Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
13
2%
Take-Two
9
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
27
5%

Ukupno glasova: 584

R32
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la R32 » 11 nov 2014, 20:21

BitiSrcemVezan je napisao/la:
R32 je napisao/la:Igra li ko Euro Truck Simulatora 2? Ili je igrao?
Igrao sam ja, i fino bio dogurao taman skupio nesto para da kupim pristojan kamion bez kredita i kad sam obaro sistem zaboravio spasiti save file... Super igrica kad se posti za ramazan recimo :)

Sto pitas ?
Pa igram trenutno, i imam dosta para na 16 nivou. Skinuo samo dodatak neki, ima da se otkaci blokada koliko mozes ici, i jos neke sitne promjene. Međutim sad mi malo dosadno posto vec imam 50 kamiona 10 garaza novca na pretek. A vidim po YT nekih modova. Pa kontam ima li sta zanimljivo, i kako jos neke zemlje otkljucati, Skandinaviju, istok i tako to..?
Mia San Mia

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 11 nov 2014, 22:28

Igrao sam ja dugo al eto nisam znao da se moze dic kredit. Mozetel mi napisat kako?
Ja sam igrao neko vrijeme sa modom et balkan gdje su dodali drzave sa balkana al ti ne bih preporucio da ga skidas jer ima nekih gresaka. Kasnije sam i skonto kako da sam odredjujem koliko imam para pa mi dosadilo da igram.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 nov 2014, 22:33

Ja to igram. Bio sam malo igrao, level 10 bio i sve izbrisao i sad krenuo sve ispočetka. Tad bio kupio dva kamiona i pravio puno udesa i otišao u -73 miliona € i banka mi uzela oba kamiona i ja sve izbrišem i krenem ispočetka. Skino sam neku mapu TSMP 4.7 mislim da se tako zove. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 11 nov 2014, 22:37

Kako mozete igrati tu igru. Pa najdosadnija igra koju sam ikada probao...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 nov 2014, 22:38

AsharaK je napisao/la:Kako mozete igrati tu igru. Pa najdosadnija igra koju sam ikada probao...
Ja je mogu igrati 3-4h i onda dosadi.

Mada, ETS 2 je 10x bolji od prvog ETS-a gdje si samo vozio dok ovdje skupljas exp. mozes da osnujes vlastitu firmu i sl.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 11 nov 2014, 22:53

Mouse je napisao/la:Igrao sam ja dugo al eto nisam znao da se moze dic kredit. Mozetel mi napisat kako?
Ja sam igrao neko vrijeme sa modom et balkan gdje su dodali drzave sa balkana al ti ne bih preporucio da ga skidas jer ima nekih gresaka. Kasnije sam i skonto kako da sam odredjujem koliko imam para pa mi dosadilo da igram.
Mozes dizati kredit do 400 -500.000 mislim nego ima fazon.
Skupis nekako za 2 garaze i napuni ih kamionima, po mogucnosti jednu u Italiji drugu u Engleskoj. I ides samo brzo putovanje iz jedne u drugu garazu. Tako prođe vrijeme odnosno dani a tvoji radnici rade. I pare kapaju. I onda gledaj sto vise garaza da imas, ostale ne moraju biti na takvoj rdaljini. Evo ja sad npr. za jedno putovanje sto kliknem dobijem oko 250.000 :D A znao sam i ture koje su duge po 1700 km odvesti bez ikakve stete. Ispocetka treba vremena i strpljenja. Sad ganjam ove exp. i motor od 700 konja u Skaniu

Ovaj neki dodatak sto sam skinuo prikazuje na pocetku Skandinaviju te kako mozes prevoziti helikoptere manje. Mada moram svaki put ugasiti wifi da bih igrao, jer nece ni jedan kod da prihvati.

A imao bih volju jos koje zemlje proci i eto preko neta to igrati. Ako ima ko iskustva...
Mia San Mia

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 11 nov 2014, 22:57

Otelo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Kako mozete igrati tu igru. Pa najdosadnija igra koju sam ikada probao...

Mada, ETS 2 je 10x bolji od prvog ETS-a gdje si samo vozio dok ovdje skupljas exp. mozes da osnujes vlastitu firmu i sl.
Meni u ETS stvarno fali policija na cesti, kao recimo u 18 Wheels of Steel seriji. Ima i fin mod koji ubaci cijelu Južnu Europu i Sjevernu Afriku u ETS2. Ko nije probao voziti turu između Alžira i Tunisa kroz pustinju, taj ne poznaje istinski horor. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la AsharaK » 11 nov 2014, 23:00

Otelo je napisao/la:

Ma meni je to monotono, sve nesto na isti kalup.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 nov 2014, 23:01

