Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Janez
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Janez » 12 nov 2014, 00:10

Virtu4l je napisao/la:Čega je Spahić ambasador, Holivuda? Bolivuda? SFF-a?
Joj čovjeće ne traži dlaku u jajetu, pričamo o fudbalerima kao ambasadorima sporta i države koju predstavljaju. Ne moraš svakom loncu poklopac biti de preskoči koju turu rasprave. :damn:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 nov 2014, 00:12

@Janez
Nije nikakav problem. Sve je ok. Volim kad' mi neko na takav način odgovori. :thumbup:
@Cartman ne misli ništa loše stim, voli on Spahu više neg mater rođenu :mrgreen:
Pa normalno, najbolji naši ambasadori, na to sam i mislio na doprinos njegov. Što se tiče Spahe samog, neko ga manje voli, neko više, ali svi trebaju da stave prst na čelo i razmisle šta je Spaha značio nama i našoj repki.
Spaha meni čak nije ni najdraži reprezentativac. Opet, respketujem ga maximalno :)
Hvala što si izdvojio vrijeme da mi fino odgovoriš, cijenim to :thumbup:
Pozdrav i za tebe, čunaj se :mrgreen:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 nov 2014, 00:16

Virtu4l je napisao/la:
Janez je napisao/la:Spahić kao i Džeko su naši ambasadori
Čega je Spahić ambasador, Holivuda? Bolivuda? SFF-a?
evo i tebi fino da ispišem. Upoznao sam Ruse, koji nikada nisu čuli za našu zemlju dok nisu čuli za Emira Spahića. Malo googlali, malo mene pitali i rekli obavezno dolaze na vrelo Bosne i na ćevape. Eto, to je fin prikaz naše zemlje preko Spahića, ne veliki, ali opet, pristojno da neki stranci čuju o nama i odluče se doći ovdje zbog nekog igrača.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 12 nov 2014, 00:19

Virtu4l je napisao/la:Čega je Spahić ambasador, Holivuda? Bolivuda? SFF-a?
Da odgovorim u stilu nekih papetoljubaca :D

1. cega si ti ambasador? :D
2. bio nam kapiten na svjeckom
3. standardno igra u timu koji ima sve pobjede u vrlo teskoj grupi u LP
...
...

a normalan odgovor je otprilike onaj kojeg je dao HariTz.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2014, 00:22

Janez je napisao/la:Joj čovjeće ne traži dlaku u jajetu, pričamo o fudbalerima kao ambasadorima sporta i države koju predstavljaju. Ne moraš svakom loncu poklopac biti de preskoči koju turu rasprave. :damn:
Nazoveš Spahića ambasadorom i onda očekuješ od mene da preskočim, e jbg.

[youtube][/youtube]

Sedam utakmica zabrane nastupa :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 nov 2014, 00:25

@Virtu4l
Mogu nabrojati masu igrača koji su lomili noge, tukli se itd itd i šta? pa i to je na kraju sastavni dio života i fudbala.
Jedino ću ti priznati na ovaj klip jeste da Spaha nekad se baš osili i usere sve dobro što je uradio za vrijeme te tekme. Pa šta? i to je sastavni dio fudbala.
Ali ne možeš sporit da nije ambasador. Koliko god da ga ne podnosiš, to je tako.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2014, 00:32

Meni ipak malo više odgovaraju ovakvi ambasadori,
slika
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 nov 2014, 00:33

Edin Džeko i Emir Spahić u vezi konteksta ambasadora ne mogu stati u istu rečenicu, Edin je daleko veći, uspješniji sportaš i promovirao nas je kao što niko nije dosada. Slažem se tu.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 12 nov 2014, 00:37

@Virtu4l

Ispasti ću još advokat Spahića, a nije mi cilj. Ali ne možemo gledati poteze igrača kao negativnu reklamu države iz koje dolaze ili koju predstavljaju jer niko ne smatra nas Bosance nasilnicima ili prgavim ljudima radi tog čina sa YT. Tim potezom je Spahić naškodio sebi, a ne BiH, kao što kaže @HariTz ima svoje momente prenosa radi kojeg ga mnogi i ne vole. Ali dolazimo onda do toga da ako ćemo iskreno Zidan je uradio jednu od najgorih stvari u fudbalu koja će biti i ostati upamćena kao najveća mrlja njegove velike karijere. Pa je taj isti Zidan kasnije postao ambasador Reala i dalje napredovao u Realu, legenda Francuske repke pa i Juventusa dobrim dijelom. Niko ga se nije odrekao ili na Francuze gleda kao narod koji udara glavom ako ih uvrijediš. :mrgreen:

@HariTz

Drago mi je da se razumijemo. ;)

Edit.

