Ma ništa specijalno, u vezi one njemačke agencije, kao "njihovi dobro obavješteni izvori iz kluba" kažu da se radi o Gojku, Ameru i Harisu, ali da u klub nije došla ni jedna zvanična ponuda.cobefks je napisao/la:Sta pise u sportu za Dupovca?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Ja svaku raspravu zavrsavam kada pročitam "Sport"
Od Luca Tony-a pa do nekih izmisljenih asova.... nevjerovatna kolicina gluposti koje te novine mogu strpati u sebe. Evo sad fino pročitajte taj tekst za agenciju. Nigdje ne pise da su kontaktirali klub. Sto automatski znaci da nemaju pojma hoce li nasi uopste prodati i jednog od njih. Jedan koji se spominje je jasno rekao da ne zeli se zalijetati u jacu ligu a neki ga vec prezalili.
Dalje, sto Slinana Slinanovia tiče, taj nas očima ne može vidjeti. Sjetite se ljetos kada je pisao kako dovodimo nekakve igrace iz Makedonije (Krste) a ne dovodimo igraca koji je presao u Slobodu (mislim da je Mujic ili sl. tome), pa zatim tekstovi gnusnog sadrzaja o nasem klubu, laži, podvale, izmisljeni intervjui, izmisljeni transferi igraca. Sjetite se emisije i njegove izjave "Tan da voli Sarajevo, napravio bi stadion" u smislu kao "šta će on, ubleha i sl." . Razlog svega je sto su ga nasi **** jer je trazio LOVU da pise u nasu korist i da nas "Uzdiže". To zahtjeva vodanje po pripremama, kićenje itd.
Sto se tiče odlazaka, lijepo je rekao ibrakovic da toga za sada NEĆE biti, da ce se cuvati tim sto duze da bi se doslo do grupne faze takmicenja. Isto tako, bit ce odlazaka igraca koji nisu zadovoljili ili nisu se nametnuli, kako god hocete. Bit ce i onih "Nezadovoljnih" minuttazom pa bujrum negdje drugo. Ono sto znam je 99% da ce doci bolji golman.
Od Luca Tony-a pa do nekih izmisljenih asova.... nevjerovatna kolicina gluposti koje te novine mogu strpati u sebe. Evo sad fino pročitajte taj tekst za agenciju. Nigdje ne pise da su kontaktirali klub. Sto automatski znaci da nemaju pojma hoce li nasi uopste prodati i jednog od njih. Jedan koji se spominje je jasno rekao da ne zeli se zalijetati u jacu ligu a neki ga vec prezalili.
Dalje, sto Slinana Slinanovia tiče, taj nas očima ne može vidjeti. Sjetite se ljetos kada je pisao kako dovodimo nekakve igrace iz Makedonije (Krste) a ne dovodimo igraca koji je presao u Slobodu (mislim da je Mujic ili sl. tome), pa zatim tekstovi gnusnog sadrzaja o nasem klubu, laži, podvale, izmisljeni intervjui, izmisljeni transferi igraca. Sjetite se emisije i njegove izjave "Tan da voli Sarajevo, napravio bi stadion" u smislu kao "šta će on, ubleha i sl." . Razlog svega je sto su ga nasi **** jer je trazio LOVU da pise u nasu korist i da nas "Uzdiže". To zahtjeva vodanje po pripremama, kićenje itd.
Sto se tiče odlazaka, lijepo je rekao ibrakovic da toga za sada NEĆE biti, da ce se cuvati tim sto duze da bi se doslo do grupne faze takmicenja. Isto tako, bit ce odlazaka igraca koji nisu zadovoljili ili nisu se nametnuli, kako god hocete. Bit ce i onih "Nezadovoljnih" minuttazom pa bujrum negdje drugo. Ono sto znam je 99% da ce doci bolji golman.
Gledam ovog golmana Borjana, lik grije hoklicu u Ludogorecu. Zadnje tri tekme u prvenstvu je na klupi a brani neki Stojanov...tako nesto se preziva. Pise da je branio samo 1 tekmu do sada. Sad da li je istina da je potpisao za njih samo na 3 mjeseca pa da se mozemo nadati da moze doci...to neznam.
Pa to im je kapiten normalno da ce on branitiado-hz je napisao/la:Gledam ovog golmana Borjana, lik grije hoklicu u Ludogorecu. Zadnje tri tekme u prvenstvu je na klupi a brani neki Stojanov...tako nesto se preziva. Pise da je branio samo 1 tekmu do sada. Sad da li je istina da je potpisao za njih samo na 3 mjeseca pa da se mozemo nadati da moze doci...to neznam.
potpisao je na 3 mjeseca za veliku lovu, 16. decembra mu istice ugovor, ibrakovic bio 2 puta u Bugarskoj... pa etado-hz je napisao/la:Gledam ovog golmana Borjana, lik grije hoklicu u Ludogorecu. Zadnje tri tekme u prvenstvu je na klupi a brani neki Stojanov...tako nesto se preziva. Pise da je branio samo 1 tekmu do sada. Sad da li je istina da je potpisao za njih samo na 3 mjeseca pa da se mozemo nadati da moze doci...to neznam.
