Citaj makar na slogove, ako ne znas tecno i s razumijevanjem..ado19211 je napisao/la:hahahahahha, lafmoman i benko dva najjaca lika na ovoj temi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Citaj makar na slogove, ako ne znas tecno i s razumijevanjem..ado19211 je napisao/la:hahahahahha, lafmoman i benko dva najjaca lika na ovoj temi.
naravno da mu dize cijenu to sto je reprezentativac, bez obzira sto je na klupi, tako je to svugdje i sta je milion i po KM, to je neka minimalna cijena na koju Sarajevo treba pristatigodrina je napisao/la:cimirot je odlican igrac to bez sumnje,ali cuj dize mu cijenu to sto je pozvan za reprezentaciju a nije nijednom ni na zaigravanje izaso
daj ba odvadite malo,vi tacno nekad znate nevjerovatne gluposti valjat,licno mislim da je nemoguce uzet za njega milion i po,bi bilo dobro i veliki podstrek za sve ostale igrace ali cisto sumnjam u to
2 obicna dijeta od 11 godina.ado19211 je napisao/la:hahahahahha, lafmoman i benko dva najjaca lika na ovoj temi.
oprosti čikoterabajt je napisao/la:2 obicna dijeta od 11 godina.ado19211 je napisao/la:hahahahahha, lafmoman i benko dva najjaca lika na ovoj temi.
Nisu to njegove zelje,nego koliko sam mogao procitati jednog clana ovog foruma a vaseg navijaca.On je prvi objavio taj info.Medjutim od toga nem nista bez veze naglabate.Sbb Kbb...amypitar je napisao/la:Daj ljudi popustite Tomića više.![]()
Jest da covjek ima zelju da razguli od anamo onih.Jest da bi imao zelju da promjeni boju dresa,ali od njegovog dolaska ljudi nema nista.To samo samo njegove zelja,i ništa više.
U glavnom bice transfera na Kosevu.Kako odlazaka,isto tako bice i dolazaka.Ima ce Ibrakovic ove zime puno ruke posla.Sigurno je da ce na ovoj temi biti živo pravo, sve do pocetka prvenstva.
O kakvoj dijeti pricamo ?! Jel neka dobra za skidanje kilaterabajt je napisao/la:2 obicna dijeta od 11 godina.ado19211 je napisao/la:hahahahahha, lafmoman i benko dva najjaca lika na ovoj temi.
1:2terabajt je napisao/la:Nisi skontao dok ti nije rekao, vjerovatno nisi dosao do te lekcije u skoli.
Benko je napisao/la:1:2terabajt je napisao/la:Nisi skontao dok ti nije rekao, vjerovatno nisi dosao do te lekcije u skoli.
ne znam da li si ironican ili ne, kao sto kolega iznad kaze, niti mi placamo te igrace ( forumasi ), niti njima kasne primanja iz kluba... ako je moguce imati u svakoj liniji po 3 igraca tipa Benke ili Zeca sad bih ih ja potpis'o...lafomamone je napisao/la:Ko kaze da je los Zec, fazon je sto ti nije potreban tj. presheravanje cisto![]()
Zec-Benko-Krste, realno sta ce ti sva trojica
Trenutno korisnika/ca: Sarun, Tatamata1946, teamnorth1989, Venom i 52 gosta.