Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Pogledacu ma i nema ovih dana dok je pauza u ligama nekih bog zna parova sve je to nesto tanko.
04.10.2009 !!
Hrvatska 2
Kvota 11
Brazil 2
Holandija 1
Norveska 1
Kvota 3.90
Kvota 11
Brazil 2
Holandija 1
Norveska 1
Kvota 3.90
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
standardni link nesto zeza probaj sa ovimAdmir_Sa je napisao/la:što neće da se otvori ovaj jad od premiera
Cilic -Berdych 2 1,95
Za manje sigurne Berdych uzima set 1,35
Za manje sigurne Berdych uzima set 1,35
- badblueboylivno
- Kontakt:
Argentina - Hrvatska pm1
Ako ovo ne prođe, odričem se kladionice na par mjeseci.
Nizozemska - Meksiko pm3
Nizozemska - Meksiko pm3
Hayley <3
Malezija - Sirija prvo poluvrijeme 2
kvota 3
kvota 3
Nemoj vise majke tigonzales je napisao/la:12:35 Chongqing - Jiangsu (-223,5+) - z2 @1,85
12:35 Fuijan - Guandong (-216,5+) -z2 @1,85
Ako ova dva para danas ne prodju, prestajem igrati Kineze. Ocekujem rafalnu paljbu sa svih strana.

Nemoj druže na @gonzalesa često daje momak dobrih stvari, under/over je ko lutrija nije napisao da je 100%, nego da očekuje paljbu, nisu nišanske sprave podesili dešava se.

Uzimam i dodajem Neymara i Brazil pa ako ne prođe pratim te sa odricanjem.badblueboylivno je napisao/la:Argentina - Hrvatska pm1

-
- Kontakt:
Turska-Brazil 2 1,75 turska igra ocajno a brazilci se popravljaju od kako je dosao Dunga
Belgija-Island 1 1,40 u 8 susreta igranih ove dvije repke sve je dobila belgija a sad imaju prejaku repku ijako island i ove godine igra dobro kao i prosle moje misljenje da je ipak belgija daleko jaca
Tubize-St.Truiden PS1 ili 2 St.Truiden jest mislim 3 na tabeli i favorit je ali mislim da bi se Tubize trebao cupati bar sa jednim golom zato ide ps1 a zadnjih 6 tekmi na cetri su dali jedan ili vise golova
Ima li kakav strucnjak za engleze danas
Belgija-Island 1 1,40 u 8 susreta igranih ove dvije repke sve je dobila belgija a sad imaju prejaku repku ijako island i ove godine igra dobro kao i prosle moje misljenje da je ipak belgija daleko jaca
Tubize-St.Truiden PS1 ili 2 St.Truiden jest mislim 3 na tabeli i favorit je ali mislim da bi se Tubize trebao cupati bar sa jednim golom zato ide ps1 a zadnjih 6 tekmi na cetri su dali jedan ili vise golova
Ima li kakav strucnjak za engleze danas

- madridista4ever
- Kontakt:
Zna li neko zašto ni u jednoj kladionici nema današnji meč slovenske košarkaške lige Laško-Krka?
Ako neko nađe moj prijedlog je Laško-Krka h1..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
kako mislis, hendikep na Z.Laško +4,5 je npr. 2.04, + 7,5 je 1,65 itd.madridista4ever je napisao/la:Zna li neko zašto ni u jednoj kladionici nema današnji meč slovenske košarkaške lige Laško-Krka?
neki razlog sto kako...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Molio bih te da ne komentarises moje postove, jer samo i znas komentarisati, nista drugo i neznas.vjesnicar je napisao/la:Nemoj vise majke tigonzales je napisao/la:12:35 Chongqing - Jiangsu (-223,5+) - z2 @1,85
Ako ova dva para danas ne prodju, prestajem igrati Kineze. Ocekujem rafalnu paljbu sa svih strana.![]()
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Evo da vidis da znamgonzales je napisao/la:Molio bih te da ne komentarises moje postove, jer samo i znas komentarisati, nista drugo i neznas.vjesnicar je napisao/la:Nemoj vise majke tigonzales je napisao/la:12:35 Chongqing - Jiangsu (-223,5+) - z2 @1,85
Ako ova dva para danas ne prodju, prestajem igrati Kineze. Ocekujem rafalnu paljbu sa svih strana.![]()

- madridista4ever
- Kontakt:
Mislio sam na hendikep +6.5 zbog one klasične kvote 1.85(bet365), mada može i taj +7.5. Nemam neki poseban razlog zašto već onako čisto statistički gledano. Nelogična mi je skroz kvota na Laško koje igra uvijek dobro kući i bilježi pretežno pobjede, jest da im je sezona tek počela ali bolje su ušli od Krke koja je čini se u malim problemima. Međusobni omjer je uveliko na strani Krke, međutim Lasko je pobjedilo njhov zadnji meč. Ne vidim razlog da kvota ovdje na Krku bude 1.30 i po meni se isplati odigrati barem hendi. Eto to je to..dr.van nostrand je napisao/la:kako mislis, hendikep na Z.Laško +4,5 je npr. 2.04, + 7,5 je 1,65 itd.madridista4ever je napisao/la:Zna li neko zašto ni u jednoj kladionici nema današnji meč slovenske košarkaške lige Laško-Krka?
neki razlog sto kako...

mirzatele je napisao/la:Malezija - Sirija prvo poluvrijeme 2
kvota 3
Ufa - Omsk 1. trecina vise od 1.5
2,1
- Evolution87
- Kontakt:
Igra li Howard veceras?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
mirzatele je napisao/la: Ufa - Omsk 1. trecina vise od 1.5
2,1
pade gol u petoj minuti i nista do kraja trecine

-
- Kontakt:
ko da gledam da ću se pokajati jer nisam više uplatio na ovaj

i jedan za pratit

bio stavio i boston 1x, al izbacim, neću da me obori 1,30 kvota

i jedan za pratit

bio stavio i boston 1x, al izbacim, neću da me obori 1,30 kvota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.