Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Preporucio bih svima da pogledaju zanimljiv dokumentarac : Krvavi ples po šeheru Izgleda da je novi, nadjoh ga sinoc pa me je zakucao za stolicu do 1 sat u jutru !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Prodavaonica Zvuka: Party s Carlom Coxom će se održati!rob do bagro je napisao/la:Zabranjen nastup Carla Coxa u Sarajevualan_kardec je napisao/la:Nisam to čuo. Šta kažu, zbog čega mu je zabranjen nastup?rob do bagro je napisao/la:Sta je ovo zabranjen nastup Cox-a u Rajvosa, a pa jbt led.
Agencija "Sine Qua Non", kao zastupnik autora iz cijelog svijeta na teritoriji BiH, saopćila je danas da je dobila zabranu nastupa Carla Coxa u Sarajevu, najavljenog za 16. april ove godine.
U saopćenju Agencije se navodi da je organizator nastupa Carl Coxa u Sarajevu - "Pro Lux" d.o.o. iz Sarajeva, te da je direktor te firme Klaus Mekić obaviješten da neće dobiti dozvolu za održavanje nastupa zbog nepoštivanja autorskih prava i preuzetih obaveza putem ranijih ugovora sa "Sine Qua Non" agencijom.
Taj je organizator od 2008. do 2010. godine zaključio deset ugovora sa "Sine Qua Non" agencijom kojima su regulisana autorska prava za izvođenja koncerata, ali niti jedan ugovor nije ispoštovao, navode u Agenciji.
Navodi se da je takvim ponašanjem "Pro Lux-a" i Klausa Mekića nanesena šteta autorima od oko 30.000 KM.
Iz Agencije poručuju da će, s obzirom da nisu ispunjene zakonske obaveze u vezi s autorskim pravima, narednih dana biti upućen Zahtjev za zabranu održavanja pomenutog nastupa nadležnoj policijskoj upravi, što znači da najavljeni nastup neće biti održan.
Carl Cox je poznati DJ, producent, umjetnik, remikser, radijski DJ.
Poserem ti organizatore ovakve, propade party, propade mi karta
Povodom netočne informacije da će party biti otkazan, želimo vas obavijestiti da će se party s Carl Coxom održati 16.4.2010. u KSC Skenderija unatoč destruktivnim pokušajima i širenjem netočnih informacija po web portalima

-
- Kontakt:
De ko moze Join u grupu

- rob do bagro
- Kontakt:
@ Neutral, odakle ti info taj, ako je to tacno onda je to super
p.s. ZENICO SRETAN TI RODJENDAN!!!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
QUARESMA 18<<< je napisao/la:hahaha si vidio semse i nijemca, najjaci je onaj dio kad kaze, "de ti meni sad reci, zasto ste vi nas napali 2 puta" a nijemac suti hahahahThe Game je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:Jel ko gledo "Nasa mala klinika" na FTV, ja crko od smijeha, Šemso je najjači
Hoces da ja izvadim ubodnu pilu pa da te otvorim.
Toga sam se sjetio oko 9 h, i smijao se 5 minuta bez prestanka, suze su mi krenule![]()
![]()
![]()
Aha, najluđe kad kad kaže:Jesi vidio kad je onaj Švabo reko "Das ist Valter", ma bili ste izbezumljeni" hahaha
Kaže on Danke kaže Šemos:Šta ti je bolan ovdje samo imaju Hrvatice"

- Barcelona_1899
- Kontakt:
Takodjer sretan dan, najljepšem gradurob do bagro je napisao/la:@ Neutral, odakle ti info taj, ako je to tacno onda je to super![]()

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
Pitam se samo sta li znace ovi smajliji, kakve su ovo emocije
:ugeek:
Ovo je nesto ko obavezan smjer

Ovo je nesto ko obavezan smjer

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
E Ti si vise dosadan....Da Ti nije mozda idol ??? Koji ga qrac "pratis" vise,njegova posla....Nema nista pametno nego zahebavat ljude po forumima
A C A B !
rob do bagro je napisao/la:@ Neutral, odakle ti info taj, ako je to tacno onda je to super![]()
Sa jednoga portala

