Zašto? Zato jer je otkačio Zukanovića?lisander je napisao/la:Ako Telešnjak ostane za selektora za godinu će nam biti ekipa slična ovoj, u napadu sa Bilbijom i na golu sa Dujkovićem
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je bogdo samo Zulanovića, otkačio je brat bratu 5 hajmo reći vrlo dobrih igrača, igrača koji su na svojim pozicijama bolji od večine igrača postojećeg kadra.Virtu4l je napisao/la:Zašto? Zato jer je otkačio Zukanovića?lisander je napisao/la:Ako Telešnjak ostane za selektora za godinu će nam biti ekipa slična ovoj, u napadu sa Bilbijom i na golu sa Dujkovićem
polako će ga odj.ebavat svi normalni igrači, počevši od Lulića do golmana, i da Sušić je veči kreten od Spahića što ne umanjuje kretenluk ovog drugog.
Ništa dok ne budeš konkretan. Samo je Zukanović zvanično otkačen.
Upoređuješ sa ovom ekipom, u kojoj je Slišković svojom greškom ostao bez Salihamidžića, Barbareza, Topića, Rahimića, Muslimovića... pa sad zamisli kako bi izgledala da nisu igrali Mačkići, Trivunovići, Šilići...
Samo mjesec dana ranije je izvao ovaj sastav,

Sad pokušaj uklopiti Salihamidžića (Berberović) i Rahimića (Bartolović/Hrgović) u ovaj tim. Dakle, jedan od najboljih koji je ikada igrao...
Upoređuješ sa ovom ekipom, u kojoj je Slišković svojom greškom ostao bez Salihamidžića, Barbareza, Topića, Rahimića, Muslimovića... pa sad zamisli kako bi izgledala da nisu igrali Mačkići, Trivunovići, Šilići...
Samo mjesec dana ranije je izvao ovaj sastav,

Sad pokušaj uklopiti Salihamidžića (Berberović) i Rahimića (Bartolović/Hrgović) u ovaj tim. Dakle, jedan od najboljih koji je ikada igrao...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Napokon jedan komentar bez mržnje ove ili one strane.
(Samo ne podržavam upotrebu riječi glupson i spominjanje tuđih očeva.)
(Samo ne podržavam upotrebu riječi glupson i spominjanje tuđih očeva.)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Bravo momcinoMisir je napisao/la:Nije bas najbolje tako dokazivati po principu; moj je veci zato sto je kod nekog mali. Mnogi se ne sjecaju Sliskovica i njegovih bisera, mnogi su to zaboravili, a neki namjerno zaboravljaju. Safet nije ni priblizno los koliko smo mi postali losi i kolko previse ocekujemo nakon jednih pregazenih kvalifikacija bez vecih problema. To opet ne opravdava Papeta i njegove poteze, ali ne opravdava ni ove glupsone koji od jucer prate fudbal i nazivaju ga telcem po uzore na svoje oceve. E sad, Pape treba da ide jer nam treba promjena/svjeza krv, i ne zaboraviti nicije zasluge.

Srneca leđa, teletina, Germanija, Tinki Svinjki, Anel kurvin mali.....Kako bi ja banove dijelio za takve izjave to je sou. Safet Susic tema je odavno otisla u neku stvar

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Virtu4l opet bunca. Pljus pljus.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Emiru je najbolje da ne dodje na ovu tekmu protiv Izreala 

Emir Spahic 

Evo vam šanse, i Asmir je upitan za meč, nema Vedada, Seja, sad il' nikad 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DragonGirl
- Kontakt:
@Misir
Tačno. Činjenica jeste da je Pape napravio mnogo grešaka do sada, koje su nas koštale ili mogle koštati, i dalje to čini, i također smatram da je itekako vrijeme za promjenu, međutim svaka kritika koja se njemu uputi trebala bi biti isključivo potkrijepljena argumentima, a ne uvredama, psovkama, davanjem ovog ili onog imena, jer to neće poslužiti tome da on bolje radi svoj posao, niti se time išta može dokazati, osim samom sebi prilijepiti etiketu nekulturnog forumaša. Nezadovoljstvo se itekako može iskazati argumentovanom kritikom i tada to barem niko neće moći pobiti, ako ništa drugo, za razliku od ružnog rječnika koji samo daje materijala za dodatne provokacije. Upravo zbog tih drugih, oni i ovi prvi se ovdje veoma često svrstavaju u tu neku istu kategoriju, što nije istina.
Tačno. Činjenica jeste da je Pape napravio mnogo grešaka do sada, koje su nas koštale ili mogle koštati, i dalje to čini, i također smatram da je itekako vrijeme za promjenu, međutim svaka kritika koja se njemu uputi trebala bi biti isključivo potkrijepljena argumentima, a ne uvredama, psovkama, davanjem ovog ili onog imena, jer to neće poslužiti tome da on bolje radi svoj posao, niti se time išta može dokazati, osim samom sebi prilijepiti etiketu nekulturnog forumaša. Nezadovoljstvo se itekako može iskazati argumentovanom kritikom i tada to barem niko neće moći pobiti, ako ništa drugo, za razliku od ružnog rječnika koji samo daje materijala za dodatne provokacije. Upravo zbog tih drugih, oni i ovi prvi se ovdje veoma često svrstavaju u tu neku istu kategoriju, što nije istina.
- Principatus
- Kontakt:
Ispusti rijec "tema" i u pravu si.normalaba je napisao/la: Bravo momcino![]()
Srneca leđa, teletina, Germanija, Tinki Svinjki, Anel kurvin mali.....Kako bi ja banove dijelio za takve izjave to je sou. Safet Susic tema je odavno otisla u neku stvar

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Emire ne dolazi na okupljanje , opet ce se sve svalit na tebe.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma i on je vala a i mi sa njim hahaPrincipatus je napisao/la:Ispusti rijec "tema" i u pravu si.normalaba je napisao/la: Bravo momcino![]()

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
-
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Emire ne dolazi na okupljanje , opet ce se sve svalit na tebe.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Naravno da ga nezahvalni navijaci ne zasluzuju, a o moronskom selektoru da ne govorim. Ali bez njega mi nemamo sanse za bilo sta. Vrati se Emire i spasi nas! 