Za sve sto se spominju...Zec...Stevanovic...Said...u zadnje vrijeme opet Miske, cujem juce da spominju jos jedno ime. Adnan Zahirovic....eh za sve ove gore nabrojane se slazem i volio bi da svi dodju ako je moguce, al vala ovog nebi volio. Prije bih dao sansu Andjusicu ili Mihojevicu. Ovaj nam bas al bas ne treba...a i ako treba neko ko igra njegovu poziciju ja sam misljenja da mozemo naci boljeg od Zahirovica.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja se sad puno nebrinem oko toga ko ce doci odnosno otici ,meho me je uvjerio da je dobar trener i mislimda ce on najbolje znati ko mu ne treba i na kojoj poziciji nam treba pojacanje .sad je najbitnije dobiti slobodu a onda u ovoj pauzi meho ce to moci sve fino posloziti benko ce biti u knbinaciji i vjerovatno jos neki igraci tako da sam siguran da ce Sarajvo izgledati puno bolje na proljece a realno ni u ovoj polusezoni niko nas nije nadigrao tako da sam ja veliki optimista .
Dobro je ako našim navijačima ne zabrane odlazak na gostovanja.
Ako nama zabrane onda trebaju i manijacima da ovdje ne kvarim temu zna se fino ko je prvi poceo. 
mislim hilmo da nece da je ovo samo opomena pred crveni karton i da se uvede opet zabrana g.navijaca, vidjet cemo sve ima jos do tuzle da li ce se oglasiti NSBIH po tom pitanju.
mislim hilmo da nece da je ovo samo opomena pred crveni karton i da se uvede opet zabrana g.navijaca, vidjet cemo sve ima jos do tuzle da li ce se oglasiti NSBIH po tom pitanju.
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 11 nov 2014, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Tako je. Isto tako, nije prvi put.sarajlija je napisao/la:Ako nama zabrane onda trebaju i manijacima da ovdje ne kvarim temu zna se fino ko je prvi poceo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nije u pitanju samo ova utakmica 
Ali dobro je, mada je 10 milja puno, ako ovako ostane.
Ali dobro je, mada je 10 milja puno, ako ovako ostane.
Munibe vrati se i otjeraj ove džukele iz saveza jer su veći lopovi od tebe.
Niti smo započeli belaj niti smo organizatori i istu kaznu dobijemo kao organizator utakmice. Savez se bogati na ime neuslovnih stadiona koji moraju biti suspendovani kada dolaze velike količine gostujućih navijača.
MARŠ STOKO LOPOVSKA U 3 PM.
Da li ste i ove kazne planirali u Istočnom Sarajevu pod palicom Laleta i ostalih džukela.
Niti smo započeli belaj niti smo organizatori i istu kaznu dobijemo kao organizator utakmice. Savez se bogati na ime neuslovnih stadiona koji moraju biti suspendovani kada dolaze velike količine gostujućih navijača.
MARŠ STOKO LOPOVSKA U 3 PM.
Da li ste i ove kazne planirali u Istočnom Sarajevu pod palicom Laleta i ostalih džukela.
SRETAN BROJ - 1725
Nije u pitanju ova utakmica gdje je jos bio problem ako se ne varam nije nigdje bio u ovom dijelu godine
Necemo kvarit temu neka odluci NSBIH o tome za sada je samo novcana kazna, ali ako budu uvodili kakve zabrane slijedice onda svim g.navijacima zabrana i to je to.
Ali opet zamisli derbi na kosevu bez kona ne ide brate hilmo.
Necemo kvarit temu neka odluci NSBIH o tome za sada je samo novcana kazna, ali ako budu uvodili kakve zabrane slijedice onda svim g.navijacima zabrana i to je to.
04.10.2009 !!
Što li baš Borjana 
@sarajlija
Naravno da ne ide ali uvijek ima rupa u zakonu da se koriste
@sarajlija
Naravno da ne ide ali uvijek ima rupa u zakonu da se koriste
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 11 nov 2014, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Zasluzena kazna. Ne treba zaliti na derbi, meni je samo krivo kad dodje pacijent i zapali 1 baklju protiv Viteza u 14:00 a na tribini 400 ljudi. 
1946
Kup u konjicu.sarajlija je napisao/la:Nije u pitanju ova utakmica gdje je jos bio problem ako se ne varam nije nigdje bio u ovom dijelu godine![]()
Imam ogromnu zelju da vidim neki valjan dokument koji pokazuje koliko je klub plastio kazni u proteklih 7-8 godina. Dakle, da vidim samo te cifre.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Brat bratu milion KM
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vlado Rogiću i ostala bagro zašto ranije niste naredili organizatoru utakmice da postave zaštitnu mrežu kakvu bog zapovijeda ( a svi znaju da je u pitanju utakmica viskog rizika zato što su i jedni i drugi navijači na istoj tribini)
Nego kada ste uzeli 20 000 km u svoje džepove pa onda se bavite poštenjima i govorite šta je trebalo i glumite generale poslije rata. FUJ, BAGRO LOPOVSKA
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 11 nov 2014, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.