sve vas posmatram, majku vam božijuUrbyEmanuelson je napisao/la:Sve vas gledam![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pihh
Preziosi: "I met with Pogba and Raiola before he signed with Juventus, but the player wanted a co-ownership deal with a big club."
Preziosi: "I spoke with Galliani about signing Pogba in a co-ownership deal, but he wouldn't accept Raiola's terms and conditions."
Preziosi: "I met with Pogba and Raiola before he signed with Juventus, but the player wanted a co-ownership deal with a big club."
Preziosi: "I spoke with Galliani about signing Pogba in a co-ownership deal, but he wouldn't accept Raiola's terms and conditions."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sretan rodjendan nasem plavusanu, igracu koji je to postao u tek svojoj 28-oj godini. Za njega vazi ona parola "nikad nije kasno". 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I Di Natale je postao "igrač" sa nekih 27-28 godina
[youtube][/youtube] Nekoliko odličnih poteza+fenomenalna asistencija. Mislim da je ovaj meč bio prošli vikend,naravno opet Hachim dijeli lekcije starijim kolegama.
[youtube][/youtube] Nekoliko odličnih poteza+fenomenalna asistencija. Mislim da je ovaj meč bio prošli vikend,naravno opet Hachim dijeli lekcije starijim kolegama.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
I`m back
da vas pozdravim raja sve,pa se cujemo ovih dana dok odmorim.
da vas pozdravim raja sve,pa se cujemo ovih dana dok odmorim.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A gdje si ono bio, to je bila tajna koja nas je izjedala svo vrijeme.
dobrodosao nazad, pozeljeli smo te
dobrodosao nazad, pozeljeli smo te
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vratio se iz Sirije. 
@francobaresi
- IlPrincipe
- Kontakt:
Mexes: "I will give 120% for Milan in order to prove that they can count on me, and that I can still be here for many years."
Mexes: "I hope to extend my contract with Milan. I'm not asking to keep the same salary that I currently have."
Baselli's agent: "Baselli to Milan in January? Anything is possible. I think that he could leave Atalanta in January. We will see."
Baselli's agent: "Milan are interested in Baselli but many other clubs are also interested because he's one of the biggest Italian talents."
Mexes: "I hope to extend my contract with Milan. I'm not asking to keep the same salary that I currently have."
Baselli's agent: "Baselli to Milan in January? Anything is possible. I think that he could leave Atalanta in January. We will see."
Baselli's agent: "Milan are interested in Baselli but many other clubs are also interested because he's one of the biggest Italian talents."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Oni reklame snimaju i još glume igrače, a to što na terenu meda ne mogu to nema veze 
Montolivo se izgleda oporavio kako vidimo na videu
[youtube][/youtube]
Montolivo se izgleda oporavio kako vidimo na videu
[youtube][/youtube]
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kod nas pojedini igrači imaju više reklama nego utakmica u nogama. O golovima da ni ne pričam.
Jbt, ja sad kontam eto nam Montoliva već protiv Intera na klupi, kad lik reče da ga nema do početka 2015-te.
A ništa, još dva mjeseca trpljenja Muntarija, Essiena i Polija.
Još neće ni De Jonga biti neko vrijeme, bog te vidio.
Jbt, ja sad kontam eto nam Montoliva već protiv Intera na klupi, kad lik reče da ga nema do početka 2015-te.
Još neće ni De Jonga biti neko vrijeme, bog te vidio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Honda gol+2 asistencije danas(meč je jouš uvijek u toku).
[youtube][/youtube] Gol.
[youtube][/youtube] asistencija broj 1
[youtube][/youtube] asistencija broj 2 i to kakva
[youtube][/youtube] Gol.
[youtube][/youtube] asistencija broj 1
[youtube][/youtube] asistencija broj 2 i to kakva
@francobaresi
Na kojoj on inace poziciji igra u Japanu?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nesto slično kao i u Milanu.
@francobaresi
Nije slično nego identično, počevši od formacije pa do njegove pozicije.
