Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

daffy
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la daffy » 20 mar 2010, 00:50

pa ja i nisam za Diega.. i mrzim to sto je dosao on umjseto da smo 25m u odbranu dali.. ali nece mu niko osporavat to sta on sve zna!

da da, ima na sportklubu.. vjerovatno si uopznat sa ekipom Napolija i Palerma.. jer su ti oni redovni na sportklubu.. a Juve i inter tek ponekad ulete.. jednom u dva mjeseca.. puno si vidio.. ;)

Ranocchia bi trebao put intera, a Bonucci Juventusa.. meni licno bolji Bonucci cak je i debitovao za repku Italije.. ali nije ni Ranocchija nista losiji.. odlicni stoperi.. mada ce se boriti za repku Italije, koji ce biti starter.. jer ima samo jedno mjesto pored Chiellinija :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 mar 2010, 02:55

Na sportklubu su davali u nedelju Juventus-Sijena...kad je juventus demostrirao kako se igra moderan fudbal!!! :D :)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 mar 2010, 10:52

Google je napisao/la:Na sportklubu su davali u nedelju Juventus-Sijena...kad je juventus demostrirao kako se igra moderan fudbal!!! :D :)
sport klub nema prava za domace Juventusove utakmice :P :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 mar 2010, 11:10

na sportklubu dal je slovacki,rumusnki,madjarski(koje ja imam) su prenosili Juventus-sijena...kao i na digi tv su isto prenosili juventus!!!!
to je sigurno,ne znam za tu tvoju informaciju da na sportkubu nema juventusa!!!
:D :)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 mar 2010, 11:11

Google je napisao/la:na sportklubu dal je slovacki,rumusnki,madjarski(koje ja imam) su prenosili Juventus-sijena...kao i na digi tv su isto prenosili juventus!!!!
to je sigurno,ne znam za tu tvoju informaciju da na sportkubu nema juventusa!!!
:D :)
aha,ja mislio na ovaj sprski :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 mar 2010, 11:17

A,nemam taj...znam da su na tom prenosili Livorno-Roma...Obijektivno jacu tekmu i kvalitetnije timove:D :) hehehe

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 mar 2010, 11:21

Google je napisao/la:A,nemam taj...znam da su na tom prenosili Livorno-Roma...Obijektivno jacu tekmu i kvalitetnije timove:D :) hehehe
aha ,ma ja,ona gdje je Livorno bio favorit , :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 mar 2010, 11:31

Jel' možda prenose danas na sportkulubu šta ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 mar 2010, 13:56

gledam sad program i vidim inter - Palermo veceras u 00:00 :? .. fakat su postali papci ljudi.. vjerovatno su skontali da raja ne gleda Serie A na sportklubu, barem ovi sto ne navijaju za Italijanske klubove.. pa logicno kada ste kupili slabiji paket u kojem cete prenositi samo tekme Livorna, Catanie i ostalih debila.. jedino sto je dobro jeste sto Napoli cesto prenose kada igra protiv slabijih ekipa..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 mar 2010, 14:41

Posle 3 nesrecno nerijesena rezultata,Roma nema vise pravo na gresku, pobijedom nad Udinama opet konkurisemo za Scudeto!!!!
Naravno nece bit lahko posto za Romu nece nastupati De rossi,Mexesa,Pizarro i Taddei koji odradjuju kartone!!!!
U tim se vraca Vucinic...to je dobra vijest!!!!
Pozvani igraci:
ANDREOLLI
BAPTISTA
BERTAGNOLI
BRIGHI
BURDISSO
CASSETTI
CERCI
FATY
JUAN
MARANGON
MENEZ
MOTTA
PERROTTA
PETTINARI
RIISE
TONETTO
TONI
VUCINIC
---------------

IDEMO ROMA...VUCICA JE NAJOPASNIJA KAD JE RANJENA!!! :d

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 mar 2010, 14:47

Google je napisao/la: Naravno nece bit lahko posto za Romu nece nastupati De rossi,Mexesa,Pizarro i Taddei koji odradjuju kartone!!!!
U tim se vraca Vucinic...to je dobra vijest!!!!
u ebote nisam znao za ove izostanke a igro keca na romu na kladivu :shock:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2010, 15:28

stvarno neki trebaju procitat historiju Juventusa....pa jeste vi normalni...pa po vecini stvari Juventus je najveci klub na svijetu...ne drugi nego prvi...a neki spominju manchester,liverpool i ostale da su ispred :| :| ..ja nezz sta je vama...samo real madrid moze bit ispred i to samo sto se tice onih 5 trofeja osvojenih u 50-tim godinama....i nista vise...i barcu tu mogu svrstat zbog velike tradicije i cinjenice da su jedini klub u evropi koji je svake godine igro u evropskim takmicenjima...i milan kao najtrofejniji klub po internacinonalim trofejima ne smijem zaboravit....i to je to

al juventus ima sve to i tradciju i trofeje i sve ostalo.....neke nevjerovatne rekorde taj klub ima..samo procitajte.pa to nema niko...nije sto sam navijac juventusa..al to su fenomenalne stvari....po mnogim stavrima najveci klub na svijetu

sigurno bi bili da nismo od 7 finala Lige prvaka izgubili 5 i od 6 u kupu uefa 3 smo izgubili....da smo uzeli jos 4-5 trofeja od tog...ma niko se ne bi mogo poredit a ne nesto vise....

