Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Denever je najgora ekipa na zapadu zajedno sa Lakersima.Juka je zaspo na klupi ceka loptu da dotakne.
Koliko vidim ovaj Galinari igra na poziciji 4, a lik je beskoristan na terenu, steta je sto Mirza ne igra u ovom Denveru jer ako bi mu Galinari bio konkurencija igrao bi hladno 35 minuta
Pyro is not a crime !
Ovu tekmu je bas steta bilo gledati al eto cekajuci Jusufa I izgleda da nece ulaziti veceras.
Džaba oka ne sklopismo. 

Protiv Cavsa sam gledao 1. pol i vidim ne ubacuje ga, odem spavati...sutradan vidim Juka igrao i to nekih 16 minuta u 2. pol dao 10 poena i veceras kontam dace mu sansu u 2.pol sad se necu zajebati pa otici spavati ali ocito se jesam zajebao, bolje da sam otisao spavati jer mu ovaj ni minute ne dadeBosnaSTL je napisao/la:Ovu tekmu je bas steta bilo gledati al eto cekajuci Jusufa I izgleda da nece ulaziti veceras.

PS.@ vedator trebao si snimiti par kadrova gdje se vidio Juka na klupi da barem nesto postavis, da nisi beze sjedio

Pyro is not a crime !
Ja sam isto zaspao cekajuci I nisam cuo pjesmu od Baje uz Jukine poeneTHEC je napisao/la:Protiv Cavsa sam gledao 1. pol i vidim ne ubacuje ga, odem spavati...sutradan vidim Juka igrao i to nekih 16 minuta u 2. pol dao 10 poena i veceras kontam dace mu sansu u 2.pol sad se necu zajebati pa otici spavati ali ocito se jesam zajebao, bolje da sam otisao spavati jer mu ovaj ni minute ne dadeBosnaSTL je napisao/la:Ovu tekmu je bas steta bilo gledati al eto cekajuci Jusufa I izgleda da nece ulaziti veceras.

E ne da nam se nikakoBosnaSTL je napisao/la:Ja sam isto zaspao cekajuci I nisam cuo pjesmu od Baje uz Jukine poeneTHEC je napisao/la:Protiv Cavsa sam gledao 1. pol i vidim ne ubacuje ga, odem spavati...sutradan vidim Juka igrao i to nekih 16 minuta u 2. pol dao 10 poena i veceras kontam dace mu sansu u 2.pol sad se necu zajebati pa otici spavati ali ocito se jesam zajebao, bolje da sam otisao spavati jer mu ovaj ni minute ne dadeBosnaSTL je napisao/la:Ovu tekmu je bas steta bilo gledati al eto cekajuci Jusufa I izgleda da nece ulaziti veceras.![]()

Pyro is not a crime !
Sad odde gledat LA kako gubi protiv hornetsa
Trenutno vode 14 razlike, cak i oni ce nekoga dobiti, ovaj Denver ne moze nikoga, poslije one prve tekmeBosnaSTL je napisao/la:Sad odde gledat LA kako gubi protiv hornetsa

Pyro is not a crime !
Trebo sam okačit klip od 2 min sa crnom slikom i napisati naslov Nurkić 42 poena protiv Blazersa, pa da sutra haos bude po portalima.THEC je napisao/la:Protiv Cavsa sam gledao 1. pol i vidim ne ubacuje ga, odem spavati...sutradan vidim Juka igrao i to nekih 16 minuta u 2. pol dao 10 poena i veceras kontam dace mu sansu u 2.pol sad se necu zajebati pa otici spavati ali ocito se jesam zajebao, bolje da sam otisao spavati jer mu ovaj ni minute ne dadeBosnaSTL je napisao/la:Ovu tekmu je bas steta bilo gledati al eto cekajuci Jusufa I izgleda da nece ulaziti veceras.
PS.@ vedator trebao si snimiti par kadrova gdje se vidio Juka na klupi da barem nesto postavis, da nisi beze sjedio

vidis to je jos bolja idejavedator je napisao/la:Trebo sam okačit klip od 2 min sa crnom slikom i napisati naslov Nurkić 42 poena protiv Blazersa, pa da sutra haos bude po portalima.THEC je napisao/la:Protiv Cavsa sam gledao 1. pol i vidim ne ubacuje ga, odem spavati...sutradan vidim Juka igrao i to nekih 16 minuta u 2. pol dao 10 poena i veceras kontam dace mu sansu u 2.pol sad se necu zajebati pa otici spavati ali ocito se jesam zajebao, bolje da sam otisao spavati jer mu ovaj ni minute ne dadeBosnaSTL je napisao/la:Ovu tekmu je bas steta bilo gledati al eto cekajuci Jusufa I izgleda da nece ulaziti veceras.

Pyro is not a crime !
Izgleda da trener nesto ne gotivi Baju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Evo i Baja se oglasio povodom Juke i pustanja njegove muzike u Americi. Spominje se nekakvo pojavljivanje u spotu.
Bitno da Jusuf svrsava na Partizan i sprske narodnjake po twitteru, fb, a to da li ce se pojavit na EP sa repkom, dodje kao sporedna stvar. Jedan - .

Bitno da Jusuf svrsava na Partizan i sprske narodnjake po twitteru, fb, a to da li ce se pojavit na EP sa repkom, dodje kao sporedna stvar. Jedan - .
Don't believe the hype.
http://sportsport.ba/blabla/srbijanski- ... pot/145248" onclick="window.open(this.href);return false;
Juka & Baja ---------> "Za jedinu poluhorok"
Nova pjesma košarkaša i pjevača

Nova pjesma košarkaša i pjevača

"Agresivna, ledjima prema meni"Janez je napisao/la:http://sportsport.ba/blabla/srbijanski- ... pot/145248
Nova pjesma košarkaša i pjevača![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kad je sljedeca tekma i u koliko sati ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
sutra u 3Željooooo je napisao/la:Kad je sljedeca tekma i u koliko sati ?
raspored za novembar (+6h)

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Consigliere
- Kontakt:
suhakrpa je napisao/la:Izgleda da trener nesto ne gotivi Baju.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
akisarajevo92 je napisao/la:Evo i Baja se oglasio povodom Juke i pustanja njegove muzike u Americi. Spominje se nekakvo pojavljivanje u spotu.![]()
JA bih se zabrinuo za tebe, vecu kolicinu gluposti ja u zivotu nisam cuo. Baja je rođen u BiH, pod dva ne znam vi pljuvaci gdje cete biti kada Juka zaigra za svoju drzavu , sto je covjek fino rekao u svom saopstenju. Hocete onda navijati bravo majstore i slicno, e stvarno niste onda ni tada potrebni. Kao sto neko rece **** ti nas , nema sugavijeg naroda...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Fina izjava Stojanovica u avazu za Juku.
Harune prepisi od svog jarana.
Harune prepisi od svog jarana.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: ovisnik, TripleThreat i 13 gostiju.