ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sjetio se i @Virtu4lni da nešto napiše.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
[youtube][/youtube]
Britney Spears u ulozi Andyjeve djevojke Kim Sears
Britney Spears u ulozi Andyjeve djevojke Kim Sears
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
priznaj ovo si mu ti napisaoformance je napisao/la:Sjetio se i @Virtu4lni da nešto napiše.![]()
ili edin(pozdrav za edina, vrijednog radnika i studenta)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kako ga Andy prepade na trećoj brejk lopti, kao Bata Živojinović nijemce u šumi. Dupla od straha.
EDIT: Idi bolan čuvaj ovce po škotskim livadama, ostavi više taj reket.
EDIT: Idi bolan čuvaj ovce po škotskim livadama, ostavi više taj reket.
Što si dolazio ako ti se ne igra, ovakav Nishikori te pomete...
Kakav volej Dodiga 
ološ jedan, opet me roknu na kladioniciVirtu4l je napisao/la:Što si dolazio ako ti se ne igra, ovakav Nishikori te pomete...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma žalosno, pobijedi ga japanac bez servisa, k'o na treningu.DANTES je napisao/la:ološ jedan, opet me roknu na kladioniciVirtu4l je napisao/la:Što si dolazio ako ti se ne igra, ovakav Nishikori te pomete...
@Dantes
Ma imamo ti ja i @Virtu4l reciprocitet, ja njemu analize, on meni đevojke.
Gledao sam samo prvi set i to ne čitav. Loš meč i ne tako dobra Keiova igra. Možda se kasnije popravio, ali dotad je prilično griješio, pogotovo u nekim laganim situacijama kada treba poen dovršiti laganim volejom ili smashom.
Ipak, osjeti se ta razlika sa osnovne linije. Kei se gotovo podjednako dobro i napada i brani. Na stranu oscilacije kojih mora biti. Dok Andyev ofanzivni segment zaostaje za onim defanzivnim.
Nažalost, on ne posjeduje ofanzivni instikt koji bi mu donio mnogo više uspjeha u karijeri. Kada je primoran da napada, previše griješi. Mislim da je to i Lendl uvidio, pa je digao ruke. Mentalne bagove je teže riješiti od fizičkih ili tehničkih. A Andy je sam po sebi oduvijek važio za hajvana. Nek se okrene Warcraftu, u tome je garantovano dobar. Sutra me zanima Wawrinka. Frajer je još na Wimbledonu jasno rekao da mu je Davis cup glavni cilj ove sezone. U prvom dijelu je dokazao ono što je trebao. Osvojio je GS mlatnuvši Đodala, a u MC-u je i Federera natamburao. Prije toga je ubio boga u Ferreru, a potom je i odigrao najbolji Wimbledon u karijeri.
Mislim, štaviše, siguran sam da je WTF turnir na kojem će tražiti što bolji rezultat. Potrebni su mu jaki mečevi da uđe u ritam, budući da se finale DC-a bliži, a lično mislim da je večinu prethodnih turnira tankovao spremajući se za one najbitnije. Očekujem sutra pobjedu nad Berdychom. Generalno, očekujem prolazak u polufinale od njega ovdje.
Marin i Novak ? To gotovo sigurno ide u 3 seta. Marin je fakat bio dobar u Moskvi, osjeti se taj napredak u igri, u mentalnom dijelu pogotovo. Jedino servis zna oscilirati, od vanserijskog do ispodprosječnog. Protiv Novaka će mu trebati i servis i igra nalik onoj sa USO-a. Ali Novak mu ne odgovara, zna kako da ga šeta, koristi sve dimenzije terena, ima dubinu, dobar ritern, servis izuzetno težak za čitanje. Biće zanimljivo, barem bi trebalo biti. Marin mora uči opušten u meč, a to će biti jako teško, budući da igra protiv igrača kome je redovna mušterija (0-10 u međusobnim), te da mu je ovo prvi put da igra na Masters kupu.
Ma imamo ti ja i @Virtu4l reciprocitet, ja njemu analize, on meni đevojke.