Slažem se da je Džeko ambasador najvećeg nivoa za Spahu i sve ostale, dvije titule sa City-em i zastava :bih: na TV ekranu u momentu kada pola svijeta gleda dodjelu titule prvaka EL je neprocjenjivo. :thumbup:
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 12 nov 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2014, 00:39

Ne možeš bez ikakvog povoda ovako brutalno udariti čovjeka :nene:
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 nov 2014, 00:41

Virtu4l je napisao/la:Ne možeš bez ikakvog povoda ovako brutalno udariti čovjeka :nene:
Kratak fitilj, prgavost, inat.. a vjerovatno ga je nešto iznerviralo pa se oslobodio "stresa". Al jest ga momački ošin'o :mrgreen:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 nov 2014, 00:56

Koliko god ti imao animozitet prema njemu iz ovog ili onog razloga, zbog ličnih frustracija ili nečega trećeg, u to ne ulazim, jednostavno ne možeš osporiti neke činjenice koje stoje. Čovjek je godinama bio glavni igrač ove odbrane i bez njega to još uvijek izgleda loše. I samo mi sad nemoj reći kako je Hadžić briljirao na mjestu stopera, pa ga sada trebamo ostaviti tu iako mu to nije prirodna pozicija, a nekoga poput Spahića, kojem je to prirodna pozicija, koji nam je ponovo na raspolaganju i u velikoj formi ostaviti po strani u ovim ključnim trenucima. Emir Spahić privatno me apsolutno ne zanima, Emir Spahić na terenu itekako da, a Emir Spahić na terenu u dresu reprezentacije je bezbroj puta do sada bio na visini zadatka. I koliki god da je ambasador, ambasador je, baš kao što su u svim zemljama svijeta obično sportisti ti koji najbolje promovišu državu. Možeš ti lupati glavom od zid, ali čovjek nam je jednostavno još uvijek itekako potreban. ;)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 nov 2014, 00:58

DragonGirl je napisao/la:Koliko god ti imao animozitet prema njemu iz ovog ili onog razloga, zbog ličnih frustracija ili nečega trećeg, u to ne ulazim, jednostavno ne možeš osporiti neke činjenice koje stoje. Čovjek je godinama bio glavni igrač ove odbrane i bez njega to još uvijek izgleda loše. I samo mi sad nemoj reći kako je Hadžić briljirao na mjestu stopera, pa ga sada trebamo ostaviti tu iako mu to nije prirodna pozicija, a nekoga poput Spahića, kojem je to prirodna pozicija, koji nam je ponovo na raspolaganju i u velikoj formi ostaviti po strani u ovim ključnim trenucima. Emir Spahić privatno me apsolutno ne zanima, Emir Spahić na terenu itekako da, a Emir Spahić na terenu u dresu reprezentacije je bezbroj puta do sada bio na visini zadatka. I koliki god da je ambasador, ambasador je, baš kao što su u svim zemljama svijeta obično sportisti ti koji najbolje promovišu državu. Možeš ti lupati glavom od zid, ali čovjek nam je jednostavno još uvijek itekako potreban. ;)
Imaš veliko točeno od mene.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 nov 2014, 01:04

HariTz je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Koliko god ti imao animozitet prema njemu iz ovog ili onog razloga, zbog ličnih frustracija ili nečega trećeg, u to ne ulazim, jednostavno ne možeš osporiti neke činjenice koje stoje. Čovjek je godinama bio glavni igrač ove odbrane i bez njega to još uvijek izgleda loše. I samo mi sad nemoj reći kako je Hadžić briljirao na mjestu stopera, pa ga sada trebamo ostaviti tu iako mu to nije prirodna pozicija, a nekoga poput Spahića, kojem je to prirodna pozicija, koji nam je ponovo na raspolaganju i u velikoj formi ostaviti po strani u ovim ključnim trenucima. Emir Spahić privatno me apsolutno ne zanima, Emir Spahić na terenu itekako da, a Emir Spahić na terenu u dresu reprezentacije je bezbroj puta do sada bio na visini zadatka. I koliki god da je ambasador, ambasador je, baš kao što su u svim zemljama svijeta obično sportisti ti koji najbolje promovišu državu. Možeš ti lupati glavom od zid, ali čovjek nam je jednostavno još uvijek itekako potreban. ;)
Imaš veliko točeno od mene.
Samo ti sebe časti ako hoćeš, ja ne pijem :mrgreen:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 12 nov 2014, 01:20

DragonGirl je napisao/la:Samo ti sebe časti ako hoćeš, ja ne pijem :mrgreen:
Blago tebi :lol:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 12 nov 2014, 01:29

HariTz je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Samo ti sebe časti ako hoćeš, ja ne pijem :mrgreen:
Blago tebi :lol:
Znam :lol:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 nov 2014, 01:57

Izvedi je na srneca i kolu,curlike vole kad im platis kolu. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 nov 2014, 03:01

Virtu4l je napisao/la:Meni ipak malo više odgovaraju ovakvi ambasadori,
slika
" onclick="window.open(this.href);return false;

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 12 nov 2014, 13:04

@Janez ,vec sam ti reko dao je uvjek sve na terenu i ostavljo srce za repku i to se cijeni..neznam sta ti ocekujes da on dadne jos repki? Da im napravi novi stadion,nove svlacionice,da kupi zemljiste repki il sta :D ,posto ides na to sta je on dao za ovu repku,dao je ono sto je najbitnije na terenu,zrtvovo se i borio koliko je mogo. A ja nigdje nisam izjavio da je on veci od drugih igraca !!! pozzz
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 12 nov 2014, 13:46

Da postavim jedno logicno pitanje,odgovoriti moze ko god zeli.
Rezolutna tvrdnja,kako ih ja volim nazvati,"kruga"je da se Emir Spahic povukao iz reprezentacije zbog sukoba sa Susicem i zbog njegovog ponovnog izbora za selektora,kao i zbog toga sto ga novinari ne vole.

Pitam,ako je ovo istina neka mi neko navede samo jedan jedini razlog zasto bi se Spahic,i to bas sad,vratio u reprezentaciju?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: D97, Hansestadt, Proximic i 40 gostiju.