bilo bi mi žao kad bi otišao, navikao sam na Džo Isusa otkad gledam Netse, a to je otkad je Tele stigaoVanBasten je napisao/la:Joe nije sretan... mogo bi trade past
inače kako insomnia, ne viđam te nešto na pdf-u repke
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
bilo bi mi žao kad bi otišao, navikao sam na Džo Isusa otkad gledam Netse, a to je otkad je Tele stigaoVanBasten je napisao/la:Joe nije sretan... mogo bi trade past
Chinaglia je napisao/la:bilo bi mi žao kad bi otišao, navikao sam na Džo Isusa otkad gledam Netse, a to je otkad je Tele stigaoVanBasten je napisao/la:Joe nije sretan... mogo bi trade past
inače kako insomnia, ne viđam te nešto na pdf-u repke
Slažem se. Prava uživancija je pratiti utakmicu uz njegov komentar.filip13 je napisao/la:srđan radojević,odličan komentator na sportklubu,skoro dobar ko edin avdić
njemu sljedece godine istice ugovorbhfanatic14 je napisao/la:Mirza solidan zasadOvo bi mogla bit njegova sezona,ako bude sve islo po planu,malo mi smetaju minute jer realno treba vise da ih ima... KG vise nije onaj stari,jbg idu godine i mislim da je Mirza zasluzio da igra u startnoj petorki a da KG ulazi pomalo i pomaze Netsima sa njegovim iskustvom.. Al u Nba vrijede neka druga pravila nazalost
.. Mozda na ljeto onda neki trade da trazi jer sam siguran da ce imat dosta ponuda a u drugim ekipama bi bio sigurno vise cijenjen
!
ugovor mu istice nakon ove sezone. prodjose tri godine dok si reko Keks..nerminh74 je napisao/la:njemu sljedece godine istice ugovorbhfanatic14 je napisao/la:Mirza solidan zasadOvo bi mogla bit njegova sezona,ako bude sve islo po planu,malo mi smetaju minute jer realno treba vise da ih ima... KG vise nije onaj stari,jbg idu godine i mislim da je Mirza zasluzio da igra u startnoj petorki a da KG ulazi pomalo i pomaze Netsima sa njegovim iskustvom.. Al u Nba vrijede neka druga pravila nazalost
.. Mozda na ljeto onda neki trade da trazi jer sam siguran da ce imat dosta ponuda a u drugim ekipama bi bio sigurno vise cijenjen
!
Pardon ,do mene jenerminh74 je napisao/la:njemu sljedece godine istice ugovorbhfanatic14 je napisao/la:Mirza solidan zasadOvo bi mogla bit njegova sezona,ako bude sve islo po planu,malo mi smetaju minute jer realno treba vise da ih ima... KG vise nije onaj stari,jbg idu godine i mislim da je Mirza zasluzio da igra u startnoj petorki a da KG ulazi pomalo i pomaze Netsima sa njegovim iskustvom.. Al u Nba vrijede neka druga pravila nazalost
!
Pa sad ima 13 ppg dakle 2 poena manje od onog sto ti ocekujes ? Nurkic pokazao vise ? Bogdanovic za konkurenciju ima AA i raspalog AK 47 koji vise i ne igra. MIrza kad je dosao imao je Humpa , Blatchea , evansa , Brooka , AK 47 kasnije pirsa, garneta sem blatchea svi su idalje igraci koji redovno igraju 20 + min u svojim klubovima da ne pricam o pirsu... Nemoj bit smijesan molim te , imao je jednu tanku tekmu to jest ovu zadnju ovo ostalo igra dobro. Sem toga mirza je igrac koji ce sigurno igrati dobro i poslije 30 te jer se minimalno oslanja na svoje atletske predispozicije igra vjestinom , ja sam zadovoljan samo nisam zadovoljan time sto se gura garnet tolko ispred njega koji je realno samo blijeda sjena garneta iz zadnje godine u bostonu a kamoli garneta iz primea.hz1987 je napisao/la:pocinje me malo ljutiti.
haj prva sezona - prvi macici se u vodu bacaju (minutaza na kapaljku)
druga sezona - vec na nesto lici, al daleko od toga da dobija bitnije role
treca sezona - napredak u minutazi i prosjek poena, al daleko od onog sto se od njega ocekuje
bogdanovic dodje prvu sezonu odmah po 20-30min igra na mnogo zescoj konkurenciji i utrpa nakon 5 kola i 20pts
jbg mirza...imas sta pokazati, cekamo trecu sezonu da eksplodiras, a blizis se 30-tim...kad ces?
ja ocekujem ove sezone 15-18pts u prosjeku i 25-30min na terenu!
pokazi vise to!
nurkic i bogdanovic su vise pokazali u prvih 5 tekmi jbg ti!
hz1987 je napisao/la:pocinje me malo ljutiti.
haj prva sezona - prvi macici se u vodu bacaju (minutaza na kapaljku)
druga sezona - vec na nesto lici, al daleko od toga da dobija bitnije role
treca sezona - napredak u minutazi i prosjek poena, al daleko od onog sto se od njega ocekuje
bogdanovic dodje prvu sezonu odmah po 20-30min igra na mnogo zescoj konkurenciji i utrpa nakon 5 kola i 20pts
jbg mirza...imas sta pokazati, cekamo trecu sezonu da eksplodiras, a blizis se 30-tim...kad ces?
ja ocekujem ove sezone 15-18pts u prosjeku i 25-30min na terenu!
pokazi vise to!
nurkic i bogdanovic su vise pokazali u prvih 5 tekmi jbg ti!