Gledao sam samo prvi set i to ne čitav. Loš meč i ne tako dobra Keiova igra. Možda se kasnije popravio, ali dotad je prilično griješio, pogotovo u nekim laganim situacijama kada treba poen dovršiti laganim volejom ili smashom.
Ipak, osjeti se ta razlika sa osnovne linije. Kei se gotovo podjednako dobro i napada i brani. Na stranu oscilacije kojih mora biti. Dok Andyev ofanzivni segment zaostaje za onim defanzivnim.
Nažalost, on ne posjeduje ofanzivni instikt koji bi mu donio mnogo više uspjeha u karijeri. Kada je primoran da napada, previše griješi. Mislim da je to i Lendl uvidio, pa je digao ruke. Mentalne bagove je teže riješiti od fizičkih ili tehničkih. A Andy je sam po sebi oduvijek važio za hajvana. Nek se okrene Warcraftu, u tome je garantovano dobar. Sutra me zanima Wawrinka. Frajer je još na Wimbledonu jasno rekao da mu je Davis cup glavni cilj ove sezone. U prvom dijelu je dokazao ono što je trebao. Osvojio je GS mlatnuvši Đodala, a u MC-u je i Federera natamburao. Prije toga je ubio boga u Ferreru, a potom je i odigrao najbolji Wimbledon u karijeri.
Mislim, štaviše, siguran sam da je WTF turnir na kojem će tražiti što bolji rezultat. Potrebni su mu jaki mečevi da uđe u ritam, budući da se finale DC-a bliži, a lično mislim da je večinu prethodnih turnira tankovao spremajući se za one najbitnije. Očekujem sutra pobjedu nad Berdychom. Generalno, očekujem prolazak u polufinale od njega ovdje.
Marin i Novak ? To gotovo sigurno ide u 3 seta. Marin je fakat bio dobar u Moskvi, osjeti se taj napredak u igri, u mentalnom dijelu pogotovo. Jedino servis zna oscilirati, od vanserijskog do ispodprosječnog. Protiv Novaka će mu trebati i servis i igra nalik onoj sa USO-a. Ali Novak mu ne odgovara, zna kako da ga šeta, koristi sve dimenzije terena, ima dubinu, dobar ritern, servis izuzetno težak za čitanje. Biće zanimljivo, barem bi trebalo biti. Marin mora uči opušten u meč, a to će biti jako teško, budući da igra protiv igrača kome je redovna mušterija (0-10 u međusobnim), te da mu je ovo prvi put da igra na Masters kupu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Laganini prvi set..
- BeyKopites
- Kontakt:
6-1 , 7-6 (7-0)
GOAT rutinski
GOAT rutinski
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Drugi set teze, ali odlicno otvaranje toura.
- BeyKopites
- Kontakt:
Stan demolira Berdycha 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
@virt,pozdrav brate i ništa se ne sikiraj,tebra ovo uzima po treći put za redom 
Pa gdje si ti majku mu, nema te godinama, a ja u međuvremenu počeo navijati za Novaka 
Pozdrav pasha nasDANTES je napisao/la:priznaj ovo si mu ti napisaoformance je napisao/la:Sjetio se i @Virtu4lni da nešto napiše.![]()
ili edin(pozdrav za edina, vrijednog radnika i studenta)
Sta nam je ovo Nole ostario prije Fedexa
ooooooooooooo sultan, svi smo se skupili, merhabappppp je napisao/la:@virt,pozdrav brate i ništa se ne sikiraj,tebra ovo uzima po treći put za redom
Uzima Fele sa svim pobjedama, Nole ispada sa 2:1 omjerom i tata prvi opet
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nadao sam se da ga Marin moze uzet pa pomoc Federeru, al nema nista od ovog kloca.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Djokovic ekspresno pomeo tzv. one-hit wondera i tako ga prizemljio nakon US Opena...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma nole u ovoj grupi uzima ove pokusaje od vrhunskih igrača laganica u 2 seta, sa po 2-3 gema izgubljena po setu, onda u polufinalu Japanca takodje u 2, i onda Feđu u 3 vjerujem, mada mi je Feđa draži od Noleta, al sa ovakvom igrom Nole trenutno u tenisu nema konkurenciju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.