirao je u zelji zajedno sa mojim jaranom koji je golman bio pa sam pocesto gledao njihove treninge, ugl znam da je momak strasno talentovan bio i ubijedjen sam bio da ce napraviti solidnu karijeru ali ima tu krivice i u zelji, tih godina je javna tajna bila da moras dobru cifru uplatiti da bi potpisao ugovor sa prvim timom, mislim da iz te generacije juniora niko nije potpisao sa prvim timom, a nije bas da su toliko losi bili i da niko nije znao igrati vec su pare problem bile, a sad kad su kokuzi nesto pricaju o nekakvoj djeci i podmladivanju i kao drugi trebaju da se na njih ugledajucesc4 je napisao/la:To je tajTHEC je napisao/la:Je li ovo za vas igra Rijad Pljevljak ili je to neki drugi Pljevljak ?Sto pitas
Pyro is not a crime !
Šteta ako ode Pljevljak ili neko ko on, Galin treba ići što prije
Sutra će Sarajevo da padne na Lukama kao kruška haha 
Pljevljak i golman Mirza gotovo pa sigurno napuštaju Bratstvo.Mladi Husejnović ode u Austriju gdje je već bio na probi i zadovoljio u Admiri.Poturalić je u subotu nakon izmjene bez pozdrava i kupanja napustio stadion sa stvarimaDiablo55 je napisao/la:Šteta ako ode Pljevljak ili neko ko on, Galin treba ići što prije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.