Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Ja sinoc u kafani kad bend zasvira "Razbolje se sultan Sulejman" 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Pazi... Bas mene briga sta on slusa u autu, kuci ili svlacionici. Ovo je pjesma koju je izabrao da ga predstavlja u javnosti, pred milionima ljudi... I recimo, intervju i pitanje za pjesmu, da objasni ko je to i sta njemu znaci? Nas ponos amerikancima pustio pevaca iz komsilukaCoraco je napisao/la:Naje*a Juka i zbog pjesmeljudima općenito smeta muzička scena Srbije, odmah se smatra da ti pjevači podržavaju srpske zločince (a u kafani vjerovatno slušaju ilahije i bosanski sevdah).
Nešto ne pročitah da je neko kudio Miralema Pjanića zato što sluša Jay-Z, Fat Joe, Ushera .. sve sami amerikanci, a znamo da amerikanci terorišu cijeli svijet![]()
Isto tako smo svi podržali i nasmijali se što Džeko uz Kolarova i Savića sluša balkanske narodnjake, pa im se timske kolege žalile zbog lošeg ukusa muzike![]()
Opustite se ljudi, kako neko napisa Juka je još uvijek dijete, a lansirao se tako brzo među zvijezde.
Ovo za amerikance ne bi komentarisao.... Cuj, teroristi
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ovo kobajagi ozbiljna neka diskusija

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pa i jesu teroristi (ne mislim na narod), gdje god ima nafte, eto Amerikanaca da uspostave demokratijuConsigliere je napisao/la:Ovo za amerikance ne bi komentarisao.... Cuj, teroristi
A ovdje sve elita koja ne izlazi iz sarajevske filharmonije
Pustite lika nek slusa sta hoće
Sent from my krunjač
Sent from my krunjač
Thomas Müller - Fußballgott
- samo_lijevo
- Kontakt:
nije problem muzika,problem je ovaj "umjetnik" Baja.Vidis da je nekim Sipovo u Srbiji.Najmanje je do kvaliteta muzike,sporan je pjevac.Meni nije,ali evo javljaju se zastitnici,oni bi odredjivali sta ce on slusati.don_burza je napisao/la:A ovdje sve elita koja ne izlazi iz sarajevske filharmonije
Sent from my krunjač
Pustite momka neka slusa sta hoce,nije nikog uvrijedio sa odabirom pjesme.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 09 nov 2014, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
A, na kojem je profilu ono objavio što je postavio neki forumaš?

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
S njegovog twitter profila, ako mislis na ono sto sam ja postavio.BaDa12 je napisao/la:A, na kojem je profilu ono objavio što je postavio neki forumaš?
Evo, taman sam vidjela, pa pošla obrisati post.JHam je napisao/la:S njegovog twitter profila, ako mislis na ono sto sam ja postavio.BaDa12 je napisao/la:A, na kojem je profilu ono objavio što je postavio neki forumaš?
Hvala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
[youtube][/youtube]
da je ovo pustiti kad postigne poene
da je ovo pustiti kad postigne poene
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Trebao je traziti onu "Ljuljaj Gara ti ne zali tijela, nek se trese Amerika cijela" 
danas u fitnessu sretoh konakovica (sav u fullu majica i sorc od repke)...umalo ga ne upitah kakva je to svadja na relaciji savez-juka

Trebao si ga pljunut.mercurial je napisao/la:danas u fitnessu sretoh konakovica (sav u fullu majica i sorc od repke)...umalo ga ne upitah kakva je to svadja na relaciji savez-juka![]()
Btw, Baja je najmanje los od svih turbo folk pjevaca. Baja je umjetnik kakvih sve kvazi pjevaca ima danas.
- elninho_resTO
- Kontakt:
A u kojem fitnesu ako se smije znati, ja bih ga stosta pitaomercurial je napisao/la:danas u fitnessu sretoh konakovica (sav u fullu majica i sorc od repke)...umalo ga ne upitah kakva je to svadja na relaciji savez-juka![]()
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Momci, koliko vidim utakmica je u 7 sati, ako se ne varam ovdje bi trebala biti oko 2 sata ako se ne varam. Hoće li biti opet vrijednih momama da postave link?
Portland Trail Blazers -Denver NuggetsRamirez5 je napisao/la:Momci, koliko vidim utakmica je u 7 sati, ako se ne varam ovdje bi trebala biti oko 2 sata ako se ne varam. Hoće li biti opet vrijednih momama da postave link?
10.11.2014 03:00
Linkovi ce biti postavljeni pred pocetak meca
Bassha je napisao/la:Portland Trail Blazers -Denver NuggetsRamirez5 je napisao/la:Momci, koliko vidim utakmica je u 7 sati, ako se ne varam ovdje bi trebala biti oko 2 sata ako se ne varam. Hoće li biti opet vrijednih momama da postave link?
10.11.2014 03:00
Linkovi ce biti postavljeni pred pocetak meca
O.K. Care, živ i zdrav bio.
Oprosti mi patrioto, vjerovatno ne jedeš nit piješ bilo šta što je srpsko, fuj komšiluk.Consigliere je napisao/la:Pazi... Bas mene briga sta on slusa u autu, kuci ili svlacionici. Ovo je pjesma koju je izabrao da ga predstavlja u javnosti, pred milionima ljudi... I recimo, intervju i pitanje za pjesmu, da objasni ko je to i sta njemu znaci? Nas ponos amerikancima pustio pevaca iz komsilukaCoraco je napisao/la:Naje*a Juka i zbog pjesmeljudima općenito smeta muzička scena Srbije, odmah se smatra da ti pjevači podržavaju srpske zločince (a u kafani vjerovatno slušaju ilahije i bosanski sevdah).
Nešto ne pročitah da je neko kudio Miralema Pjanića zato što sluša Jay-Z, Fat Joe, Ushera .. sve sami amerikanci, a znamo da amerikanci terorišu cijeli svijet![]()
Isto tako smo svi podržali i nasmijali se što Džeko uz Kolarova i Savića sluša balkanske narodnjake, pa im se timske kolege žalile zbog lošeg ukusa muzike![]()
Opustite se ljudi, kako neko napisa Juka je još uvijek dijete, a lansirao se tako brzo među zvijezde.![]()
Ovo za amerikance ne bi komentarisao.... Cuj, teroristi
Vidiš kako nas i onaj Adnan Ćatić svaki put osramoti jer mu puštaju Green Day, ne insert nego svaki put do kraja Bleed it out, ne znam kako ga nije sramota, ej bolan on američki rock band pored naših Plavi Orkestar, Pušenje, Indexi, Crvene Jabuke. A kasnije nam se šatro uvlači sa selam alejkum pozdrav Bosno i ljiljanima.
Patrioto moja, pogledaj naziv pesme, možda ti šta bude logičnije.
Cuj Baja,Jusufe,Jusufe 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu