FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

DANTES
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la DANTES » 10 nov 2014, 01:08

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la: @trib daleko bilo... pa i ne može se porediti kad jedino mi igramo sa tim klubovima... vama su tu vhs snimci..
Greska u startu . Mi smo ti koji su igrali fudbal sa ovim timovima tj. takmicili se, igrali, nadigravali, pobedjivali, slavili... Vi ( izuzev utakmice sa Interom ) igrate sa losijim timovima od ovih koje sam ja naveo sem u slucaju kad neki fudbalski velikan zavrsi u Ligi Evrope pa na taj nacin se susretnete. Vi evropskim klubovima sluzite za korekciju gol razlike i za razliku od nas koji smo nesto i napravili u tim evropskim takmicenjima vi nikako da se pomirite sa cinjenicom da ste osrednji klub koji igra uglavnom bez publike ili sa malo publike , legende kluba skoro i da nemate a najveci klupski uspesi su vam Toletove kradje i namestaljke.
u zadnjih 10-ak.godina igrali smo sa portom, sportingom, bajernom, realom, arsenalom, interom, totenhemom, marsejom, itd, itd.... dvd kolekcije kolega...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 nov 2014, 03:10

DANTES je napisao/la: u zadnjih 10-ak.godina igrali smo sa portom, sportingom, bajernom, realom, arsenalom, interom, totenhemom, marsejom, itd, itd.... dvd kolekcije kolega...
A mi sa Milanom, Romom, Bajernom, Glazgov Rendzersom,Bragom, Renom, Laziom...i zamisli @ DANTES i posle svega imamo pozitivan skor u takmicenjima pod okriljem UEFE. Peroporucio bih i ja tebi neki dvd samo ne mogu da se setim nijednog znacajnijeg dogadjaja u vasoj istoriji.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 nov 2014, 13:06

Tribalian je napisao/la:
DANTES je napisao/la: u zadnjih 10-ak.godina igrali smo sa portom, sportingom, bajernom, realom, arsenalom, interom, totenhemom, marsejom, itd, itd.... dvd kolekcije kolega...
A mi sa Milanom, Romom, Bajernom, Glazgov Rendzersom,Bragom, Renom, Laziom...i zamisli @ DANTES i posle svega imamo pozitivan skor u takmicenjima pod okriljem UEFE. Peroporucio bih i ja tebi neki dvd samo ne mogu da se setim nijednog znacajnijeg dogadjaja u vasoj istoriji.
au kolega pa ja rendzerse, bragu i lacio ili anderleht nisam nabrajao, nisu oni nivo kao drugi.
pozitivan skor, eh još koliko će biti? dobro taktika brze eliminacije ili neigranja u evro takmičenjima nije loša u cilju očuvanja skora...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 nov 2014, 13:41

Glupa vam je rasprava, ali eto samo da reagujem na DANTESOVU konstataciju u vezi Lazia!

Taj i tadasnji Lazio sa kojim je Zvezda igrala, bi sada oducio od fudbala i Inter i Totenhem recimo sa kojima ste vi skoro igrali!!!

Igrali su (u pravom smislu rijeci) i jedni i drugi u proteklih 10-ak god sa velikim i jakim timovima, ali ovo sto sada rade (s malo vecim uspjehom Partizan) nije vrijedno bilo kakve rasprave i prepucavanja... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 nov 2014, 15:24

marconato je napisao/la:Glupa vam je rasprava, ali eto samo da reagujem na DANTESOVU konstataciju u vezi Lazia!

Taj i tadasnji Lazio sa kojim je Zvezda igrala, bi sada oducio od fudbala i Inter i Totenhem recimo sa kojima ste vi skoro igrali!!!

Igrali su (u pravom smislu rijeci) i jedni i drugi u proteklih 10-ak god sa velikim i jakim timovima, ali ovo sto sada rade (s malo vecim uspjehom Partizan) nije vrijedno bilo kakve rasprave i prepucavanja... ;)
mi smo sa laciom igrali 3 puta i samo jednom smo izgubili... o da igrali smo sa najjačim laciom u istoriji kluba...
ali ovo nije ozbiljno, već čisto zezanje kolega... kad bismo krenuli ozbiljno, plakali bi oba nakon 10 minuta... eto gdje smo mi trenutno u svijetu fudbala
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 nov 2014, 17:24

DANTES je napisao/la: kad bismo krenuli ozbiljno, plakali bi oba nakon 10 minuta... eto gdje smo mi trenutno u svijetu fudbala
Tako nekako. :mrgreen: @ Marconato ukljuci se nekad u ovakve raspravke, bar da raspravljamo o nekadasnjim uspesima kad nam je vec mucno o sadasnjim neuspesima.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 nov 2014, 18:06

Pa eto, rekao sam, vise se plasimo sada Rena i Bordoa, nego tada Liverkuzena, PSV-a, Milana (redom polufinalisti i osvajaci LŠ u to vrijeme)...

Nekako bas nemamo "srece"! Taman kad je Platini uveo ovo pravilo oko povoljnijeg ulaska u LŠ, nas klupski fudbal nikad gori!

Uzecu za primjer recimo sezonu 2003-2004. Tadasnji Partizan sa Mateusom, Westom, Ilićem...ucesnik LŠ i ravnopravan takmac sa Realovim galaktikosima, Portom, Marsejom...i Zvezda sa Muslinom, Vidićem, Mladenovićem, Žigićem...koja samo 4-5 dana nakon meca Real-Partizan (1-0 iz ofsajda Raula), na Marakani pregazi isti taj Partizan 3-0... bi sadasnje timove Zvezde i Partizana bukvalno urinisali!

Na ekipe poput gore pomenutih francuza, Ludogoreca, Černomoreca, Thuna...bi se trljale ruke i vec unaprijed slavio ubjedljiv prolaz u LŠ ili LE, a ova grupa Partizana bi bila bas po mjeri za jedno od prva 2 mjesta i prezimljavanje u Evropi... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 nov 2014, 21:16

@marconato :thumbup:

Da je Zvezda slušala Robija, sada bi imala strelca trenutno boljeg od Ronalda!

Mladi hrvatski napadač u nedelju je postigao neverovatnih pet pogodaka u pobedi svog tima nad Lokomotivom i stigao do brojke od 21 gola, što je tri više od Kristijana Ronalda, koji je postigao 18 u svim takmičenjima.

Kramarić je na dobrom putu da obori rekord Eduarda da Silve koji je u jednoj sezoni u Dinamu iz Zagreba postigao 34 pogotka, ali je pitanje da li će uopšte Rijeka uspeti da ga zadrži do leta.

Kramarić je rođen 1991. godine, prošao je celokupnu omladinsku školu Dinama, ali nije uspeo da dobije šansu u prvom timu pa je od prošle godine član Rijeke.

Njegova statistika u dosadašnjoj karijeri je neverovatna – na 172 zvanične utakmice, postigao je čak 98 golova.

Nije ni čudo što je nekadašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki tražio od tadašnje uprave na čelu sa Vladanom Lukićem da dovedu čudesnog vunderkida, ali na žalost crveno-belih, do transfera nikada nije došlo.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 11 nov 2014, 20:17

Imate intervju sa Terzicem na Mocartu. Iz nekog razloga ga ne mogu postaviti.

Ne volim ove mafijase, ali moram reci da se slazem sa Terzicem. **** titulu ako cemo se mi zbog nje zaduziti jos 10 miliona. Bez obzira sto su nam rezultati, a i u zadnje vrijeme i igra, nikakvi.. Izuzetno mi je drago sto Rajkovic, Lazic, Ristic i Jovic redovno dobijaju minutazu, sto su nam na kaljenju Karaklajic, Jokic, Ahcin, Marinkovic i najperspektivniji medju njima, Marko Grujic.

U subotu se igra prijateljska sa Udinezeom na Marakani. Cijene karata su 200,300 i 400 dinara a sav prihod od utakmice ide Zvezdi. Prica se da ce Deki Stankovic opet zaigrati u Zvezdinom dresu i tako se oprostiti od fudbala, tacnije uloge fudbalera, buduci da je usao u trenerske vode.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 nov 2014, 22:40

Terzić je obični prodavač magle kao i svi prije njega. Jedno priča a radi suprotno, ili ne radi ništa. Eto on bi najradije da igraju Rajković, Ristić, Grujić, Jovanović... ali to znači da ćemo izgubiti titulu, valjda zato što je poznato da titulu donose Gavrići, Rakići i Planići. Nema veze što su nam Rajković i Ristić među najboljim igračima u timu a Grujić i Jovanović su odigrali bez greške sve što su odigrali, mi ćemo sa njima biti četvrti jer u Partizanu, Voši i Čukaričkom igraju sve prekaljeni donosioci titula. Dajem glavu ako već sada nije dogovorena prodaja pola ovih klinaca, za neku siću naravno, od koje će Zvezda dobiti samo dio.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 nov 2014, 22:44

braoolyo je napisao/la:Terzić je obični prodavač magle kao i svi prije njega. Jedno priča a radi suprotno, ili ne radi ništa. Eto on bi najradije da igraju Rajković, Ristić, Grujić, Jovanović... ali to znači da ćemo izgubiti titulu, valjda zato što je poznato da titulu donose Gavrići, Rakići i Planići. Nema veze što su nam Rajković i Ristić među najboljim igračima u timu a Grujić i Jovanović su odigrali bez greške sve što su odigrali, mi ćemo sa njima biti četvrti jer u Partizanu, Voši i Čukaričkom igraju sve prekaljeni donosioci titula. Dajem glavu ako već sada nije dogovorena prodaja pola ovih klinaca, za neku siću naravno, od koje će Zvezda dobiti samo dio.
to ti je kratki tečaj kod Đure...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 nov 2014, 22:49

Pa poznato je da su Đura i Terza zajednickim snagama prodali Mitrovića i to sve ortacki proslavili na nekoj vikendici... :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 nov 2014, 22:55

marconato je napisao/la:Pa poznato je da su Đura i Terza zajednickim snagama prodali Mitrovića i to sve ortacki proslavili na nekoj vikendici... :kafa:
pa i frizura im je slična
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 nov 2014, 22:55

slika

Sutra , 17 casova !

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2014, 21:51

Dobismo Udinese 1-0. Jos jednom se ispostavilo da MORAJU igrati nasi klinci, nikakvi polovnjaci koje gledamo iz kola u kolo...

Sjajan oprostaj grande Dekija! :tokralju:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 nov 2014, 02:40

marconato je napisao/la:Dobismo Udinese 1-0. Jos jednom se ispostavilo da MORAJU igrati nasi klinci, nikakvi polovnjaci koje gledamo iz kola u kolo...

Sjajan oprostaj grande Dekija! :tokralju:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
dejan je bio dobar fudbaler, ali je dobar i čovjek prije svega...

no ovo za klince, da li ti stvarno uzimaš za ozbiljno revijalnu utakmicu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 nov 2014, 11:42

Ne kazem samo zbog ove utakmice, nego uopsteno! Lazić, Jovanović, Grujić, Ristić, Jović...moraju (manje-vise) da igraju bez obzira na sve!

Sta imamo od Rakića, Bosančića, Kataia, Gavrića...kad su obicni polovnjaci i Zvezda u perspektivi nema nista od njih!

Ova sezona mora da se zrtvuje zarad stasavanja pojedinaca, to je barem moje misljenje!
Da su tu Milijas, Mrdja...druga bi se prica pricala, ali da Jović sjedi Rakiću na klupi :nene:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 nov 2014, 14:40

DANTES je napisao/la:dejan je bio dobar fudbaler, ali je dobar i čovjek prije svega...

no ovo za klince, da li ti stvarno uzimaš za ozbiljno revijalnu utakmicu?
Fudbal ispred zgrade bi bio dovoljan da se vidi da Despotović, Gavrić, Planić... ne znaju a Jovanović, Grujić, Ristić... znaju. Al' procenat je procenat.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 16 nov 2014, 15:39

Grujic je trenutno sigurno najbolji mladi igrac u Zvezdi, uz Rajkovica.. Bas je steta sto je on na pozajmici, a na njegovom mjestu igra Kovacevic koji je prototip igraca u beton ligi (moze trcati koliko hoce, duga lopta mu je misaona imenica, fudbalski IQ na nivou ribe), samo malo bolji.

Od Jovanovica ja jos nista nisam vidio, jer nisam ni imao prilike. Protiv Spartaka i Udinezea mi se nesto nije istakao, ali necu da mu sudim. Planic koji igra na njegovoj poziciji je od dolaska u Zvezdu los, mada se ja i dalje nadam da moze biti nesto od njega, jer sam ga gledao nekoliko puta prije Zvezde i bio je bas dobar.

Nikada ne trebamo pljuvati klince na osnovu prvih utisaka. Pa Lazic je prosle sezone bio najgori igrac u odbrani, a ove sezone mogu slobodno reci da je najkonstantniji. Naravno, Pavicevic je bolji od njega ali ove godine igra toplo-hladno, dok je Lazic konstantno dobar. Ja sam vjerovao u njega, ali nisam ocekivao da nakon pola godine u Subotici se vrati bas ovakav.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 nov 2014, 16:49

:mrgreen:

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.