FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 11 nov 2014, 23:11

sekac je napisao/la:A Zrinjski na prolječe prve dvije kući igra ćini mi se :crazy:
Da i to protiv ekipa iz Istočnog Sarajeva i Zvornika :?

Svakako da bi nam najmanje odgovrala pobjeda gostiju u Mostaru, ali mi prvo moramo pobjediti u Tuzli.

Bojim se onog što je Meho govorio i pred ovu zadnju utakmicu, svi smo svjesni da smo kvalitetniji od tuzlaka, i da su oni desetkovani što povredama što suspenzijama, pa se bojim da se kod naših ne desi neko prerano upisivanje bodova i opuštanje.
Ako uđemu u utakmicu ozbiljno kao u drugo poluvrijeme u Mostaru neće biti problema.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 nov 2014, 23:17

Nema veze igraju sa losim ekipama koje bi dobili i u gostima da igraju,u globalu imaju dosta teza gostovanja od nas do kraja gdje idu nama,Velezu,Sirokom...dok je nase najteze gostovanje u Mostaru kod Veleza...dakle definitivno raspored je na nasoj strani ,eh sad mi imamo taj problem gdje smo mi sami sebi najveci protivnici,i u sustini moramo rijesiti taj problem tih "malih ekipa" koje su nas i trenutno kostaju prvog mjesta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 nov 2014, 23:23

Fali nam rutina u "manjim" utakmicama. Mi smo ove derbije nekako sve dobro odigrali, ali u drugim utakmicama se gubimo.
Veliku nadu polažem u Mehu da će to srediti i da neće biti opuštanja ni pred jednu utakmicu, do sad ima polovičan učinak ;) Ali dobro razumijem da se pobjednički mentalitet ne usađuje poslije dvije tri utakmice.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 nov 2014, 00:09

amypitar je napisao/la:FK Sarajevo sutra gostuje Bratstvu u Gračanici.

Fudbalski klub Sarajevo, poslije mnogo godina ponovo dolazi u Gračanicu, grad u kojem klub ima značajan broj navijača.

Svi navijači Fudbalskog kluba Sarajevo iz Gračanice, ali i iz drugih gradova, koji će doći na utakmicu, imati će mogućnost učlanjenja u klub na stadionu, a svaki novi član na poklon će dobiti majicu "FK Sarajevo Europa League". :thumbup: :tokralju:

Utakmica na stadionu "Luke" počinje u 14.00 sati.
Sutra ili ti ga danas napokon ce igrat Benko :D

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 12 nov 2014, 09:45

miky_hz je napisao/la:Nema veze igraju sa losim ekipama koje bi dobili i u gostima da igraju,u globalu imaju dosta teza gostovanja od nas do kraja gdje idu nama,Velezu,Sirokom...dok je nase najteze gostovanje u Mostaru kod Veleza...dakle definitivno raspored je na nasoj strani ,eh sad mi imamo taj problem gdje smo mi sami sebi najveci protivnici,i u sustini moramo rijesiti taj problem tih "malih ekipa" koje su nas i trenutno kostaju prvog mjesta

Kone , Listica, Celik, Zrinjski...ekipe koje nam dolaze na Kosevo.....sa eventualnim minus 1 na kraju ovog dijela...optimista sam za proljece. Bice tu Benko a sprema se i nekoliko iznenadjenja medju prinovama sada u Decembru

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 nov 2014, 12:12

Delegacija je stigla. :cool:
Trenutno su u Klokotnici u caficu koji nosi ime po sefu strucnog staba. Nasi su ih docekali tako da su ko na svom. :)
Termin je nezgodan za zaposlene. Fakticki mi pred nosom a dabogda da mognem do Gracanice. Mada nada zadnja umire hehe
slika
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 12 nov 2014, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 nov 2014, 12:20

Ocekujem danas neki kombinovani sastav i nadam se nekom linku i jedva cekam da vidim benka na djelu :mrgreen:
04.10.2009 !!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 nov 2014, 12:42

slika

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 12 nov 2014, 12:49

Sabinho je napisao/la:Imam ogromnu zelju da vidim neki valjan dokument koji pokazuje koliko je klub plastio kazni u proteklih 7-8 godina. Dakle, da vidim samo te cifre.
Mislim da je klub platio mnogo više kazni negoli je zaradio od ulaznica Hordi. :facepalm:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 nov 2014, 13:30

Na današnjoj prijateljskoj utakmici Sarajevo će nastupiti u sljedećem sastavu: Plakalo, Kallasi, Rastoder, Mitrevski, Kovačević, Kostić, Purić, Handžić, Kouadio, Todorović, Bekić. Na klupi za rezervne igrače su ostali: Barić, Benko, Andjušić, Burović I Mihojević

Prvotimci na odmoru. ;)

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 12 nov 2014, 14:29

Što je Benko na klupi :?: I ko je ovaj Rastoder prvi put za njega čujem. :wtf:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 nov 2014, 14:31

Buzdovan je napisao/la:Što je Benko na klupi :?: I ko je ovaj Rastoder prvi put za njega čujem. :wtf:
Rastoder je "nase dijete" :mrgreen: :mrgreen:
Popularni "Rasta"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 nov 2014, 14:39

sasistika je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Imam ogromnu zelju da vidim neki valjan dokument koji pokazuje koliko je klub plastio kazni u proteklih 7-8 godina. Dakle, da vidim samo te cifre.
Mislim da je klub platio mnogo više kazni negoli je zaradio od ulaznica Hordi. :facepalm:
Ne osporavam momke ali taj podatak je tu negdje :cry: . Ja je nikada ne bi mogao zapaliti iz postovanja prema Dini, Kusti i ostalim ljudima koji su nas spasili i podigli iz pepela. To dozivljavam kao sabotazu od sopstvenih navijaca. Ok za derbi ali to se konstantno radi, bio Zeljo protivnik il' Vitez.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 nov 2014, 15:13

hilmo je napisao/la:Na današnjoj prijateljskoj utakmici Sarajevo će nastupiti u sljedećem sastavu: Plakalo, Kallasi, Rastoder, Mitrevski, Kovačević, Kostić, Purić, Handžić, Kouadio, Todorović, Bekić. Na klupi za rezervne igrače su ostali: Barić, Benko, Andjušić, Burović I Mihojević

Prvotimci na odmoru. ;)
Cuj Benko na klupi :? :?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 nov 2014, 15:23

Nema pravo nastupa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 nov 2014, 15:29

hilmo je napisao/la:Nema pravo nastupa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aha onda ok, steta :( Ima li sta novo o kakvim pojacanjima. Ja mislim vec duze vremena da bi Ognjen Vranjes bio super rijesenje na stoperu a i beku ponekad i sigurno nije skup a dobar je igrac i reprezentativac. Slicno mislim i za Stevanovica. Pa nije valjda daj Plibram jaci od Sarajeva :roll:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 nov 2014, 15:35

Heheh
Ma šalim se brate. Prijteljska je to, tu sigurno ima pravo nastupa nego Meho ima neke svoje zamisli.
Ma za pojačanja neka se pobrine Ibrak...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 12 nov 2014, 15:39

jos ne moze igrati, al kad ga pustimo ima da popisa sve odbrane u ligi slika

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 12 nov 2014, 15:39

Vodi Bratstvo 1:0

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 12 nov 2014, 15:50

Završeno 1-0

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, Napapijri i 40 gostiju.