Zanimljivo kako strašne partije pruža u Japanu (bit će da je jednom mjerom i zbog patriotizma), a u Milanu nekako samozatajan. Ne umanjem njegov dosadašnji učinak, bože sačuvaj, ali da čovjek nije imao onih par loptica poslanih kao na pladnju i golova, pričali bi možda o jednom od gorih igrača, jednostavno ga guši i sputava ta krilna pozicija.
Volio bih da ga Pippo napokon oproba na sredini i vrati Meneza na primarnu poziciju, mislim da bi to daleko bolje i kreativnije izgledalo.
Zanimljivo kako strašne partije pruža u Japanu (bit će da je jednom mjerom i zbog patriotizma), a u Milanu nekako samozatajan. Ne umanjem njegov dosadašnji učinak, bože sačuvaj, ali da čovjek nije imao onih par loptica poslanih kao na pladnju i golova, pričali bi možda o jednom od gorih igrača, jednostavno ga guši i sputava ta krilna pozicija.
Volio bih da ga Pippo napokon oproba na sredini i vrati Meneza na primarnu poziciju, mislim da bi to daleko bolje i kreativnije izgledalo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Haman da se Montolivo potpuno oporavio,očekuje se da će biti u kombinacijama za derbi, pa možda čak i odigra par minuta.
Odlična vjest, ali treba uzeti u obzir da čovjek nije igrao pola godine i da će mu trebati 5-6 mečeva da uhvati kakvu-takvu formu. Ali čak i bez jedne noge jači je i bolji igrač od Muntarija,Polija ili Essiena.
Odlična vjest, ali treba uzeti u obzir da čovjek nije igrao pola godine i da će mu trebati 5-6 mečeva da uhvati kakvu-takvu formu. Ali čak i bez jedne noge jači je i bolji igrač od Muntarija,Polija ili Essiena.
@francobaresi
Leonel Vangioni bliže Milanu,što znači da će Armero u Januaru napustiti Milan.Također Milan nije odustao od Illaramendija,i sve su zainteresovaniji za Kramarića.
@francobaresi
Hvala ku'rcu,Pippo razmislja o promjeni formacije pred derbi.
Iza Muntari i Esien (ned'o bog nikom) i naprijed nasa najbolja cetvorka. Puno bi to bolje izgledalo sa De Jongom i Ginkelom, ali raduje da se napokon odlucio na promjenu.
Iza Muntari i Esien (ned'o bog nikom) i naprijed nasa najbolja cetvorka. Puno bi to bolje izgledalo sa De Jongom i Ginkelom, ali raduje da se napokon odlucio na promjenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Stephan jako dobar veceras,kao i Mattia.
@francobaresi
Sneijder se opet ozbiljno povezuje sa nama. Ali ništa neobično kao i za ostalih 156456465 imena čim se približi merkato.Ali iskreno protiv dolaska Wesleya nisam, iako ima 30 godina.
@francobaresi
Ma on se svake godine povezuje s nama. I povezivat ce ga jos toliko dok ga naposljetku ne dovedu, mozda je ovo bas pravi momenat za to.
Mada iskreno bih vise volio vidjeti nekog drugog, ispuhao je i on.
Sinoc malo sto sam vidio Saravi dobar, Siljo nesto manje, al' yebat i njih i Italiju, vazno da su se zivi i zdravi vratili nazad. Jadan i onaj, poceo je kad napadac, sad je krilo, kroz koju godinu ce biti bek, a nije iskljuceno ni da zavrsi medju stativama u dogledno vrijeme.
Zao mi je sto svi ubijaju onog golgetera koji je bio, sad je sve osim onoga sto bi trebao biti - napadac.
Mada iskreno bih vise volio vidjeti nekog drugog, ispuhao je i on.
Sinoc malo sto sam vidio Saravi dobar, Siljo nesto manje, al' yebat i njih i Italiju, vazno da su se zivi i zdravi vratili nazad. Jadan i onaj, poceo je kad napadac, sad je krilo, kroz koju godinu ce biti bek, a nije iskljuceno ni da zavrsi medju stativama u dogledno vrijeme.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.