Uvijek me kod zaljubljenika Spahića fascinirala ta rečenica dao je previše za ovu zemlju. Jednom prilikom sam Googlao i ukucavao Emir Spahić odbranio Goražde, Sarajevo, Krajinu od agresora, ali mi izbaci da traženi pojmovi nemaju rezultata, pokušavao sam i druge pojmove što se vežu za "dao za ovu zemlju", ali nikako da se poklope rezultati i Spahić.bhfanatic14 je napisao/la:previse je dao za ovu zemlju

Nemoj samo isticati ono padanje na sedždu i ljubljenje trave to gledamo svakog vikenda širom Evrope.

Hvala unaprijed

-
- Kontakt:
Previse dao za ovu zemlju u smislu da sebe nije stedio na FUDBALSKIM terenima sirom svijeta,da prolije znoj i krv za ovu Reprezentaciju. Znaci ovo se odnosi sve na FUDBAL,igro je za ovu repku srcem i nije se stedio za ovu zemlju,u cilju da ova zemlja ode na neko veliko prvenstvo,sto mu je i uspjelo. Dakle pricamo o Fudbalu a ne o kojekakvim ratovima,agresorima...Iskljucivo sam tu da diskutujemo o Fudbalu,SportuJanez je napisao/la:Uvijek me kod zaljubljenika Spahića fascinirala ta rečenica dao je previše za ovu zemlju. Jednom prilikom sam Googlao i ukucavao Emir Spahić odbranio Goražde, Sarajevo, Krajinu od agresora, ali mi izbaci da traženi pojmovi nemaju rezultata, pokušavao sam i druge pojmove što se vežu za "dao za ovu zemlju", ali nikako da se poklope rezultati i Spahić.bhfanatic14 je napisao/la:previse je dao za ovu zemljuPa eto tebe prvog molim da mi objasniš šta je to dao za Bosnu i Hercegovinu?
Nemoj samo isticati ono padanje na sedždu i ljubljenje trave to gledamo svakog vikenda širom Evrope.![]()
Hvala unaprijed

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Tako je sine Slovenacki, Emir je sa 12 godina trebao biti general Armije BiH, posto nije, ne vrijedi nista.Janez je napisao/la:Uvijek me kod zaljubljenika Spahića fascinirala ta rečenica dao je previše za ovu zemlju. Jednom prilikom sam Googlao i ukucavao Emir Spahić odbranio Goražde, Sarajevo, Krajinu od agresora, ali mi izbaci da traženi pojmovi nemaju rezultata, pokušavao sam i druge pojmove što se vežu za "dao za ovu zemlju", ali nikako da se poklope rezultati i Spahić.bhfanatic14 je napisao/la:previse je dao za ovu zemljuPa eto tebe prvog molim da mi objasniš šta je to dao za Bosnu i Hercegovinu?
Nemoj samo isticati ono padanje na sedždu i ljubljenje trave to gledamo svakog vikenda širom Evrope.![]()
Hvala unaprijed

Ne želim pričati o ratu, ali za mene je asocijacija dao je previše za ovu državu odnosi da je odbranio državu, da je izlobirao milijarde km ulaganja, da je ambasador UNICEF-a, izlobirao kod Obame i šta sve. Krv i znoj u dresu reprezentacije su davali i drugi prije Spahića isto ko i on možda i više od njega pa nisu tako hvaljeni, ako ćemo gledati to jedan Sergej je dvije klase iznad njega po pitanju patriotizma ( scena iz Beograda). Ja ne znam po čemu je Spahić dao više za odlazak na SP od Džeke, Begovića, Pjanića, možda je samo duže u repki pa je imao više kvalifikacija i šansi da ode,a nije gdje je i njegova krivica tipa penal protiv Francuske. Ali dobro dao je najviše za državu jer je trčao i oznojio se hvala @bhfanatic14 što si mi objasnio.
@Cartman
Jednom prilikom sam ti davno napisao da nisam Slovenac, nego Bosanac i Hercegovac, samo nisam imao ideju za nick pa sam stavio Janez simpatičan mi naziv za naše komšije. Nisam ja oslobodio ništa samo me zanimala ta rečenica "dao je previše za državu". Preporučujem ti tabletu za smirenje kad Begović aBd u nedjelju bude kapitensku traku oko ruke nosio, skočiti će pritisak znam.

@Cartman
Jednom prilikom sam ti davno napisao da nisam Slovenac, nego Bosanac i Hercegovac, samo nisam imao ideju za nick pa sam stavio Janez simpatičan mi naziv za naše komšije. Nisam ja oslobodio ništa samo me zanimala ta rečenica "dao je previše za državu". Preporučujem ti tabletu za smirenje kad Begović aBd u nedjelju bude kapitensku traku oko ruke nosio, skočiti će pritisak znam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.