I policija bi bila super a i da ubace fiziku snijega i ceste koje su full zayebane :thumbup:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 11 nov 2014, 23:03

revan je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

Meni u ETS stvarno fali policija na cesti, kao recimo u 18 Wheels of Steel seriji. Ima i fin mod koji ubaci cijelu Južnu Europu i Sjevernu Afriku u ETS2. Ko nije probao voziti turu između Alžira i Tunisa kroz pustinju, taj ne poznaje istinski horor. :D
De mi to ljudino posalji na pp il podijeli ovdje za modove :D
Tako nesto i trazim

P.S. V :mrgreen: slika
Mia San Mia

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 11 nov 2014, 23:26

A imali u toj igrici i dame kraj puta sto se druze sa kamiondzijama? Cisto radi potpunog dozivljaja... :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 nov 2014, 23:37

@R32 los ti taj kamion skroz :P

slika

slika

slika

slika

ja sam ovo pokusao igrati ali mi brzo dosadi :mrgreen: , brat kad je kuci igra ponekad i edituje kamione
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 nov 2014, 23:48

Ljudi,polozite vozacki za kamion i vozite po Europi,da makar sta zaradite. :D

Inace,igrao 2-3 sata,vozao se po Njemackoj i obrisao.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 12 nov 2014, 00:09

Ja bih volio taj poso radit

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 12 nov 2014, 00:12

Haha svaka cast za to, vidio sam slicno po yt, ali meni se to bas i ne sviđa, vise sam za ovako nesto realisticnije.
Ali da si ga uredio jesi :clap:

Hahah suti nagledam se ovog, jos se s jednim novijim Volvom od 500 i nesto konja vozio po Eu i nazad do BiH, joj meraka i pogleda iz kamiona. Jos kad stisne pa one turbine zvizde..
Iako idem vec 4 godine na jedan od jacih fakulteta sad bi haman halalio da imam gotivan kamion i radim, al logicno pod uvjetom kakve hanume pored sebe, da nije dosadno :mrgreen:
Mia San Mia

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 nov 2014, 00:39

Ponos Torina je napisao/la: Sto se tice Pes-a ja ovo sto sam vidio u pre release cini mi se slican kao prosli,grafika poboljsana nista specijalno...Mazanje ociju i ono sto rade tj pokusavaju da kopiraju sistem koji fif ima vec godinama,ultimate team,update timova svakodnevno itd.....
Drug ja sam isto mislio da nece biti dobar, nikakva ocekivanja nisam imao nit sam ga prizeljkivao nesto posebno kao prosle verzije ali ovaj clanak je to fino objasnio i tako da sad jedva cekam da nabavim posto sam 14-ku bio primoran preskocit kao i vecina :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la JoseMourinho » 12 nov 2014, 03:51

R32 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
R32 je napisao/la:Igra li ko Euro Truck Simulatora 2? Ili je igrao?
Igrao sam ja, i fino bio dogurao taman skupio nesto para da kupim pristojan kamion bez kredita i kad sam obaro sistem zaboravio spasiti save file... Super igrica kad se posti za ramazan recimo :)

Sto pitas ?
Pa igram trenutno, i imam dosta para na 16 nivou. Skinuo samo dodatak neki, ima da se otkaci blokada koliko mozes ici, i jos neke sitne promjene. Međutim sad mi malo dosadno posto vec imam 50 kamiona 10 garaza novca na pretek. A vidim po YT nekih modova. Pa kontam ima li sta zanimljivo, i kako jos neke zemlje otkljucati, Skandinaviju, istok i tako to..?
Sutra ti stavim modove koji provjereno rade popodne nekad fino sve pa se vozaj :)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 12 nov 2014, 06:52

10DelPiero je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la: Sto se tice Pes-a ja ovo sto sam vidio u pre release cini mi se slican kao prosli,grafika poboljsana nista specijalno...Mazanje ociju i ono sto rade tj pokusavaju da kopiraju sistem koji fif ima vec godinama,ultimate team,update timova svakodnevno itd.....
Drug ja sam isto mislio da nece biti dobar, nikakva ocekivanja nisam imao nit sam ga prizeljkivao nesto posebno kao prosle verzije ali ovaj clanak je to fino objasnio i tako da sad jedva cekam da nabavim posto sam 14-ku bio primoran preskocit kao i vecina :D
Jucer je izasao u Juznoj i Sjevernoj Americi, sutra izlazi u Europi.
Evo kako ce to izgledati :hmmmmm:

Don't believe the hype.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 12 nov 2014, 09:12

@JoseMourinho vazi, zahvaljujem. :)
Mia San Mia

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 12 nov 2014, 11:18

R32 je napisao/la: De mi to ljudino posalji na pp il podijeli ovdje za modove :D
Tako nesto i trazim

P.S. V :mrgreen: slika
Ne mogu se sada stvarno sjetiti kako se zove, ali nije teško naći na google. Popularan je mod dosta.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 1 gost.