Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Zaista je trebao biti general jednak Fikretu Muslimovicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
[quote="Janez"]Ne želim pričati o ratu, ali za mene je asocijacija dao je previše za ovu državu odnosi da je odbranio državu, da je izlobirao milijarde km ulaganja, da je ambasador UNICEF-a, izlobirao kod Obame i šta sve. Krv i znoj u dresu reprezentacije su davali i drugi prije Spahića isto ko i on možda i više od njega pa nisu tako hvaljeni, ako ćemo gledati to jedan Sergej je dvije klase iznad njega po pitanju patriotizma ( scena iz Beograda). Ja ne znam po čemu je Spahić dao više za odlazak na SP od Džeke, Begovića, Pjanića, možda je samo duže u repki pa je imao više kvalifikacija i šansi da ode,a nije gdje je i njegova krivica tipa penal protiv Francuske. Ali dobro dao je najviše za državu jer je trčao i oznojio se hvala @bhfanatic14 što si mi objasnio.
Preokreces stvari,pricali smo o Spahi,znaci dao je dosta toga za Repku u fudbalskom smislu,i on je dosta zasluzan za Svjetsko Prvenstvo,a nigdje nisam reko da je on vise zasluzan od jednog Dzeke,Begovica,Pjanica,svi su oni jedna ekipa i svi imaju zaslugu za odlazak na SP...A greska naprimjer protiv Francuske moze se svakom desit,jest bilo glupo al nije namjerno to uradio,greske su sastavni dio sporta.. A sto se tice Sergeja,on je moj najdrazi igrac Repke za sva vremena,i veliki je patriota kao sto je Emir,a sad ko je veci patriota to je sasvim nebitno. Obojica su puno dali ovoj Repki i na tome im hvala

Preokreces stvari,pricali smo o Spahi,znaci dao je dosta toga za Repku u fudbalskom smislu,i on je dosta zasluzan za Svjetsko Prvenstvo,a nigdje nisam reko da je on vise zasluzan od jednog Dzeke,Begovica,Pjanica,svi su oni jedna ekipa i svi imaju zaslugu za odlazak na SP...A greska naprimjer protiv Francuske moze se svakom desit,jest bilo glupo al nije namjerno to uradio,greske su sastavni dio sporta.. A sto se tice Sergeja,on je moj najdrazi igrac Repke za sva vremena,i veliki je patriota kao sto je Emir,a sad ko je veci patriota to je sasvim nebitno. Obojica su puno dali ovoj Repki i na tome im hvala

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kako glupo rezonovanje. Spahic je fudbaler, nije drzavnik moj JanezE.
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Sv: Emir Spahić
A gdje je Spaha bio za vrijeme drugog svjetskog rata? Ako nije bio u partizanima, onda nista od njega. U najmanju ruku je trebao oslobodit Sarajevo, ako ne i Berlin.bagrcavi je napisao/la:Kako glupo rezonovanje. Spahic je fudbaler, nije drzavnik moj JanezE.
Evo ovaj janez je prvi usao u Ljubljanu '45.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma pusti to Ole, jel' kapiten sletio, gdje su ti insajderi 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo da srusi ISIL pa dolazi. Kako bi gledao Janeza u oci da to ne uradi?Virtu4l je napisao/la:Ma pusti to Ole, jel' kapiten sletio, gdje su ti insajderi
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne razumijem stvarno. Ovamo govorite kako neki likuju zbog povrede ovog ili onog, a ti bi izgleda bio najsretniji kada se on ne bi pojavio, iako si i sam svjestan da je naša odbrana mnogo jača sa njim, pogotovo zbog trenutne forme u kojoj se nalazi.Virtu4l je napisao/la:Ma pusti to Ole, jel' kapiten sletio, gdje su ti insajderi

Bravo curliko.DragonGirl je napisao/la:Ne razumijem stvarno. Ovamo govorite kako neki likuju zbog povrede ovog ili onog, a ti bi izgleda bio najsretniji kada se on ne bi pojavio, iako si i sam svjestan da je naša odbrana mnogo jača sa njim, pogotovo zbog trenutne forme u kojoj se nalazi.Virtu4l je napisao/la:Ma pusti to Ole, jel' kapiten sletio, gdje su ti insajderi
curliko da dodjem po tebe da idemo popit sta u carpe diem , mozda sretnemo kojeg igraca pa da ih pocastimoDragonGirl je napisao/la:Ne razumijem stvarno. Ovamo govorite kako neki likuju zbog povrede ovog ili onog, a ti bi izgleda bio najsretniji kada se on ne bi pojavio, iako si i sam svjestan da je naša odbrana mnogo jača sa njim, pogotovo zbog trenutne forme u kojoj se nalazi.Virtu4l je napisao/la:Ma pusti to Ole, jel' kapiten sletio, gdje su ti insajderi

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Požuri dok ti Tino i Vrša nisu pobjegli.
Voli Virtu4l Spahu, samo ne zna pokazat' tu ljubav
Zovu djevojke i preko vibera i whatsupa i talka i fcb a sad i preko foruma na kafu

Zovu djevojke i preko vibera i whatsupa i talka i fcb a sad i preko foruma na kafu

barem vi iz tuzle ste nama zenicanima davali podrsku uvijek , sta je sadHariTz je napisao/la:Voli Virtu4l Spahu, samo ne zna pokazat' tu ljubav![]()
Zovu djevojke i preko vibera i whatsupa i talka i fcb a sad i preko foruma na kafu![]()

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha, ma tek su počeli dolaziti, nema smisla sad...avenija je napisao/la:curliko da dodjem po tebe da idemo popit sta u carpe diem , mozda sretnemo kojeg igraca pa da ih pocastimoDragonGirl je napisao/la:Ne razumijem stvarno. Ovamo govorite kako neki likuju zbog povrede ovog ili onog, a ti bi izgleda bio najsretniji kada se on ne bi pojavio, iako si i sam svjestan da je naša odbrana mnogo jača sa njim, pogotovo zbog trenutne forme u kojoj se nalazi.Virtu4l je napisao/la:Ma pusti to Ole, jel' kapiten sletio, gdje su ti insajderi

Da valja, ne bi se zvala Mimoza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Najbolja i najposjećenija slastičarnica u gradu, za neupućene...Virtu4l je napisao/la:Da valja, ne bi se zvala Mimoza.

Nemoj na Zen'čanku, @avenija je lak na obaračuVirtu4l je napisao/la:Da valja, ne bi se zvala Mimoza.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja kod kuće na internetu a ti da vodašavenija je napisao/la:barem vi iz tuzle ste nama zenicanima davali podrsku uvijek , sta je sadHariTz je napisao/la:Voli Virtu4l Spahu, samo ne zna pokazat' tu ljubav![]()
Zovu djevojke i preko vibera i whatsupa i talka i fcb a sad i preko foruma na kafu![]()

nađi mjesta i za mene

Ne sumnjaj u podršku iz Tuzle

Mimoza? ja znam da se samo jedan bordel tako zvao. Zatvoriše ga jbm im majkuVirtu4l je napisao/la:Da valja, ne bi se zvala Mimoza.