Evo npr. od 1990 do 2000 samo...

1990 - osvojili kup uefa
1991-polufinale kupa kupova
1992- nismo igrali u evropi
1993-osvojili kupe uefa
1994-cetvrtfinale kupa uefa
1995-finale kupa uefa
1996-osvojili ligu sampiona
1997-finale lige sampiona
1998-finale lige sampiona
1999-polufinale lige sampiona
2000-osvojili intertoto kup

necu govorit o domacem prvenstvu i kupovima ;) ...pa kakva je ovo dominacija u evropi bila...tesko da ce ko ponovit...slicno je bilo sredinom 70-tih do sredine 80-tih kada smo sve osvojili i postali prvi klub koji je sve osvojio...u 13 sezona 9 puta sampionoi serie A tih godina :roll: :roll: :mrgreen: ..inace od 70 nesto sezona serie a mi smo 50 i nesto puta bili medju prva tri tima..pa to je strasno....

Pa prvi klub koji je sve Uefine trofeje osvojio..i jedni racunajuci intertoto kup..da ne govorim o 7 igraca koji su birani za najbolje od tog platini 3 puta zaredom kao jedini igrac kojem je to uspjelo a ranije rossi tako da smo 4 puta zaredom dali najboljeg igraca svijeta,da ne govorim o buffonu i zoffu dva najveca golmana svih vremena,pa o DEL PIERU vjerovatno najvecem(ne najboljem) al najveci sigurno po vjestini i fair playu koji je igro ovu igru,u finalu SP-a 2006 je bilo cak 8 igraca juventusa,1978 u argentini se desilo da svih 11 igraca talijanseke reprezentacije budu igraci juventusa,to je nemoguce,klub koji je dao najvise igraca na svjetskim prvenstvima do dana danasnjeg,od 1994 do 99 odigrali 60 i nesto utakmica u evropi zaredom a da nisu ispali do finala..pa ko to jos ima....al eto......i po skoro svemu najveci klub na svijetu.....al eto...jbg citajte malo o staroj dami ;) :D

slucajno ili ne osnovani smo 1.11. 1897....sve u znaku broja 1 :mrgreen: ....

i da vas nesto pitam....zar nije malo cudno...eto mozda poznajete neke navijace juventusa pa mi odgovorite ako znate nekog takvog....zar ti isti, nisu fanatici ali bas fanatici juventusa,toliko vole juventus...sto je specificno..vecih bolesnika od navijaca juventusa nema jel tako..niko ne voli klub ko mi....nije sto sam juventino al to su cinjenice....za juve se ne navija,juve se voli ;) za juve se zivi... ;) POSEBAN KLUB..vise od tog

uostalom rijec Stara dama sve govori....nisu dajvoli,krstasi,vucice i ostale zivotinje :mrgreen: ...nego profinjeno i gospodski nazvan Stara dama..bas kako prilici NAJVECEM KLUBU NA SVIJETU
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 mar 2010, 15:33

sarajlija89 je napisao/la:

uostalom rijec Stara dama sve govori....nisu dajvoli,krstasi,vucice i ostale zivotinje :mrgreen: ...nego profinjeno i gospodski nazvan Stara dama..bas kako prilici NAJVECEM KLUBU NA SVIJETU
ovo je glavna recenica :mrgreen: ..

svaka cast sarajlija!!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 mar 2010, 15:38

Ja bi to prije nazvao STARA K.U.R.V.A :d ..Kao sto vecinai ih nazivaju :D

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 mar 2010, 15:42

Google je napisao/la:Ja bi to prije nazvao STARA K.U.R.V.A :d ..Kao sto vecinai ih nazivaju :D
nemoj tako. ja nju zovem stara kurava 8-)

Krepat ma ne molat!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 mar 2010, 15:44

la vecchia signora ;) ;) ...moze se prevesti i kao PONOS ITALIJE ;) ;) mislim to je sinonim za to :lol: :lol:

haj odo u kladionicu pa na tekmu..pazite sta pisete :mrgreen: :lol: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 20 mar 2010, 15:47

JUVENTUSOVCI,IDITE DODJITE SEBI,DOK JOS IMATE KOME :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 mar 2010, 16:06

pa logicno da cete je vi tako nazivati kada ste ljubomorni na nas!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 mar 2010, 17:15

_forzamilan_ je napisao/la:
Google je napisao/la:Ja bi to prije nazvao STARA K.U.R.V.A :d ..Kao sto vecinai ih nazivaju :D
nemoj tako. ja nju zovem stara kurava 8-)
koja ljubomora u samo dva posta,nemojte tako,to vas izjeda iznutra ,nije dobro za zdravlje :D

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 mar 2010, 17:26

JuveSissoko je napisao/la: koja ljubomora u samo dva posta,nemojte tako,to vas izjeda iznutra ,nije dobro za zdravlje :D
ova komotno može u smiješne postove :lol:

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.