Jao kakav dan,, Dosli su nam Cesi na razmjenu ucenika, cijeli dan smo ih vodali po Sarajevu, noge mi otpadose. Malo ko zna engleski, odusevili su se kad su culi da znam ko je Petr Cech i Sharka Zahrobska
Bastards za Dzeku ko da culi nisu, a nacionalni sport im je hokej 
Al najjaca scena je bila - mi u katedrali, i sad kaze ova moja jaranica - I'm a muslim,,, odgovor: Oh, U belive in Buda
Imena su im zakon - Kafka, Katka, Ratka, Honza (popularno Hamza
)

Al najjaca scena je bila - mi u katedrali, i sad kaze ova moja jaranica - I'm a muslim,,, odgovor: Oh, U belive in Buda

Imena su im zakon - Kafka, Katka, Ratka, Honza (popularno Hamza

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Jesu li makar kakvo pivo iz domaceg repertoara donijeli? 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ovaj Honza (jedini zna engleski kako treba) prvo sto me pitao jeste koje nase pivo valja,,Johnyx95 je napisao/la:Jesu li makar kakvo pivo iz domaceg repertoara donijeli?
Mora rodjacima ponijet

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Znam ja bracu Cehe,samo na vopi misle.Al vala ga prave,svaka im ........ 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
premingerlejla je napisao/la:Ovaj Honza (jedini zna engleski kako treba) prvo sto me pitao jeste koje nase pivo valja,,Johnyx95 je napisao/la:Jesu li makar kakvo pivo iz domaceg repertoara donijeli?
Mora rodjacima ponijet

- TheManiacs
- Kontakt:
hebo vas konj ja nisam ni poceo gledati mec salka zildzica on pobjedio 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Iako reprezentacija Paragvaja i nema velike šanse da se domogne titule svjetskog prvaka u fudbalu, možda im elan podigne krajnje neobična ponuda.
Naime, jedna od najpoznatijih paragvajskih starleta Delis Fereira je reprezentativcima poručila da će se, ukoliko osvoje titulu, njima u čast seksati bukvalno cijele noći.
„Ako moji Paragvajci osvoje titulu, bez prestanka ću se seksati cijelu noć. Hoću li to moći? Vjerujte mi, žene u mojoj zemlji su jako strastvene“, izjavila je Delis, čije je zanosno tijelo krasilo naslovnice mnogih magazina za muškarce.
S obzirom da nije precizirala sa kim, ponuda je otvorenog tipa.
„Strastvena sam u krevetu i već na prvom sastanku uvijek idem preko granice koja je uobičajena, iako dolazim iz patrijahalnog društva. Sa kim ću da slavim pobjedu - to još nisam odlučila, zavisi kakva bude ponuda.“
http://4.bp.****/_p7rXaFBT7BM/S ... eira-3.jpg

Naime, jedna od najpoznatijih paragvajskih starleta Delis Fereira je reprezentativcima poručila da će se, ukoliko osvoje titulu, njima u čast seksati bukvalno cijele noći.
„Ako moji Paragvajci osvoje titulu, bez prestanka ću se seksati cijelu noć. Hoću li to moći? Vjerujte mi, žene u mojoj zemlji su jako strastvene“, izjavila je Delis, čije je zanosno tijelo krasilo naslovnice mnogih magazina za muškarce.
S obzirom da nije precizirala sa kim, ponuda je otvorenog tipa.
„Strastvena sam u krevetu i već na prvom sastanku uvijek idem preko granice koja je uobičajena, iako dolazim iz patrijahalnog društva. Sa kim ću da slavim pobjedu - to još nisam odlučila, zavisi kakva bude ponuda.“
http://4.bp.****/_p7rXaFBT7BM/S ... eira-3.jpg

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Baš mi nešto žao onog Portugalca u večerašnjem meču :/
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kraljttbvb i 21 gost.